+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
ATM-chiptuning is verhuisd naar Sint-Lenaarts!
ATM-chiptuning vindt u aan de Oostmalsebaan 1C, unit 7 te Sint-Lenaarts. ATM-chiptuning is chiptuning specialist en voorziet uw wagen al van een perfecte optimalisatie vanaf € 349,99
Home Nieuws ATM-chiptuning is verhuisd naar Sint-Lenaarts!

ATM-chiptuning is verhuisd naar Sint-Lenaarts!

Toegevoegd op: 25-09-2009

Sint-Lenaarts- ATM-chiptuning is per 30 September 2009 verhuisd van de Paalstraat 317-C te Schoten naar haar nieuwe locatie aan de Oostmalsebaan 1C (unit 7) te Sint-Lenaarts. De nieuwe vestiging aan de Oostmalsebaan 1C biedt de chiptuning-specialist de mogelijkheid haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en ruimte om te investeren voor de toekomst.

Benieuwd wat ATM-chiptuning voor uw benzine- of dieselwagen kan betekenen? Neemt u dan een bezoek aan de nieuwe vestiging. In de nieuwe locatie aan de Oostmalsebaan 1C te Sint-Leenarts hebben de chiptuning experts nog meer ruimte voor chiptuning en de ontwikkeling van hoogwaardige chiptuning producten.

U bent van harte welkom om de vestiging te komen bezoeken en kennis te maken met de medewerkers. De experts van ATM-chiptuning voorzien u graag van inlichtingen omtrent alles wat met chiptuning te maken heeft.

ATM-chiptuning is verhuisd naar Sint-Lenaarts!