+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 547 Uitstekend
4.7/5
77.15%
19.20%
2.38%
0.18%
1.10%
Steve
12 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Prima en snel geregeld. Ik kon dezelfde dag nog terecht.

Arian Bouwman
12 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Het tunen op zich is goed

Vm
12 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Prima geholpen en alles netjes volgens afspraak.

Herm Wind
12 mei 2020
5/5
Opmerkingen

ATM chiptuning heeft de tuning aan mijn Volvo S60 uitstekend en vakkundig uitgevoerd.
Ben dik tevreden met het verbeterde vermogen en koppel wat de auto nu levert.

dominique oldenburger
12 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Goede service

Sander
12 mei 2020
5/5
Opmerkingen

De auto loopt prima en heeft veel meer power!

Dhr. Speckens
12 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Prima alles volgens afspraak

heer Groenen
12 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Snel, eenvoudig en goed!

Geer
12 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Prima lui! Heldere uitleg en representatieve wachtruimte. Door technische omstandigheden (beveiliging versnellingsbak) konden niet de beloofde resultaten worden behaald. Dit werd echter tot mijn volle tevredenheid kwa prijs opgelost. Zodra men het probleem van de beveiliging van de versnellingsbak heeft opgelost, kan ik terugkomen om het restant van de tuning uit te laten voeren. Ik ben alleen bang dat dit lang gaat duren. Ik ga er echter vanuit dat men mij bij ATM niet langer zal laten wachten dan strikt noodzakelijk.

Bas Amesz
12 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Prima bedrijf, doen wat ze beloven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
M. D. B.
9 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Correct, klantvriendelijk, vlot. Niets mis mee. Geheel tevreden.

T.C van Eerden.
9 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Topwerk op elk terrein( prestaties,agiliteit,motorgeluid)

Ad
5 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben erg tevreden. Na de eerste poging was er wat hapering bij het rijden. Dit heb ik gemeld en daarna is er intensief getuned en toen ik daarna met de XC60 wegreed wist ik dat het helemaal goed zat. Perfecte uitvoering en service.

Bert-Jan Haverkamp
5 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Meerdere voertuigen laten chippen, resultaten boven verwachting.

Communicatie van de wachttijd kan wat mij betreft wat beter.

Peter Lammertzen uit Amsterdam, NL
5 mei 2020
4/5
Opmerkingen

ATM heeft mijn Chevrolet Cruze Gechiptuned. In de 3e en 4e versnelling merk ik echt veel verschil! Dat is dus heel fijn. Ik had alleen iets meer pk verwacht. Ik ben goed en prettig geholpen op de locatie, mooi certificaat en printout van de verschillen voor en na. Brandstofbesparing moet nog blijken, maar met de nieuwe 100km/u regeling zal dat snel duidelijk worden.

Peter van der Zwaan
7 april 2020
4/5
Opmerkingen

Vriendelijke mensen!

Danny
28 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en lekker bakje koffie gekregen.
Werken snel en goed en resultaat was meteen met eerste rit merkbaar.

Herman Kleene
28 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn Opel Crossland is na tuning een heel andere auto geworden.
Heerlijk gewoon 41 pk er bij.
En een koppel echt top.
Was het wachten meer dan waard.
Echt 5 sterren.
Gr. Herman Kleene

Juul
27 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Na het aanvragen van een offerte werd ik bijna meteen gebeld, bij aankomst goed ontvangen en snel geholpen. Verder heel tevreden met het resultaat. Kortom een snelle en super goeie service

Remco Webbers
24 maart 2020
4/5
Opmerkingen

zeer vriendelijk en vakundig geholpen

je merkt na chiptuning gelijk het verschil klasse !!!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Armin Ahmetovic
21 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over de tuning van mijn Mercedes Cla220. De auto was eerder klaar dan verwacht waardoor ik sneller kon genieten.

heer van Dijk
14 maart 2020
5/5
Opmerkingen

zeer goede en nette ontvangst
wachtruimte zeer netjes en goed voorzien van koffie en leeslectuur
nette service met de tuning en afhandeling
en een heel groot verschil na de tuning de Vito rijd nu echt super

Eric Webbers
13 maart 2020
4/5
Opmerkingen

Dit is al mijn derde auto die ik door ATM laat chiptune, en ik heb ondertussen al heel wat mensen hier naar toe gestuurd.
Ik vind het verschil voor en na chiptuning echt wonderbaarlijk en bij alle 3 de auto's, hij rijd veel soepeler..meer power...gewoon een hele andere auto. Het is simpel je maakt een afspraak en vult van te voren wat nuttige informatie over je auto zoals onderhoud en eventuele reparaties. ( let op de auto moet wel storingsvrij zijn en minimaal 1/4 tank brandstof hebben ) daarna is het sleutels inleveren en tijdens een kopje koffie wachten dat hij klaar is. daarna krijg je een certificaat met de behaalde resultaten. geweldig dat dit kan....mij zien ze hier zeker vaker terug.

Tim Tse
13 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Erg vriendelijk ontvangen. Proffessioneel geholpen. Mijn auto rijdt super en ik merk duidelijk verschil in power. Al met al blij met dit bedrijf.

Richard
12 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Storing EGR met volvo C30 1.6 D
Anti skid heeft service nodig volvo C30
Afspraak met AMT via mail gemaakt, kon vrijwel meteen terecht.
Na ontvangst, en in een uurtje weg, storing opgelost.
Meerdere malen gevraagd of ik wat wilde drinken en netjes ontvangen, ben ik zeer tevreden over de service en het resultaat.
Ik zou hier zeker terug komen.

peter span
10 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk onthaal. Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel.

Muijs
9 maart 2020
5/5
Opmerkingen

wij zijn heel tevreden over ATM-chiptunning.
na lang twijfelen toch gedaan.
wij raden andere mensen aan om het eerder te doen..
wij zijn namelijk super tevreden.
nogmaals hartelijk dank ATM-chiptunning

Marcel
6 maart 2020
4/5
Opmerkingen

Heerlijk!!
Een nieuwe A4 is altijd een feestje, maar als je er dan een paar dagen in hebt gereden en je vermogen en koppel neemt zo toe... dat is genieten. De auto blijft dezelfde rust geven, maar als je meer vraagt krijg je dat nu ook.

ATM was erg netjes in de communicatie en tijdens het bezoek. Enige minpuntje was dat het bij mij ruim 3 uur duurde ipv de aangegeven 2 uur. Maar goed.... dat vergeet je vrij snel als je wegrijdt....

Van 150 naar ruim 230 pk en een heerlijke toename in koppel (even kwijt hoeveel precies) voel je wel.
Het verbruik kan ik niet veel over zeggen, daar is de auto te nieuw voor. Maar ik merk geen groot verschil met eerdere vergelijkbare auto’s. Behalve met een zware rechtervoet 😉

Al met al enorm tevreden. Nu maar hopen dat er geen software update van het motor management komt.....

Christopher Sidiropoulos
4 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Wat een verschil!
Zo veel meer power uit de 1.4 DCT turbo kunnen halen. Echt goed werk geleverd. Zeer tevreden over de service!

Marcel
4 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Een paar weken geleden mijn Ford Transit Connect laten optimaliseren door ATM-chiptuning. Hier terecht gekomen doordat een andere bestelwagen uit ons wagenpark door ATM gechipt was en de ervaringen hiermee uitstekend zijn.

Ik was verbaasd over de hoeveelheid PK's en NM koppel erbij kwamen. Zeker gezien de prijs kan ik het iedereen waarbij de vermogenswinst rendabel is aanraden. Ik rijd wekelijks minimaal 1.000 kilometer en heb veel profijt gehad van het chippen, vooral de extra power die je hebt om in te halen of het meekomen met het verkeer is erg fijn. Hoeveel zuiniger in verbruik het wordt weet ik niet, dit ligt erg aan de rechtervoet laten we daar duidelijk over zijn.

Het team is zeer professioneel, er worden gerichte vragen gesteld over de staat van het voertuig om te kunnen bekijken of het wel nut heeft en dat het voertuig het wel aan zou kunnen. Ook wordt er een testrit vooraf en achteraf gemaakt om te zien of alles naar wens is en hoe de auto aanvoelt. Het is mogelijk te wachten op de werkzaamheden onder het genot van een heerlijke kop koffie en de nodige tijdschriften.

Mocht mijn auto in de toekomst vervangen worden kom ik hier zeker weer terug..

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
heer Mulder
3 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk geholpen, auto stuk sneller en zuiniger

Tom van Schaik
3 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Op internet dit bedrijf gevonden en contact gezocht. Er kon vrij snel een afspraak gemaakt worden, om de bus te laten chippen. Daar op locatie moest ik ca. 2 uur wachten. Tijdens het wachten kon ik prettig mijn werk vervolgen aan tafel tijdens een kop koffie. Na de twee uur werd er uitgelegd, wat er is aangepast aan de bus. Op de terugreis, merkte ik een groot verschil betreft het vermogen van de bus. Hij heeft behoorlijk wat power erbij gekregen. Alles was goed geregeld en zeer vriendelijke mensen. De volgende bus laat ik daar ook weer Chippen!!

Tanja Roelofs
29 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Onlangs geweest met onze auto. Problemen opgelost en onze auto rijdt stukken beter heel fijn!

Timmerwerken R Fictorie
26 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Degelijke en profesionele service.
Heb een ford transit custom laten tunen. Een wereld van verschil qua rijplezier..
helaas vond de dealer het nodig ongevraagd alle software te updaten bij een kleine reparatie.
Hierdoor was de de tuning ongedaan gemaakt en moest hij er nogmaals ingezet worden. Dit werd bijzonder snel opgelost bij ATM tegen een gereduceerd tarief.

Martin Peters
25 februari 2020
4/5
Opmerkingen

Zeer correct bedrijf, ford ranger 3.2 eeft enorm geprofiteerd.
Jaguar xf sportbrake 2.0d heeft een " benzine karakteristiek " gekregen, dwz power zit nu wat hoger..

De Fijter
25 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Via mijn garagehouder kwam ik bij ATM terecht! Hier aangekomen een fijne ontvangst gekregen en mijn sleutel overhandigd. Nadat de Vito getest was kon ik er de weg mee op. Ik was aangenaam verrast door het verschil. Het is nu elke dag echt een genot om ermee op de weg te zitten. Nu ik onlangs een bedrijfsauto kocht voor een personeelslid heb ik hem ook de kans gegeven en hem toestemming gegeven om deze te laten behandelen bij ATM. Ook hij is meer dan tevreden! Groeten J. de Fijter

Apwm Bekker
25 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Fijn bedrijf, kom zeker weer terug, goed voor mekaar. Ga zo door, prima.

Een overstappers van KPN.
11 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Met mijn nieuwe buscamper een maand in Noorwegen geweest en ik merkte dat stijgende wegen moeizaam te berijden waren: veel schakelen omdat de motor power miste. Kreeg ter plaatse advies van mede camperaars: laat je motor tunen dat scheelt een slok op een borrel, maar wel bij een vertrouwd adres! Weer thuis bij ATM terecht gekomen. Daarna een maand in Spanje geweest en inderdaad: wat een verschil! Ben heel tevreden met het resultaat en ATM heeft mijn twijfels (garantie/effect na een garagebeurt) weggenomen.

alex
11 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Top gedaan, zeer tevreden!

S. Schaik
9 februari 2020
5/5
Opmerkingen

erg blij met mijn auto na de Chiptuning door ATM.

Vermogen verschil is duidelijk te merken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Dirk Jan Hertzberger
7 februari 2020
4/5
Opmerkingen

Goed voorgelicht en je krijg wat ze beloven

Ricardo
7 februari 2020
5/5
Opmerkingen

aardig ontvangst
goed advies
duidelijke afspraken

en zeer veel pk's er extra bij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stelios
5 februari 2020
5/5
Opmerkingen

In 2019 heb ik mijn BMW E46 320d uit 2003 met 330.500 km op de teller laten tunen door de team van ATM-chiptuning.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop zij communiceren en omgaan, zeker aanraden.

jan prins
21 januari 2020
2/5
Opmerkingen

Laten chippen bij ATM maar wel een motorstoring opgelopen. Nu bij de dealer de auto na laten kijken. Deze verkeerd nog in de garantie periode. Als ze de auto updaten ligt de tuning eraf. ATM laat het afweten.

Koen
19 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Erg tevreden over het werk dat ATM-chiptuning heeft geleverd voor mijn BMW 340i! Vermogensopbouw is mooi linear in iedere versnelling en rijmodi en helemaal op maat afgesteld. Klantenservice erg goed en responsief. Naast de vermogenstune heeft ATM-chiptuning een Akrapovic uitlaat geinstalleerd. Goed advies en tevreden over het eindresultaat. Kortom, een aanrader voor één ieder die op zoek is naar een kwalitatief goede tuning en/of uitlaatmontage.

kinneging
18 januari 2020
1/5
Opmerkingen

Helaas als er onderdelen doorbranden door de diensten van atm wordt het niet vergoed en word je zeer slecht behandeld

Huub van 't Westende
16 januari 2020
3/5
Opmerkingen

Werk afgeleverd goed. Te commercieel ingesteld.

klant westra
16 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben geen stoplichtsprinter, dus daarvoor was de tuning niet bedoeld. Voor mij was vooral het rijgemak in de 6e versnelling en de reactie van de motor op het gaspedaal (of adaptic crusecontrol) de belangrijkste reden en daarin ben ik zeker niet teleurgesteld

Alex
14 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Mini One R50 laten chippen, omdat 90 pk gewoon te weinig is, zeker op de snelweg. Na chippen is het nog steeds geen racemonster, maar heeft wel veel meer souplesse en kracht in het middengebied. Ook met optrekken is hij stuk sneller geworden. Kortom: al met al zeer tevreden met het resultaat

Roy
9 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Bijzonder fijn, behulpvaardig en gespecialiseerd team. Mijn auto rijdt echt supergoed na het tunen. Absoluut doen !