+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 565 Uitstekend
4.7/5
77.17%
18.94%
2.65%
0.18%
1.06%
Jeroen Knoop
17 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Top ontvangen en heel netjes gedaan veel plezier van in de bergen in Spanje met meer vermogen

Rav
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Goede service, auto rijdt veel beter en soepeler. Duidelijke uitleg over wat ze doen.

Peter Janssen
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Goed ontvangst.netjes afgehandeld kwa betaaling

Jammer dat je er niet bij kon ivm corona

Nic Quaedvlieg
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Afspraak snel gemaakt. Goede route beschrijving. Bij aankomst goede koffie en vrij vlot weer klaar. De extra PK's en Nm's zijn heel goed voelbaar. Ook in de portemonnee...meer vermogen en een stuk zuiniger ! Al met al een aanrader.

Patricio Boeldak
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Perfecte manier van uitvoering op auto’s qua tuning

ton bijleveld
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Goede en degelijke advies.
Van 120 naar 200 pk gehaan met de expert.

Klant
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn camper, met Fiat Ducato 2,3 multijet 130 euro 6, laten tunen van 131 pk naar 180 pk. Zoals beloofd, beter koppel, prettigere reactie op het gaspedaal. Een significante verbetering. ATM is een professioneel bedrijf. Kon snel geholpen worden. Goede service, mooie ruimte om te wachten. Als tuningsbedrijf zeker een aanrader.

Nick Vd heiden
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Snel en professioneel geholpen.
Deze mensen weten waar ze het over hebben.
Ontvangst en bedrijf zien er keurig uit.

Uiteraard is de tuning ook zeer geslaagd.

Geachte Gilissen Sittard
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Fijne ontvangst, snelle uitvoering en professioneel!

F De Beus
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Super service en resultaat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Shayan Sarabi
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Uitstekende bedrijf, zeer professioneel en perfecte service.

Michel Grootje
16 juli 2020
4/5
Opmerkingen

Net en servicegericht bedrijf.

M.A. Ozkul
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Top Service πŸ‘πŸΌ

Teus van capelleveen
15 juli 2020
4/5
Opmerkingen

Goede en gastvrije ontvangst en service ,ook wat het tijdverdrijf aangaat .
Er wordt goed gecommuniceerd. En koffie wordt ook in ruime mate aangeboden.
Zeer vakkundige uitvoering van de tuning, kortom , zeer tevreden.

Marcel Seuren
15 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Tweede tuning wederom perfect !

Jorg Swagemakers
11 juli 2020
4/5
Opmerkingen

Informatie vooraf ruim voldoende en telefonisch contact vriendelijk
Meer dan netjes ontvangen bij aankomst.

Uitleg vooraf ook duidelijk en netjes.

Prijs ok en resultaat netjes en volgens verwachting.

Erwin
10 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben heel tevreden met de nieuwe settings. Motor is rustiger en zeer goed afgesteld. Van 140 pk naar 190 pk is echt een aanrader voor iedereen die een 2.0 tdi heeft. Van 340Nm naar 410Nm is voor een caravan trekken een zeer comfortabele manier van reizen.
En het rijd nog eens zuiniger ook.

Bert Visch
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Dit is de 2e keer dat ik door Atm mijn auto heb laten tunen. De eerste keer een Mercedes a klasse en nu een bmw z4. Beide keren meer dan zeer tevreden. Ik kan het iedereen aanbevelen wordt zeer vakkundig uitgevoerd. Indien ik er weer voor kom te staan om een auto te tunen kom ik zeker hier terug.

N. Ben Omar
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf aardige mensen, en goede service

Berry Eelzak
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Goede service en uitleg met een top resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
ron meinema
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Een prettig bedrijf dat nog weet wat klantvriendelijkheid is. Tevens een Goed bedrijf als het gaat om tuning, vakkundig mijn fiat talento onder handen genomen.
Echt een verbetering na het herschrijven van de software.
Nu heb ik een prettige auto met veel power en soeplesse.

Wesley
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Deskundig en vriendelijk personeel. Ik kon snel terecht. Binnen de afgesproken tijd was de auto ook weer klaar. De auto (Opel Astra 1.4T) voelt soepeler aan en trekt lekkerder door. Een hele verbetering.

Willem S
9 juli 2020
4/5
Opmerkingen

Probleemloze uptuning van onze VW Touran met een 40% toename van vermogen en koppel; onmiddellijk merkbaar in prestatie en reductie benzineverbruik.
Prettige persoonlijke service.
Puntje van aandacht: enige verwarring ten aanzien van het gebruik van kW’s (brochure) vs. PK’s(medewerkers)

Hollander
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Mooie nette ontvangst, lekkere koffie en prettige service. Ook het cadeautje was een leuke bijkomstigheid. Bedankt nogmaals en de auto is er flink sneller van geworden! Top!

Jim Gomes
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Wat een service! Ik voelde mij gelijk op me gemak. Gelijk een heerlijk bakkie koffie kreeg ik aangeboden en zelfs een heerlijk saucijzenbroodje. Mijn auto rijdt fantastisch na deze tuning. En als het nog niet genoeg was kreeg ik ook nog een heerlijke parfum als presentje! Nou hier is een klant geen koning maar een keizer!

Fantastisch bedrijf echt chapeau!

jordi van doorn
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

mijn nieuwe sprinter 319 laten chippen hier bij atm zeer goede service en duidelijke antwoorden op je vragen en bij binnenkomst en tijdens het wachten zeer netjes behandelt

Erik Wesselo
9 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk behandeld snel geholpen. Duidelijke communicatie. Tevreden over het resultaat. Had graag bij het standaard pakket een meting voor en na gehad.

Kevin
8 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Super service, deze gasten hebben echt verstand van zaken!

Mike
22 juni 2020
1/5
Opmerkingen

Auto (Renault Master) is er niet zuiniger op geworden, en ik merk ook niet dan hij meer pk's heeft. Wat mij betreft dus weggegooid geld..

Richard
21 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer aangenaam en nog steeds meer dan tevreden! Aanrader dus voor mensen met een ietwat saaie motor in zijn of haar bolide

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Daan Baarda
20 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Zeer tevreden over het werk en de service.

Emre Ustubi
19 juni 2020
5/5
Opmerkingen

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘TopπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Rene de Ridder
19 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Ik ben tevreden mijn auto voldoet aan alle voorgestelde verwachtingen en rijdt een stuk plezieriger .

Sven Stam
19 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super service aardige mensen En goud eerlijk.

A.A. Lepeiko
19 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Nette zaak, klantvriendelijk, genoeg te drinken aangeboden tijdens het wachten, wachtkamer met airco en genoeg leesmateriaal. Ruimte ennzit gelegenheid om buiten te kunnen zitten om te roken of gewoon te genieten van een kop koffie in het zonnetje.

GWA
15 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Zoals altijd is de service top! Ondanks dat mijn auto de nieuwste software had (BMW X3 30E), is deze on demand herschreven. Tijdens het extra wachten werd me lunch aangeboden.....Turing was wederom een succes!

Roberto Carton
13 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service, erg klantvriendelijk en lekkere koffie ☺️ Het was het wachten waard om uiteindelijk te ervaren hoe je auto totaal anders rijd. Echt een aanrader πŸ‘πŸ»

Richard
13 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Goed geholpen

Patrick
13 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Ze zijn vakkundig en hebben mijn Volvo goed afgesteld. De resultaten waren prima.
Je wordt ook netjes te woord gestaan.

Peter
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

zeer tevreden netjes ontvangen mooie wachtruimte alleen jammer dat ik niet kon zien wat jullie allemaal doen
Maar voor derest een zeer tevreden klant en mij volgende auto zou ik weer laten chippen door jullie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Bas Cooijmans
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Goed en vriendelijk geholpen. En het verschil is erg goed te merken in de auto!

Muijs
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Net en vriendelijk personeel,
Dat vakwerk levert 🀩

Nathan Hofman
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Aardig geholpen en kreeg er een super leuk extraatje bij! Ohja de auto is ook erg snel geworden :-P

Sean Robart
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super klantvriendelijk. Dit zijn echt jongens die weten wat ze doen. Super professioneel bedrijf! 90pk er bij gekregen, erg blij mee!

Frank O.
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Kwaliteit en uiterst gastvrij!

Danny
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Mooie combideal kunnen maken met Sander voor mijn T4 2.5 TDI. Supervriendelijke ontvangst. Ondanks wat probleempjes doordat mijn motor wat inhield boven de 3000 toeren, toch uiteindelijk goed gelukt. Het verschil is duidelijk merkbaar. Lekker veel koppel nu, zoals het hoort bij een 2.5 TDI :-)

Steyn
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk team, erg flexibel, betrekken je bij het proces en een super resultaat!

CLA45
11 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer goed geholpen door het ATM team in Houten. Mijn CLA45 tuning software was door een update verloren gegaan tijdens een onderhoudsbeurt elders, mocht snel bij ATM langskomen om deze terug te laten zetten tegen een kleine vergoeding. Aardig personeel, prima service, vaste klant!

Sven
8 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over ATM Chiptuning (Houten).

Onlangs heb ik hier mijn Volvo V40 D2 laten chippen, hiermee ben ik van ca. 120 pk. naar ruim 170 pk. gegaan.
Na de tuning dacht ik dat er wat mis was met de programmatie, aangezien mijn motor bij lage toeren wat inhield, na dat bij Paul gemeld te hebben nodigde hij mij direct uit om er naar te laten kijken door de werkplaats. Achteraf bleek het een mechanisch probleem te zijn waar de tuning niks mee te maken had, maar de service was top!

Ron Krouwel
6 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Prima ontvangst met heerlijke koffie. Tuning perfect auto loopt als een zonnetje met nu wel voldoende trekkracht wat ik miste in de standaard configuratie.