+31 30 237 3070
+31 30 237 3070
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 971 Uitstekend
4.7/5
78.89%
17.20%
2.06%
0.51%
1.34%
F Langelaan
15 oktober 2021
4/5
Opmerkingen

Gastvrij ontvangen. Alles binnen de aangegeven tijd gerealiseerd. Auto rijdt een stuk beter.

L de Graaf
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Goede en snelle service

Priskimberhoeve v.o.f
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Geweldig bedrijf die hun werk met veel enthousiasme uitvoeren, zeer klantvriendelijk, en na het chippen ga je met een totaal andere auto naar huis,
Al met al een zeer prettige ervaring.

romeoalfayankee
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer goede service en een geweldige uitstraling, zeer tevreden met de auto en camper tuning, dit maakt een wereld van verschil vooral in souplesse en de motor is ook rustiger, kortom een aanrader ATM tuning.

Jeroen
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Keurige service, vriendelijke medewerkers en snel gepiept. Ik was met iets meer dan eer uurtje weer de deur uit en reed met een compleet andere auto weer weg, reageert een stuk sneller, feller en sportiever. Ik kreeg een duidelijke uitleg en een certificaat na afloop. Ik ben zeer tevreden.

Mick Marchal
13 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Goed ontvangen, lekkere koffie en mijn auto was snel klaar.

Tot op heden is alles nog goed en de auto trekt lekker op.

Piet de Reus
12 oktober 2021
2/5
Opmerkingen

Tuning gehad met mijn audi Q5 hybride, nu stug en hij snokt hij is sneller maar loopt niet mooi al 2 keer storing gehad met elektrisch system.
In de wachtruimte word je goed opgevangen, maar je word niet bij de auto betrokken (onzichtbaar werk) na afloop een certificaat getekend geen stempel, kan je overal halen.

Jos Peters
6 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service en een getunede auto die al mijn verwachtingen overtreft.

Peter
6 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn ford fiesta uit 2018 laten chippen, waanzinnig wat ze uit een 1.0 hebben gehaald.
Echt super!

Hugo Muffels
6 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Nu een paar weken geleden laten chippen. Wauw wat een verschil en de bus rijd als een zonnetje. Heerlijke wachtruimte met vriendelijke mensen en personeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Marcel Robart
17 september 2021
1/5
Opmerkingen

Voor mijn BMW 320i chiptuning laten uitvoeren. Vermogen van 189 pk naar 280 pk. Totale ingreep 550,00 euro. Zeer tevreden en wat een verschil zeg. Totdat er een software update kwam van mijn auto, chiptuning kwijt. Weer terug naar Houten kost je weer 150,00 euro. Vervolgens vermogen maar 235 pk. Bellen hoe kan dit, krijg je allemaal verhalen waar je niks mee kunt. Inmiddels nog 3x een update ontvangen van BMW en je snapt het weer de chiptuning kwijt. Elke keer weer betalen en weer helemaal terug naar Houten en 2.5 uur wachten. Meneer u bent echt de enige waarbij dit gebeurt? Ben toch niet de enige BMW van 2019 die een update ontvangt van BMW. Nu de 4e keer doen ze het gratis maar je snapt dat ik er helemaal klaar mee bent.

D de Looze
9 september 2021
5/5
Opmerkingen

Onze Fiesta rijd super prettig sinds hij bij ATM is langs geweest. Veel torque, ook in de lage toeren en lekker snel weg bij het stoplicht. Ondanks dat ik hierdoor zeker sportiever ben gaan rijden, is het verbruik afgenomen, van 1 op 16 naar 1 op 17.2. Een zeer prettige bijkomst. Ook was de afspraak prettig, binnen een uur stond de auto weer klaar!

Geral
8 september 2021
4/5
Opmerkingen

de tuning geeft nu veel rijplezier. in het normale gebruik reed onze nissan quascai prima maar met een caravan erachter viel het vermogen en de snelheid fors terug.
na de tuning heeft de auto meer trekkracht en kan ik ook bij een flinke helling de snelheid er goed inhouden.

Robert Udo
8 september 2021
5/5
Opmerkingen

Netjes geholpen, top resultaat!

E Wiepking
8 september 2021
5/5
Opmerkingen

Keurige ontvangst met koffie en goede lectuur op tafel. Auto is aanmerkelijk feller geworden en rijdt nu nog beter!

F. Reitsema
7 september 2021
5/5
Opmerkingen

Uitmuntend! Althans, dat was vroeger de benaming voor een 10 voor een proefwerk. Vakmensen, inclusief de vriendelijke receptioniste. Verder uitstekende wachtruimte, en ik werd van goede koffie voorzien. Mijn Renault Captur 1.2 is op de testbank van 112.3 naar 140.1 pk gegaan, koppel vergelijkbare stijgende lijn. De auto is een stuk pittiger geworden, ook handig bij korte invoegstroken bijvoorbeeld. Dit bedrijf vind ik een aanrader.

heer Hissink
3 september 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service en prima meedenken met de klant

R Strijker
2 september 2021
5/5
Opmerkingen

Ze hebben mijn auto gechipt. Prima gedaan hoor, hij rijdt perfect. Aardige mensen de koffie is er prima wat wil je nog meer.
.

RaazNas
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Superblij met resultaat en fijne service.

Gert-jan
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service, klantvriendelijk, net bedrijf.
Opel Astra loopt als een zonnetje.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Fca Laurijssens
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

goede service
ik voelde me thuis
kundige mensen
alleen de entree zou wel een verbetert moeten worden voor mensen met een rolstoel is nu niet zelfstandig binnen te komen
maar ben goed geholpen en verzorgd
alles hadden ze
nu nog alleen verse broodjes 😜😜😜🥳🥳

klant
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Goed advies , flexibele omgang met inbouwafspraak

Wim van Ool
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Mooi bedrijf, Tijdens het wachten kun je plaatsnemen in de huiselijke wachtruimte en genieten van een heerlijke kop koffie of thee.
Tuning perfect verzorgt.

Van den Berg
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Kan het iedereen aanbevelen. Auto rijd soepeler en je merkt duidelijk performance winst. Afspraak was snel gemaakt en de service is prima. Duidelijke communicatie.

Alfred Buurman
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Ook de 2e ervaring is pico prima !

Auke Kuiper
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Snel en goed geholpen ondanks vele data wijzigingen van mijn kant

Dejan Najdanovic
14 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Proffsiga och servicen är värdsklass , kommer åter igen och rekommenderar alla detta!

heer David
12 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

De auto rijd nu veel soepeler. Na de tuning is het karakter van de motor echt verandert. Voorheen draaide het gevoelsmatig met een dip bij bepaalde snelheden, net of de motor wat in hield. Ik ben helemaal blij met de aanpassing die ATM heeft kunnen realiseren.

Tonnie de Graaf
11 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Weinsberg camper met Peugeot motor laten tunen van 130 pk naar 200 pk , goeie service prettig ontvangst. Ben zeer tevree , motor loopt soepel en brandstof verbruik is minder geworden, zeker de moeite waard om dit te laten doen

Henk Breugem
11 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Prima service. In de mogen gebeld en in de middag kon ik al terecht. Goede ontvangst en heerlijke koffie. Vakkundig en professionele medewerkers.
Wederom net zoals mijn eerdere auto , weer super tevreden. Kortom. TOP.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Wim Koppers
11 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Super goed geholpen ook nadat hij zijn tuning had gehad er bleef een lichtje branden en de monteur met engelengeduld opgelost

Kasper
11 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Net en vriendelijk bedrijf.
T5 van 102 naar 175pk, motor en gedrag van de (camper) bus is als voor de inbouw.
Fijn om meer vermogen te hebben, zeker voor straks in de bergen 😃.
Super!

Stefan
5 augustus 2021
4/5
Opmerkingen

20 juli mijn bmw 335i GT stage 1 laten tunen.
Merkbaar meer koppel over het hele toerenbereik. Motor is nog steeds heel lineair qua vermogens afgifte.
Mijn auto is uitgevoerd met de ZF-8 automatisch versnellingsbak. +70 pk en 120 Nm. Zeer blij mee.

A Jansen
5 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Super netjes ontvangen en geholpen echt een aanrader

Paul Lombaers
5 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Chiptuning Impreza diesel,
Auto is aanmerkelijk soepeler geworden bij lage toeren en pakt daarna stevig op.
Binnenkort met caravan op trektocht de bergen in... ben benieuwd!

T Majewski
4 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Keurig netjes geholpen, auto was ook op de afgesproken tijd klaar. Wat een verschil met eerst, alles loopt veel soepeler en in elke versnelling voldoende kracht. TOP!!!

Ruud Potma
4 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer tevreden met het resultaat, onwijs aardige mensen, een aanrader voor een ieder die van wat meer pit uit zijn auto wil halen!
Bedankt ATM
Ruud Potma

Peter Ganseman
4 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Super goed geholpen en perfect resultaat

Kevin
4 augustus 2021
4/5
Opmerkingen

Proffesioneel bedrijf met een mooi pand. Enige nadeel vond ik dat er niks uitgelegd wordt en dat er ook achteraf niet een testrit gemaakt wordt met de klant, dit was ik wel gewent van andere tuning bedrijven.

C. Haver
4 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service, mooie wachtruimte, vriendelijke ontvangst, goede koffie!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Danny Hentenaar
4 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Kon snel een afspraak maken waarbij het een klein voordeel was dat ik in Houten woon. De auto (Peugeot 208 1.2 puretech 110pk) gaat nu als de brandweer met de nieuwe 145 pk / 270nm. Er is een duidelijk verschil qua vermogensopbouw en trekkracht. Auto was binnen anderhalf uur weer klaar.

Ronald Kaptein
20 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Mercedes CL 600 kleine 600 pk en 1080 Nm.
Dit is een fantastisch resultaat, wat een kanon.
3.6 seconden over de 100 km.
Veerpootbrug, speciale bougies, k&n luchtfilter, elektronische uitlaat kleppen en 19 inch breedte set van amg doen de rest.
En het gebruik van 102 plus octaan race brandstof zonder toevoegingen.
De Mercedes twee dagen kwijt voor een gedegen tuning maar een gratis leenauto stond klaar.
ATM doet wat er van ze word gevraagd op een uitstekende sympathieke manier, aanrader!!

Klant
18 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Gewoon net als de vorige keer maar nu de vw caddy van mijn kameraad
gechipt en rijd nu perfect!

B Dhamin
17 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekend professionele service. Aardige personeel

Arnaud
14 juli 2021
4/5
Opmerkingen

Het chiptunen van een Mercedes Benz A-klasse 180 AMG-line van 122Pk en 200Nm naar 177Pk en 300Nm. Alles in goed overleg en netjes uitgevoerd. Een merkbaar verschil in prestatie.

Eerder een andere auto laten uitlezen, storingen verholpen en ook laten chiptunen. Ook naar volle tevredenheid.

W Van Garderen
8 juli 2021
5/5
Opmerkingen

precies wat ik ervan verwachte, goede service, goed advies. dank jullie wel

Jasper
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Duidelijke uitleg, aardig personeel, gratis kop koffie en technisch alles zoals beloofd. Alleen jammer dat er weinig in de buurt zit om in de tussentijd te doen.

klant
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Heb mijn Audi A1 daar laten doen super vriendelijke mensen en een top resultaat

Bart
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Ik merk goed dat de auto gechipt is. Trekt beter door( wanneer warm), loopt beter dan voorheen en koppelt ook beter. Ik voel het goed dus was het waard

meneer Springer
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Kwamen vanuit Eelde. Honda Civic gechipt. Bevalt prima. Ook de ontvangst was heel goed. Dank jullie wel.