+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Foutcode uitschakelen
Diagnostische foutcodes (DTC) zijn codes die de computer van een voertuig registreert wanneer er een storing optreedt. Wij sporen het op en schakelen het uit.
Home Foutcodes uitschakelen

Foutcode auto’s opsporen en uitschakelen.

Diagnostische foutcodes, bekend als DTC, zijn alfanumerieke codes die de computer van een voertuig registreert wanneer er een storing optreedt. Deze codes worden verstuurd naar het on-board diagnostics (OBD) systeem van het voertuig en kunnen worden uitgelezen met behulp van een diagnostische scanner die wordt aangesloten op de OBD-connector.

Expertise en de juiste apparatuur

ATM- Chiptuning beschikt over de expertise en de juiste diagnose apparatuur om de foutcodes in uw auto op te sporen en uit te schakelen.

Geeft uw voertuig een foutcode aan die niet gewist kan worden? Blijft de foutcode terugkomen nadat het betreffende onderdeel is vervangen? Of heeft u bijvoorbeeld de EGR klep afgedopt en komt hierdoor een foutcode in het motormanagement?

ATM-Chiptuning kan voor u deze vervelende foutcodes uitschakelen door de oorzaak van de foutcode op te sporen en de diagnose functionaliteit per gewenste sensor volledig uit te schakelen in het motormanagement. De diagnose functionaliteit van het voertuig blijft voor de rest gewoon correct werken.

Expertise en de juiste apparatuur

De kosten

Het starttarief voor het uitschakelen van foutcodes bedraagt bij ATM-Chiptuning €150,-  (1,5 uur arbeidsloon, inclusief BTW).

Wanneer er bovenop het starttarief werkzaamheden verricht dienen te worden bedraagt dit €60,- per extra uur. Additionele kosten worden altijd op voorhand besproken. Vraag hieronder direct een offerte aan!

Veelvoorkomende foutcodes

Vraag een offerte aan