+31 30 237 3070
+31 30 237 3070
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 968 Uitstekend
4.7/5
78.93%
17.25%
2.07%
0.52%
1.24%
Michael
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Zeer goede upgrade voor mijn Volvo D3. Meer koppel en voelbaar meer pk’s. Dankjewel ATM tuning.

HdV
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Top, goede uitleg vooraf en perfect resultaat. Camper rijdt als een trein. Veel soepeler.

Avalanche
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Mijn V60 Hybrid had eigenlijk geen tiptuning nodig.
Maar ben blij dat ik heb gedaan: rij nog soepeler en met meer trekkracht in het tussenbereik. Bijkomend voordeel: hij is zuiniger geworden.

Erik Edelbroek
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Klant vriendelijk en super resultaat

Cor Roza
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Snelle fijne service ..het is een 1.0 Opel Adam rocks ( mijn vrouw houd van pittig rijden dus vandaar deze keuze) een toename van koppel en pk's wat een totaal andere auto word...en de flitspalen merken dat ook.....!!👌😉

J.P. van Beek
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Mercedes Sprinter 314 L2-H1 laten chippen. Van 140 naar 190 pk en vooral meer koppel. Het rijdt perfect en inmiddels halen we ruim 1:11, das ook leuk.
Je kunt er op wachten. De koffie is goed en de stoelen ook.
In de afgesproken prijs zat ook een rollenbank test. De Sprinter (L2) bleek niet op de rollenbank te passen. Bij het afrekenen werd daar rekening mee gehouden, dus kostte het minder dan verwacht. Keurig!!
Kortom, een eerlijk bedrijf met deskundige en vriendelijke mensen. En gekregen wat ik verwachtte. Aanrader!

heer Verheijden
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

net bedijf goede specialisten goede afhandeling auto is sneller en soepeler

Zoran Petkovic
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Goed ontvangen op afspraak op tijd klaar en ik ben tevreden

Kevin H
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Super vriendelijk en behulpzaam geholpen en een mooi eindresultaat, echt een aanrader.
Kom zeker terug met mijn volgde auto!

Rick van Dijk
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Top service.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Tevreden klant
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Kan het iedereen aanbevelen die in een Ala Romeo 1.3diesel rijdt. Wat een verschil.

Rob Jansen
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Uistekende service,

Service is uitstekend, personeel is mega vriendelijk en denken graag met je mee. Zeer tevreden over het resultaat van de tune.

Zou het zeker aanraden!

Henk Stark
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Oude BMW X5 diesel gechipt van 218 naar 260 pk met 600 Nm koppel. Aanzienlijk verschil in trekkracht en sprint!

Bouwe van Loo
29 april 2022
4/5
Opmerkingen

Goede en snelle service

Maxim
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Goed werk!

Mooi bedrijf met aardige mensen die goed werk afleveren en heerlijke koffie maken.
O,ja en de auto rijdt ook veel beter, pakt soepeler op, is zuinig en het extra vermogen is zeker aanwezig wanneer je dit aanspreekt.
Kortom, zeker een aanrader! volgende keer weer.
Ga zo door.

Ray de Jong
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Keurig en correct geholpen en de tuning is helemaal top

Marc Schreur
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Mercedes C 43 AMG 2017
Stage 1 + 60pk en 100 nm.
Goede Tuning ik ben zeer tevreden.

Nick
29 april 2022
4/5
Opmerkingen

Product is goed, service ook.
Prijs enigzins aan de hoge kant.

Renate van der Leeden
29 april 2022
5/5
Opmerkingen

Super goede service, kwaliteit en ze weten heel goed wat ze doen !!!

BGW Bouwer
28 april 2022
5/5
Opmerkingen

Opel Astra GTC 2013 1.4 turbo Automaat met standaard 140PK en 200Nm.
Compleet verrast van de uitvoering, beter dan ik had verwacht. De toename in vermogen (nu 165PK en 265 Nm) is zeker merkbaar, maar bijna een cadeautje bovenop de sublieme uitvoering om het rijplezier te vergroten. Ze verbeteren niet alleen het vermogen, maar de verbetering in de reactietijd van de kickdown, maar ook de normale progressie door de versnellingen als je lekker door wil rijden is echt geweldig. Ik merkte het meteen al op de terugrit naar huis zodra ik hun terrein verliet. 200% het geld waard!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Yori Carnas
28 april 2022
3/5
Opmerkingen

Zeer tevreden over de tuning van mijn 140pk VW T5 naar 180pk en iets van 390kn.
Echter was ik wel teleurgesteld dat na de eerste poging de VMAX er niet afgeschreven was en de topsnelheid nog steeds begrensd was tot 135kmpu.
Een week later was het gelukt zonder enige extra kosten, behalve een extra vrije dag en het op en neer rijden naar Houten (voor mij totaal ca. 200km).
Al met al tevreden maar jammer van de extra tijd.

Job Schellingerhout
28 april 2022
5/5
Opmerkingen

Ik heb van te voren een datum en tijdsafspraak gemaakt. Geen tijdverlies en duidelijke uitleg wat de werkzaamheden zijn aan de auto. Werd goed op de hoogte gehouden en wist precies wat er werd uitgevoerd. Duidelijkheid bij dit product is zeer prettig.

Ger de Peijper
28 april 2022
5/5
Opmerkingen

Meer dan verwacht gekregen. Wat mij betreft een dikke 10+

De heer ENT
28 april 2022
5/5
Opmerkingen

Goede service en voelbare presratieverbetering voor de auto. Top!

Leon
28 april 2022
4/5
Opmerkingen

Snel vakkundig en fijne service

S de Jong
28 april 2022
5/5
Opmerkingen

Zeer goed ontvangen en heel tevreden met het resultaat.
Ik zou zo weer gaan als ik een auto wil laten chippen.

Sjaak Lam
24 april 2022
5/5
Opmerkingen

Gewoon goed merkt een heel groot verschil super

I Bourgonje
24 april 2022
5/5
Opmerkingen

Goed werk geleverd en de ontvangst en service was ook zeer goed.

Hans Eding
23 april 2022
4/5
Opmerkingen

Bij aankomst vriendelijk ontvangst, een lekkere bak koffie prettige wachtruimte
Na dat mijn Ford Transit onder handen was genomen is het absoluut een prettige pittige auto geworden!
Een aanrader !

Angelo
23 april 2022
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over de upgrade van mijn Renault Clio GT.
Heb mijn auto gebracht omdat ik vooral laag in de toeren wat meer kracht wilde hebben, zodat de automaat wat sneller schakelt bij rustig rijgedrag.
Auto doet nu precies wat ik wil.
Is zelfs wat zuiniger geworden.
En sneller als ik hem toch eens op staart trap natuurlijk...
DIK TEVREDEN dus 👍🏼

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Tomas kulczynski
23 april 2022
5/5
Opmerkingen

super serwis

J Baay
23 april 2022
4/5
Opmerkingen

Goede nette onvangst.
Ik heb auto nu met sterk verbeterde rijeigenschappen.

Stefan
23 april 2022
5/5
Opmerkingen

Prettig ontvangst, zeer klantvriendelijk en professioneel! Aanrader voor een ieder die zijn of haar auto wil laten chiptunen!

Han van Steijn
23 april 2022
5/5
Opmerkingen

Zeer vriendelijk en goede service

Serrie
23 april 2022
5/5
Opmerkingen

Heb hier 2x mijn auto laten chippen
Audi a3 1,5 TFSI COD 150–> 185PK super tevreden!!

En erna Audi S3 stage1+
Echt uiterste uiterste tevreden!

Klantvriendelijk! Behulpzaam! Weten waar ze het over hebben!!! Ik kom hier zeker weer terug voor stage 2!!!

Ron
23 april 2022
5/5
Opmerkingen

Professioneel bedrijf op het gebied van chiptuning met vakkundige "jonge" werknemers, gaan zeer netjes te werk en hele goede service..In een woord Top..!

J.p.a Schreuders
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Bus een stuk zuiniger en zeker lekker veel pk's nu
Top gedaan

Trudy Wildenberg-Manshanden
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Ik werd netjes persoonlijk ontvangen.
Bevestigd wat de bedoeling was.
Prettige wachtkamer met goede koffie.
Ook weer persoonlijk verteld dat de camper klaar was. En het rijd heerlijk, echt meer pit.

Chris van Laar
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Goed geregeld,

Tijdens wachten gewoon door kunnen werken met mijn laptop.
Tunen is perfect verlopen en zeer duidelijk merkbaar enorm veel power erbij maar volgens mij rijd hij toch nog wat zuiniger dan daarvoor.
BMW X5 e-DRIVE (Hybride)

Chris

B.
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Op vrijdagochtend gebeld of er toevallig nog een plek vrij was voor het tunen (stage 1) van mijn opel astra k sports tourer 1.4 turbo uit 2016. Er is wat in de planning geschoven waardoor ik in de middag direct geholpen kon worden.
Je merkt direct de toename in vermogen/ koppel. Rijdt ook veel soepeler icm de caravan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
BK
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Topbedrijf, alle afspraken zijn nagekomen met een prima resultaat. Dank !!

Rene Van der Meijden
22 april 2022
4/5
Opmerkingen

Nette ontvangst met koffie, maar had wel even nog een uitleg willen hebben over hetgeen er precies gedaan is.
Heb alleen nog niet echt kunnen ervaren of de trekkracht echt verbeterd is, dit zal moeten blijken als we met de camper in bergachtig gebied vertoeven.
Wel lijkt de motor wat soepeler op te pakken.

Harrie van dam
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Uitstekend ontvangst, alles precies volgens planning. Eerst een test gedaan en daarna de tuning. Keurig 80 PK erbij. Wat presteert de auto een stuk beter! Super gedaan ATM?!

Rene Hopman
22 april 2022
4/5
Opmerkingen

Netjes volgens afspraak verlopen, ik ben zeer tevreden met het resultaat!

R.M. Nardten
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Duidelijke uitleg via de mail, prettige ontvangst en prima wachtruimte. Voorzien van een heerlijk bakje koffie werd er auto volgens planning aan je auto gesleuteld.

Nick Hoebe
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Ik heb m’n mb laten chiptunen aardig , deskundig en klantvriendelijk personeel
Werd goed en snel geholpen
Het aantal pk’s meer is echt top

Koen van den Boomen
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk ontvangen door het personeel.
Na mijn chiptuning flink wat meer vermogen gekregen dus veel meer rij plezier

Johan
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Mijn Mercedes c160 laten tunen.
Meteen bij het wegrijden merkte ik het verschil al! Geweldig!
In de sport+ stand gaat ie als de brandweer
Altijd DOEN!

Erwin Albers
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Mijn auto heeft de Stage 1 Chiptuning gehad, wat een enorm verschil. Vermogen en koppel beide hoger. Wat een souplesse. Perfecte service, snel geholpen. Perfect

W de Heij
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Duidelijke en nette manier van werken.
Super blij met het resultaat.