+31 35 539 3977
+32 3 808 24 74
+31 35 539 3977
+32 3 808 24 74

4x4 Dyno testbank

ATM = chiptuning op maat, testbank tests, veel ervaring en modificaties vanaf € 299,-. Alle chiptuning software is ontwikkeld en getest via eigen testbank.

Home Testbank

ATM-Chiptuning 4x4 Dyno testbank

De Nederlandse vestiging Eemnes en de Belgische vestiging Houthalen van ATM-Chiptuning beschikken over een 4x4 Dynostar Vermogenstestbank dat het vermogen van voertuigen kan meten tot wel 1340 Pk en 4900 Nm koppel geremd. Dit tot een snelheid van 350km/h. De moderne auto’s kunnen enkel nog maar gemeten worden met een gekoppelde 4x4 testbank. Dit door het feit dat bij gewone 2wiel aangedreven vermogenstestbanken de ABS en Tractiecontrole er tussen komen waardoor er geen metingen gedaan worden. Zelfs niet wanneer deze uitgeschakeld zijn.

Dynostar testbank

Ons Dynostar model RC3300AWD is één van de weinige volledig gesynchroniseerde AWD testbankmodellen op deze aardbol. Door gebruik te maken van een complete aandrijflijn tussen voorste en achterste rollenparen zijn er geen verschillen in wielsnelheid mogelijk tussen voor-en achteras. Of u nu een 2WD of AWD voertuig gaat testen, de problemen met elektronische veiligheidssystemen zijn voorgoed van de baan!

'Meten is weten', is dé reden waarom ATM een 4x4 vermogens-testbank heeft aangeschaft. Ook ATM heeft ingezien dat een testbank een onmisbare factor is in het ontwikkelproces van hoogstaande chiptuning-software. ATM 4x4 testbank, zeker zijn van resultaat!

ATM 4x4 testbank

zeker zijn van resultaat!

Uw extra vermogen zwart op wit

Een vermogensrun geeft ATM de mogelijkheid om u zwart op wit aan te tonen over hoeveel vermogen en trekkracht uw voertuig exact beschikt. Daarnaast kunnen eventuele gebreken en slijtage naar voren komen. ATM kan bij de ontwikkeling van de software altijd rekening houden met de staat van de auto. U bent bij ATM altijd verzekerd van een maatwerk toegepaste chiptuning.

Testbank, de test in stappen

  1. Uw auto gaat op de vermogens-testbank en ondergaat een analyse. U ziet zwart op wit over hoeveel Pk en Nm uw auto op dat moment, voor de aanpassing, beschikt.
  2. De software wordt aan de hand van de analyse ontwikkeld en daarna weer in de auto ingelezen;
  3. Uw auto gaat voor een tweede maal op de testbank. U ziet op het scherm over hoeveel Pk’s en Nm uw auto na een chiptuning beschikt, hiervan ontvangt u een rapport.

ATM testbank Video's

Benieuwd naar eerder uitgevoerde analyses op de testbank? Bekijkt u dan de testbank video pagina.

Bekijk de testbank videos