+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Garantie & service
Bij ATM-Chiptuning bent u verzekerd van een veilige chiptuning. Maatwerk chiptuning met uitstekende service! ATM is aangesloten bij Multipart Garanties!
Home Garantie

Garantie en Service

Uitstekende garanties op alle geleverde producten

Veilig en betrouwbaar

ATM-Chiptuning staat garant voor het leveren van een hoogstaand kwalitatief, veilig en betrouwbaar product. Het is daarmee vanzelfsprekend dat ATM uitstekende garanties geeft op al haar geleverde producten. Alle producten van ATM worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor.

Standaard garantie van ATM

Bij een chiptuning van ATM-chiptuning krijgt u standaard de volgende garanties:

  • 5 jaar garantie op de software *;
  • 10 dagen niet-goed-geld-terug-garantie (exclusief arbeidskosten);

* Voor uitsluitingen voor deze garantiebepaling verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.

* Er worden installatiekosten in rekening gebracht bij het opnieuw plaatsen van onze software na uitvoering van een software update door uw dealer. Informeer ernaar bij het uitvoeren van een chiptuning.

*De ATM-Chiptuning standaard garantie is op basis van "Carry-in". De berijder van het betreffende voertuig is zelf verantwoordelijk voor het transport van het voertuig naar de vestiging van ATM.

Aanvullende motorgarantie

Wanneer u aanvullende garanties wilt hebben dan biedt ATM de motorgarantie verzekering aan van Multipart Garantie. Multipart Garantie is meer dan 25 jaar actief op het gebied van garantieverzekeringen voor voertuigen. Kijk voor meer info op de pagina aanvullende-garantie of: www.multipart.nl.

Meer over aanvullende garantie

ATM-Chiptuning service lijn

Bij ATM staat u voorop. Mochten er ondanks de grootste zorg die er aan een chiptuning is besteed toch een defect optreden kunt u ten alle tijden contact opnemen

ATM-Chiptuning service lijn

Bel ATM-chiptuning Nederland via:
+31 (0) 35 53 93 997

Bel ATM-chiptuning België:
+32 (0)3 645 20 22

De experts van ATM zullen met u het probleem analyseren en ( in veel gevallen direct) oplossen.

Uw mening is van belang

ATM tracht haar klanten altijd het beste op het gebied van motormanagement-optimalisatie te bieden. Om onze diensten en producten op een zo hoog mogelijk niveau te houden is uw mening van groot belang. Wij vragen u dan ook om ons te contacteren indien u een opmerking, vraag, tip of klacht heeft. Dit kan via onze telefoonnummers of via de e-mail. ATM-Chiptuning dankt u voor uw feedback.

Na een chiptuning van ATM wilt u niks anders meer!

Voordelen van chiptunen

Een ATM-chiptuning is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat ontwikkeld is door de motormanagementsoftware specialisten van ATM. Op maat gemodificeerde software levert u de volgende voordelen op:

  • Betere rijprestaties dankzij
  • Extra vermogen en koppel
  • Meer pit, souplesse en rijcomfort
  • Brandstofbesparing (zuiniger) tot meer dan 5%!
  • Emissie-normen blijven behouden
Offerte aanvragen
38bezoekers actief op de website
22aanvragen in de afgelopen 24 uur