+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews

Reviews

298 klanten beoordeelden ons, 97.7% beveelt ATM-Chiptuning aan
Totaalscore
9.8/10
Prijs
8.9/10
Personeel
9.6/10
Kwaliteit
9.9/10
Communicatie
9.4/10
Snelheid/Levertijd
9.3/10
Betrouwbaarheid
9.3/10
Afspraken nakomen
9.8/10
Nazorg & Garantie
9.4/10
Kennis & Vakmanschap
9.8/10
Koen uit Alem 21 april 2015 - Perfecte service, duidelijke communicatie en betrouwbaar personeel met ervaring. Een aanrader voor iedere chiptuning.
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Review 14 april 2015 - Tuning van een nieuwe auto (<2500km)
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
7/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
7/10

Pluspunten

Goede, duidelijke communicatie. Prettige wachtruimte en de medewerkers spannen zich in om het beoogde resultaat te behalen. In mijn geval was de software van mijn nieuwe auto te nieuw om direct te kunnen laten tunen. Er is direct een vervolgafspraak gemaakt waarbij ik een leenauto heb meegekregen. De kosten van de performancemeting (testbank) om de juiste resultaten te controleren namen zij voor hun rekening. Al met al een goed bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Een prettige wachtruimte en ik heb het idee gekregen dat men ook echt kennis van zaken heeft en weet wat men doet. Ik raad dit bedrijf ook zeker aan!

Hansson VPP 13 april 2015
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
henk uit oud beijerland 10 april 2015
Totaalscore
8/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
arkautomobielen uit Noordwijk 9 april 2015 - ik heb een andere auto gekregen, ben zeer tevreden
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
7/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

mijn contact met ATM heb ik als positief ervaren

Mikael uit Hilversum 9 april 2015 - Chip tuning
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede tuning, ben er erg tevreden over. Personeel streeft ook naar het beste resultaat voor de auto.

Verbeterpunten

Aankleding en schoonmaak van bedrijf / wacht ruimte kan beter.

Review uit Apeldoorn 9 april 2015 - Chiptuning
Totaalscore
9/10
Prijs
7/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam

Review 3 april 2015 - Chiptuning
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Na een teleurstellende chiptuning in het filiaal te houthalen, ben ik in contact gekomen bij Gert van het filiaal te Sint- Lenaerts .Ik moet zeggen :top service en die man heeft de "know how" een duidelijk verschil in betrouwbaarheid ! Bedankt Gert voor de goede service en uitleg.

Verbeterpunten

Voor filiaal houthalen: neem een voorbeeld aan Sint Lenaerts ! Service,omgang met klanten!

Review uit Steenbergen 20 maart 2015 - Chiptuning bmw 320d (e91) 2011
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Ik vond de verkoper, waar ik het eerste contact mee had, zeer vriendelijk en enthousiast. Ook de tuner in Brecht was duidelijk technisch erg onderlegd en vriendelijk. Niet onbelangrijk; er is een duidelijk verschil in prestaties merkbaar.

Vincent uit Sleidinge 24 februari 2015 - Chiptuning
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

ik heb na een eerder gemiste afspraak toch de kans gezien om bij jullie mijn Alfa Romeo GT te Sint-Lenaarts van een chiptuning te voorzien. Ik kon niet anders dan even benadrukken hoe goed mijn ervaring is geweest bij dit filiaal. Naast een uitstekende behandeling door de mechanieker, waar ik een vrolijk gesprek mee heb gehad, is ook mijn wagen perfect afgeleverd. Het verschil in vermogen is aanzienlijk verbeterd en ik geniet met volle teugen.

Verbeterpunten

Eigenlijk geen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
mark uit Voorschoten 19 februari 2015 - Chiptuning ATM
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Top service.

Verbeterpunten

Blijf zo door gaan

Autoservice Kuipers uit Zoetermeer 13 februari 2015 - Hier kom en blijf ik nog jaren komen. Gr Jordy Kuipers!
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Wereldbedrijf! Doen hier al een paar jaar zaken mee en staan altijd voor ons klaar. Weten wat ze doen en weten waar ze over praten! aanrader!

Stijn 10 november 2014
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Na een erbarmelijke prestatie (en slechte service) bij BR-Performance nu dan toch alle problemen opgelost door Gert van ATM Chiptuning in Brecht! Wat hij allemaal kan met je wagen is niet normaal... Echt een top garage die van mij elke aanbeveling gaat krijgen!!!!

Martin Zeppelin uit Utrecht 7 november 2014 - Roetfilter verwijderen, chiptuning
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

BMW 525d onder handen laten nemen. Auto rijdt zingend terug naar Nederland. Wat een feest. Vriendelijk, duidelijk, behulpzaam, snel, terzake kundig, geen praatjes....Gert, je bent een vakman.

Verbeterpunten

nvt

Review uit Deurne 31 oktober 2014
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Robbert van Ham uit Wintelre 4 oktober 2014 - Heb mijn e87 118d uit 2006 laten chippen. Trekt nu stukken sneller op meer koppel en meer vermogen.
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Erg goede service, klantvriendelijk. Leuke gast.

jean-claude theuninck uit merksem 30 augustus 2014
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

ik ben bij Gert geweest in st lenaarts heb mijn ford focus st laten chiptunen hij is een vakman puik werk geleverd zoals ze al zegden hij is een tovenaar bedankt gert

Cor uit Rooi 10 augustus 2014 - Ik ben bij gert geweest in sint lenaarts wauw wat een kerel hij is bijna tovenaar in het begin wat probleemen maar keurig en vakkundig op gelost ik heb een vw t5 hij gaat als een kogel super blij mee
Totaalscore
9/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Bart uit Beerse 8 augustus 2014 - Chiptuning/vagcom
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Zeer goede service en vriendelijk personeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Review uit Hoogstraten 6 augustus 2014 - BMW 320D E91 chiptuning 150 tot 200pk
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Ik heb bij Gert in Sint-Lenaerts mijn auto laten chiptunen, ik ben zeer tevreden van de service. Toen ik buiten reed merkte ik meteen dat mijn bmw 320d veel meer power had. Na een maand constateerde ik ook dat mijn verbruik van 7.5l/100km naar 6.5l/100km gedaald was.

Verbeterpunten

geen

Dogsfood uit Putte nl. 3 augustus 2014
Totaalscore
10/10
Prijs
9/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

ik heb mijn peugeot partner 16 hdi laten chiptuning bij ATM ik wist niet dat er zoveel verschil kon opzitten in koppel en pk's de auto rijd als een trein, wat in de toekomst zo zal zijn met al mijn bestel wagens. Gert ik heb maar één woord, je bent een krak !! groeten, Dogsfood Philippe

Verbeterpunten

geen, doe zo verder, jullie zijn top !!

Dennis uit voorschoten 8 juli 2014
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Heldere uitleg van werkzaamheden.

Review 4 juli 2014 - Chiptuning Opel Meriva 1.3 cdti 75 pk
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Meriva 1.3 dieseltje rijdt alsof er enkele cc's zijn bijgekomen. Geen dode momenten meer en turbo draait nu perfect mee. Echt een aanrader voor de luie 1.3 cdti 75pk van de Opel/Fiat stal ! Voor de rest een goede ontvangst,uitleg en uitvoering. Bedankt Geert uit St. Lenaarts.

B.Matthee uit Breda 2 juli 2014 - Roetfilter laten verwijderen BMW 325D in Sint-Lenaarts. Auto rij geweldig! Thanks! Goede handel!
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Roetfilter laten verwijderen BMW 325D in Sint-Lenaarts. Auto rij geweldig! Thanks! Goede handel!

Verbeterpunten

Allemaal oké!

Alexander uit Utrecht 22 juni 2014 - Chiptuning Golf
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
7/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
7/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Vakkundige mensen, ze weten wat ze doen

Verbeterpunten

Meer zorg naar de klant, je betaald er genoeg voor. Probleem met motor na de hand als deze koud is soms raar stationair loopt, hun zijden dat dit niet aan de tuning kan liggen. Maar mijn opzicht is dat anders, jammer dat ze dan niet interesse tonen dit op te lossen

Marcel uit Andelst 24 april 2014
Totaalscore
9/10
Prijs
7/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
7/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Kristof uit Houthalen 17 april 2014
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Hallo, Ik ben ontzettend tevreden over de aanpassing aan mijn Audi A7 3.0TDI !!! Zeer goede service ter plaatse, uitmuntende kennis van de wagen met zijn beperkingen, een echte aanrader voor iedereen. De auto rijdt een stuk soepeler en vlotter waarbij mijn verbruik ook nog eens gezkt is met 1,5 liter op 100km. Top jongens!!! Een aanrader voor iedereen! Mijn twijfels zijn in ieder geval voor niets geweest. Groetjes, Kristof

Review 16 april 2014 - Tuning van mijn audi a3
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Super tevrede!!! Goede uitleg gekregen van Raf. Gratis drank gehad en tv en wifi in de wachtruimte.

Verbeterpunten

Voor mij hoeft er niets te veranderen. Jullie zijn goed bezig.

Ron uit Zaandijk 15 april 2014 - Heb in april 2013 m'n Kia C'eed, 1.6 diesel (115 PK) laten tunen. is door de heren bij ATM zeer vakkundig door getuned naar 142 PK met een koppel van ruim boven de 300. Dat was ook de bedoeling i.v.m. het trekken van een caravan. afgelopen jaar in Frankrijk heuvels gehad met stijging van meer dan 15%, deze zonder problemen (zelf uit stilstand) op kunnen rijden. Baal nu enorm daar de auto vorig weekend plat gereden is. Moet weer op zoek naar een andere auto welke net zo goed trekt. Maar moet er ooit weer auto getuned worden om de trek prestaties te verbeteren. Kom ik zeker bij ATM terug.
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Snelle service, klaar terwijl u wacht. Word door betreffende monteur eerst een proefrit gemaakt voor tuning. Na tuning rijdt deze nogmaals, en kijkt of hij zelf tevreden is met het behaalde resultaat. Daarna moet je eerst zelf rijden met je getunde auto en pas als jij ook tevreden bent gaat er over de financiële afwikkeling gesproken worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Mike uit Utrecht 15 april 2014
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Zeer goede tuner. Vriendelijke mensen die hun vak kennen!

Review uit Amersfoort 15 april 2014
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Ben erg tevreden over ATM, ze kunnen alles aantonen wat ze hebben verricht. meten is weten... veel tuningsbedrijven hebben geen vermogenstestbank en doen maar wat!! Mijn volgende Audi laat ik zeker weer door hun opvoeren.

Manu uit Brussels 15 april 2014
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Erg prof allemaal, voor en na de testbank is doorslag gevend! Ga zo door!

Karl uit Brecht 14 maart 2014 - chiptuning en EGR-uitschakeling Opel Astra GTC 13CDTi 2005
Totaalscore
9/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Goede technische uitleg gekregen over mogelijke soorten tuning, foutmeldingen EGR, verbruik, garantie, ... De vooropgestelde doelen zijn terecht; aanzienlijke koppelverhoging, EGR-probleem opgelost, 10% minder verbruik.

Verbeterpunten

De infrastructuur en ontvangstruimte in St.Lenaarts (Belgie) was voor verbetering vatbaar.

Review 1 maart 2014 - motor ciptuning
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Dennis uit Hilversum 19 februari 2014 - Tuning porsche cayenne turbo
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Zeer vakkundige mannen. Goede service en nazorg.

Verbeterpunten

Arbeidsprocessen beter omschrijven zodat collega's onderling beter een auto over kunnen pakken

Jorn 6 februari 2014 - Chiptuning van BMW e46 318td
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Veel uitleg gekregen, van hoe en wat Vriendelijk personeel Eerlijke antwoorden op al men vragen gehad

D. Kost Schoonmaak- en Bedrijfsdienste uit Amsterdam 16 januari 2014 - Software verandering Chippen En vermogen test op de rollenbank voor en na de behandeling.
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Aardige mensen goede testbank lekkere koffie. Mijn VW Transporter T5 Sport Edition rijd veel soepeler en als ik rustig rij veel zuiniger en de Transporter komt sneller op bedrijfstemperatuur. Kortom alles beter. Wat mijn vooral beviel was de openheid van het personeel. Geen geheime afstellingen (wat je niet in mag zien) en dat soort dingen. Alles is goed uitgelegd mocht inzien wat ze in de computer veranderde met meteen de uitleg erbij zodat ik het snapte wat er veranderd werd. En de rollenbank wat een geweld!

Verbeterpunten

Geen ga zo door. Misschien het punt nazorg en garantie of ik zou nog jaar moeten wachten om deze recensie te schrijven. Echter er is me medegedeeld wat er ook aan mankeert je mag altijd terugkomen dus daar heb ik op beoordeeld

Tevreden klant uit Utrecht 4 januari 2014 - ATM chiptuning
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Goede zorg en kundige mensen. Na afloop rijd de auto echt een stuk beter. Ik was als leaserijder in eerste instantie wat terughoudend ivm de garantie op de motor die zou vervallen. In de praktijk blijk dat geen probleem te zijn. De dealer ziet het niet, alleen als ie erin gaat rijden merk je t vermogen. En de motorprestaties worden echt binnen de veiligheids grenzen verbeterd. Er komt echt geen schade aan de motor.

Review 28 december 2013 - prima, het verwachte resultaat dat er op internet gegeven was is bereikt en de nm waren nog beter! auto loopt beter
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
6/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

aardig personeel. er word uitleg gegeven over de procedure en werkzaamheden als je dat wilt. moderne (veilige) testbank. helder testrapport

Verbeterpunten

het duurde behoorlijk wat langer dan aan de telefoon gezegd werd. geen idee hoe het zit met eventueel garantie de auto zou zuiniger moeten gaan rijden maar daar is niks van te merken(gewoon dezelfde rijsteil aangehouden)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Review 14 december 2013
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
John 12 december 2013 - Chiptuning
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

De gehele begeleiding

Peter uit Kudelstaart-Aalsmeer 10 december 2013 - Chiptunen Ford Kuga turbodiesel
Totaalscore
7/10
Prijs
6/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
6/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Verbeterpunten

Iets meer informatie wat er precies gebeurd is.

Martin uit Almere 10 december 2013
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Lieven uit Gent 26 november 2013
Totaalscore
9/10
Prijs
10/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

wat een verschil! AUDI A4 B8 van 136 naar een 180 PK, wat een koppel in lage toeren. in 6° versnelling van 90 naar 160 km/uur in 4 seconden minder als ervoor. wagen was al vinnig maar nu.........waw. echt goed werk van die gasten

Verbeterpunten

vestiging Sint-Leenaerts België: aankleding zaak kan iets beter maar daar draait het niet om, service is ok. aanrader!

A3 uit Bemmel 20 oktober 2013
Totaalscore
7/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
7/10
Betrouwbaarheid
7/10
Afspraken nakomen
7/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Ster Selektvracht Texel uit Texel 20 oktober 2013
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
sylvano uit Maarssen 20 oktober 2013
Totaalscore
9/10

Pluspunten

Snelle afspraak.

Metsel&tegelbedrijf R. Brandt uit Leiden 19 oktober 2013
Totaalscore
9/10

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede uitleg naderhand

Verbeterpunten

Geen

Ger uit Capelle aan den IJssel 18 oktober 2013 - chip tunning van een Ford Mondeo 2.5 T
Totaalscore
8/10
Prijs
6/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Goede communicatie, passie en beleving voor het werk.

Verbeterpunten

afzuig systeem in de garage, is een must, we moetsen verplicht buiten staan omdat er zoveel uitlaat gas in de garage was, erg slecht voor de gezondheid, zowel voor mij als voor de monteur.