+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 419 Uitstekend
4.6/5
74.70%
21.48%
2.63%
0.24%
0.95%
Christopher Sidiropoulos
4 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Wat een verschil!
Zo veel meer power uit de 1.4 DCT turbo kunnen halen. Echt goed werk geleverd. Zeer tevreden over de service!

Marcel
4 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Een paar weken geleden mijn Ford Transit Connect laten optimaliseren door ATM-chiptuning. Hier terecht gekomen doordat een andere bestelwagen uit ons wagenpark door ATM gechipt was en de ervaringen hiermee uitstekend zijn.

Ik was verbaasd over de hoeveelheid PK's en NM koppel erbij kwamen. Zeker gezien de prijs kan ik het iedereen waarbij de vermogenswinst rendabel is aanraden. Ik rijd wekelijks minimaal 1.000 kilometer en heb veel profijt gehad van het chippen, vooral de extra power die je hebt om in te halen of het meekomen met het verkeer is erg fijn. Hoeveel zuiniger in verbruik het wordt weet ik niet, dit ligt erg aan de rechtervoet laten we daar duidelijk over zijn.

Het team is zeer professioneel, er worden gerichte vragen gesteld over de staat van het voertuig om te kunnen bekijken of het wel nut heeft en dat het voertuig het wel aan zou kunnen. Ook wordt er een testrit vooraf en achteraf gemaakt om te zien of alles naar wens is en hoe de auto aanvoelt. Het is mogelijk te wachten op de werkzaamheden onder het genot van een heerlijke kop koffie en de nodige tijdschriften.

Mocht mijn auto in de toekomst vervangen worden kom ik hier zeker weer terug..

heer Mulder
3 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk geholpen, auto stuk sneller en zuiniger

Tom van Schaik
3 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Op internet dit bedrijf gevonden en contact gezocht. Er kon vrij snel een afspraak gemaakt worden, om de bus te laten chippen. Daar op locatie moest ik ca. 2 uur wachten. Tijdens het wachten kon ik prettig mijn werk vervolgen aan tafel tijdens een kop koffie. Na de twee uur werd er uitgelegd, wat er is aangepast aan de bus. Op de terugreis, merkte ik een groot verschil betreft het vermogen van de bus. Hij heeft behoorlijk wat power erbij gekregen. Alles was goed geregeld en zeer vriendelijke mensen. De volgende bus laat ik daar ook weer Chippen!!

Tanja Roelofs
29 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Onlangs geweest met onze auto. Problemen opgelost en onze auto rijdt stukken beter heel fijn!

Timmerwerken R Fictorie
26 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Degelijke en profesionele service.
Heb een ford transit custom laten tunen. Een wereld van verschil qua rijplezier..
helaas vond de dealer het nodig ongevraagd alle software te updaten bij een kleine reparatie.
Hierdoor was de de tuning ongedaan gemaakt en moest hij er nogmaals ingezet worden. Dit werd bijzonder snel opgelost bij ATM tegen een gereduceerd tarief.

Martin Peters
25 februari 2020
4/5
Opmerkingen

Zeer correct bedrijf, ford ranger 3.2 eeft enorm geprofiteerd.
Jaguar xf sportbrake 2.0d heeft een " benzine karakteristiek " gekregen, dwz power zit nu wat hoger..

De Fijter
25 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Via mijn garagehouder kwam ik bij ATM terecht! Hier aangekomen een fijne ontvangst gekregen en mijn sleutel overhandigd. Nadat de Vito getest was kon ik er de weg mee op. Ik was aangenaam verrast door het verschil. Het is nu elke dag echt een genot om ermee op de weg te zitten. Nu ik onlangs een bedrijfsauto kocht voor een personeelslid heb ik hem ook de kans gegeven en hem toestemming gegeven om deze te laten behandelen bij ATM. Ook hij is meer dan tevreden! Groeten J. de Fijter

Apwm Bekker
25 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Fijn bedrijf, kom zeker weer terug, goed voor mekaar. Ga zo door, prima.

Een overstappers van KPN.
11 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Met mijn nieuwe buscamper een maand in Noorwegen geweest en ik merkte dat stijgende wegen moeizaam te berijden waren: veel schakelen omdat de motor power miste. Kreeg ter plaatse advies van mede camperaars: laat je motor tunen dat scheelt een slok op een borrel, maar wel bij een vertrouwd adres! Weer thuis bij ATM terecht gekomen. Daarna een maand in Spanje geweest en inderdaad: wat een verschil! Ben heel tevreden met het resultaat en ATM heeft mijn twijfels (garantie/effect na een garagebeurt) weggenomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
alex
11 februari 2020
5/5
Opmerkingen

Top gedaan, zeer tevreden!

S. Schaik
9 februari 2020
5/5
Opmerkingen

erg blij met mijn auto na de Chiptuning door ATM.

Vermogen verschil is duidelijk te merken!

Dirk Jan Hertzberger
7 februari 2020
4/5
Opmerkingen

Goed voorgelicht en je krijg wat ze beloven

Ricardo
7 februari 2020
5/5
Opmerkingen

aardig ontvangst
goed advies
duidelijke afspraken

en zeer veel pk's er extra bij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stelios
5 februari 2020
5/5
Opmerkingen

In 2019 heb ik mijn BMW E46 320d uit 2003 met 330.500 km op de teller laten tunen door de team van ATM-chiptuning.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop zij communiceren en omgaan, zeker aanraden.

jan prins
21 januari 2020
2/5
Opmerkingen

Laten chippen bij ATM maar wel een motorstoring opgelopen. Nu bij de dealer de auto na laten kijken. Deze verkeerd nog in de garantie periode. Als ze de auto updaten ligt de tuning eraf. ATM laat het afweten.

Koen
19 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Erg tevreden over het werk dat ATM-chiptuning heeft geleverd voor mijn BMW 340i! Vermogensopbouw is mooi linear in iedere versnelling en rijmodi en helemaal op maat afgesteld. Klantenservice erg goed en responsief. Naast de vermogenstune heeft ATM-chiptuning een Akrapovic uitlaat geinstalleerd. Goed advies en tevreden over het eindresultaat. Kortom, een aanrader voor één ieder die op zoek is naar een kwalitatief goede tuning en/of uitlaatmontage.

kinneging
18 januari 2020
1/5
Opmerkingen

Helaas als er onderdelen doorbranden door de diensten van atm wordt het niet vergoed en word je zeer slecht behandeld

Huub van 't Westende
16 januari 2020
3/5
Opmerkingen

Werk afgeleverd goed. Te commercieel ingesteld.

klant westra
16 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben geen stoplichtsprinter, dus daarvoor was de tuning niet bedoeld. Voor mij was vooral het rijgemak in de 6e versnelling en de reactie van de motor op het gaspedaal (of adaptic crusecontrol) de belangrijkste reden en daarin ben ik zeker niet teleurgesteld

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Alex
14 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Mini One R50 laten chippen, omdat 90 pk gewoon te weinig is, zeker op de snelweg. Na chippen is het nog steeds geen racemonster, maar heeft wel veel meer souplesse en kracht in het middengebied. Ook met optrekken is hij stuk sneller geworden. Kortom: al met al zeer tevreden met het resultaat

Roy
9 januari 2020
5/5
Opmerkingen

Bijzonder fijn, behulpvaardig en gespecialiseerd team. Mijn auto rijdt echt supergoed na het tunen. Absoluut doen !

Erwin
6 december 2019
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden en heel erg blij dat ik mijn VW Passat bij ATM-chiptuning heb laten tunen. Wat een resultaat! Het koppel en vermogen zijn flink toegenomen. En dat is heel goed te merken tijdens het autorijden. Zeker de acceleratie is een verademing. De motor loopt naar mijn mening veel soepeler en het verbruik is zelfs ietsjes verbeterd. Ik stap nu steeds met veel plezier in mijn auto!
Ik kan eenieder dit bij ATM-chiptuning van harte aanbevelen, prima uitleg en goede service. En voor mij is het overduidelijk, bij een volgende auto laat ik het zeker weer doen....

David
6 december 2019
5/5
Opmerkingen

Wij wilden onze gezinsauto, een VW Passat 1.6 TDI 120 PK dsg, rustiger bij 120-130 km/u laten rijden en meer trekvermogen geven i.v.m. een caravan.

Bij het overwegen om onze auto te laten chiptunen liepen we in eerste instantie tegen de associatie aan dat chiptuning voor een specifieke doelgroep bestemd was. Echter, blijken steeds meer gezinnen (met o.a. een caravan) en bedrijven met een eigen wagenpark voor deze betaalbare en betrouwbare oplossing te kiezen.

De chiptuning bij ATM-chiptuning verliep vlot en vakkundig. Vooraf telefonisch goed voorzien van informatie. Ik ben op een zaterdagochtend met drie kinderen naar de vestiging in Houten gegaan. Op ongeveer 10-15 minuten afstand lopen, ligt een indoor speelhal. Wij hebben ons daar in de tussentijd vermaakt.

De auto rijdt nu veel rustiger/stiller bij 130 km/u (2200 toeren), ook het trekken van een caravan gaat veel prettiger.

ATM-chiptuning is wat mij betreft een aanrader!

JoGi
6 december 2019
5/5
Opmerkingen

Vervanging van de LGR klep bij mijn Volvo v60 zou €1200,- gaan kosten.
De buurman zei dat ik ATM eens moest bellen.
Nu heb ik voor € 425 ca 50 pk meer en van de klep heb ik geen last ( kosten) meer.
Met nu 230 pk sprint de auto bij 100 km per uur nog een keer weg ; heerlijk.
Geen enkele klacht nadat de tuning een paar maanden geleden is uitgevoerd.

Roberto K uit Vlaardingen, NL
28 november 2019
5/5
Opmerkingen

Mijn Renault Trafic 1,6 biturbo van 140 naar 165 pk laten chippen en rijdt veel soepeler en ook het gebied 900 - 1200 waar eerst totaal geen trekkracht zat omdat er dan geen turbo actief is nu veel meer kracht. Ook het snel afslaan van de motor bij optrekken is opgelost. Je moet je auto laten herkeuren bij de RDW wanneer je vermogen meer dan 20% is toegenomen , anders kan de verzekering bij schade weigeren uit te betalen omdat je voertuig niet is zoals het hoort te zijn. Maar van 140 naar 165 pk is ca 19% ( naar 168 pk is 20%) Ook heb ik de EGR laten wegschrijven

Daryl
6 november 2019
5/5
Opmerkingen

ATM Chiptuning is voor mij een van dé voorbeelden waar klanten echt op 1 staan. Dit gevoel heb je door hun plezierige manier van communiceren, verwachtingsmanagement en hun kwaliteit-/prijs verhouding. Van mij niets minder dan de maximale sterren. Toppers.

Martin Peters
23 september 2019
4/5
Opmerkingen

prettige mensen, komen hun afspraken na
aanpassingen zijn ook voelbaar

Marten Scheer
23 augustus 2019
4/5
Opmerkingen

Goede service en prettig personeel en voor zover te beoordelen na één dag is het resultaat ook perfect. Er was alleen wat onduidelijkheid over het nieuw in te regelen vermogen. Er gingen twee verschillende waardes door elkaar in de communicatie. Voor het overige prima.

Robbert
16 augustus 2019
5/5
Opmerkingen

snelle service, en duidelijk meer vermogen. super tevreden!!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
A Koning
6 augustus 2019
5/5
Opmerkingen

Erg vriendelijke mensen en 60pk met 100Nm er bij in een Opel Insignia 2.0 turbo

Dhr De Looze
5 augustus 2019
4/5
Opmerkingen

Goed snel en netjes

Helena Graumans
4 augustus 2019
5/5
Opmerkingen

👍 nette service

Ton Roos
2 augustus 2019
5/5
Opmerkingen

Goede service.

cwklant
29 juli 2019
3/5
Opmerkingen

peugeot expert 180 pk naar 210 pk top snelheid nu 200 km verders weinig verschil denk niet echt de moeite waard
peugeot expert 120 pk handbak naar 200 pk topsnelheid 200 km
hier is duidelijk te voelen dat het koppel ook omhoog is gegaan pakt beter op en is echt vlotter .
misschien meer aandacht voor de klant wat er gaat gebeuren hoe en wat.

Erik
26 juli 2019
4/5
Opmerkingen

Prima behandeling en uitleg in Houten. Sneller klaar dan gepland en de auto rijdt net even lekkerder.

Jan Schouwenaar
17 juli 2019
5/5
Opmerkingen

Perfecte tuning voor een schappelijke prijs.
Een geheel andere auto nu!

Dhr Heemstra
11 juli 2019
5/5
Opmerkingen

Voor de tweede keer hier een Volkswagen product laten chiptunen. Wederom was de service weer top! Vooral het persoonlijke contact van meerdere medewerkers geeft een prettige sfeer. De auto is nu een stuk sneller, zuiniger en komt een stuk beter mee in het verkeer. Kan dit iedereen aanraden!

Erwin
8 juli 2019
5/5
Opmerkingen

Heeft mijn verwachtingen overtroffen! Alles zeer correct afgehandeld, persoonlijke aandacht met duidelijke uitleg van hun werkwijze.
Na het tunen met de auto op pad... het verschil is gewoonweg heerlijk.
Wat mij betreft een aanrader voor iedereen.

George Vatskoff
6 juli 2019
5/5
Opmerkingen

super service
bedankt
Valentinov kozijnen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Dhr Roelofs
4 juli 2019
4/5
Opmerkingen

Fijne ontvangst, keurig op de afgesproken tijd met een gewenst resultaat. Erg tevreden.

Johan van Gisbergen
28 juni 2019
4/5
Opmerkingen

ben tevreden
alleen jammer dat het 2 uur uit liep door fout meldingen

Nico Breedveld
24 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Getuned van 86 naar 130 Pk.
Na een kleine 2 uurtjes wachten en sportieve auto voor terug gekregen voor een schappelijke prijs.

Dhr Korteland
23 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Perfect werk geleverd eerst mijn Vito en nu mijn qashqai

Jan Willem
23 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf, mensen met kennis van zaken. Mijn auto getuned. Met resultaat dat boven verwachting was.

Tuithof
22 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Uitstekend gedaan. Het resultaat super.

e.c matla
21 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Ford fietsta laten "kietelen" door aptuning rijden is nu echt een FIESTA

B Los
21 juni 2019
4/5
Opmerkingen

Prima ontvangst, heldere uitleg en ook genoeg tijd voor vragen. Ook telefonisch een goed contact gehad.

JANSEN WONING EN PROJECTINRICHTING
20 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Snelle hulp keurig net contact en super goed geholpen

Ga zo door mannen

Dhr Poelman
17 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Keurige uitleg.
Heb sinds kort een mb c200 d estate gekocht.
Erg traag, goede auto.
Laten chippen van 137 pk naar 223 pk.
Nu rijd ik er met plezier in.
Wel afwachten hoe de betrouwbaarheid blijft.