+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

ATM-Detailing

Where Passion Meets Performance

Home Detailing Detailingopties
Persoonlijke gegevens
Overige gegevens
 

De mogelijkheden

Hieronder vind je de verschillende pakketten terug en kan je stap voor stap zien hoe wij jouw auto tot in de perfectie kunnen bijwerken.

Pakket 1:

Detailing

Stap 1: Het wassen van de auto. Grondig afspuiten, in de shampoo zetten, en wederom afspuiten. Daarna worden de plekken die extra aandacht nodig hebben behandeld met klei om daarna de auto af te drogen.

Stap 2: Het polijsten van de auto. Dit proces heeft meerdere stappen en is de meest tijdrovende stap van het detailing proces. We beginnen met een grove polijstschijf en gaan stapsgewijs naar een steeds fijnere schijf toe. Gemiddeld zit hier zo’n 7 tot 15 uur werk in.

Stap 3: Na het polijsten van de wagen wordt hij opnieuw gewassen om het polijststof en eventueel overgebleven pasta van de wagen te verwijderen.

Stap 4: Vervolgens gaan we verder met het reinigen van de minder zichtbare delen van de auto, zoals de motorruimte. De wielen worden gedemonteerd en gereinigd aan binnen- en buitenkant. De remklauwen worden gereinigd. Ook worden alle rubbers behandeld met silicone.

Stap 5: Hierna wordt de auto nogmaals gepolijst met de meest fijne polijstschijven en vervolgens met de hand afgenomen. Dit haalt de glans in de lak naar buiten en zorgt voor de finishing touch. Bij deze stap komt er geen polijststof meer vrij.

Stap 6: Tot slot is er aandacht voor het interieur van de wagen. De wagen wordt uitgespoten met perslucht. Roosters, venstertjes en kiertjes worden met perslucht en kwasten schoon gemaakt. Alle leeroppervlakten worden extra behandeld. Het stuur wordt grondig gereinigd. De matten worden afgespoten. En als finishing touch gaat de stofzuiger er nog één laatste keer doorheen en worden de ramen aan de binnenkant gereinigd.

Pakket 1:

Pakket 2:

Detailing & Coating

Pakket 2:

Pakket 2 begint waar pakket 1 eindigt. Stap 1 t/m 6 van het detailingspakket wordt uitgevoerd. Daar gaan we verder:

Stap 7: Alles oppervlaktes worden gereinigd met een vloeistof op alcoholbasis. Dit zorgt ervoor dat er geen vettigheid meer aanwezig is die de binding van de coating kan tegenwerken.

Stap 8: Het aanbrengen van de glasscoating. De glasscoating is een vloeibare substantie die handmatig wordt aangebracht. De coating moet gelijkmatig en zorgvuldig aangebracht worden zodat alle oppervlaktes volledig en in dezelfde dikte gedekt zijn. Dit betreft niet alleen de lak! Ook andere onderdelen worden gecoat om ze vocht- en vuilafstotend te maken. Denk aan de velgen, koplampen, kunststofdelen en nog meer.

Stap 9: Na het aanbrengen van de coating wordt deze uitgehard met behulp van Korte golf-infrarood stralers.

Stap 10: Tot slot wordt de wagen met de hand afgenomen met poetsdoeken om eventuele vingerafdrukken of andere vlekken te verwijderen.

Pakket 3:

Detailing & Paint Protection Film & Coating

Pakket 3 is het meest complete pakket waarbij er ook een beschermende transparante folie wordt aangebracht op de lak.

Het werkproces komt grotendeels overeen met pakket 2. Echter worden de delen die geplakt gaan worden met folie niet meer gecoat, aangezien de folie zelf al voorzien is van een coating.

Er zijn twee mogelijkheden:

  • Het plakken van de voorkant van de auto. Dit zijn de delen die het meest onderhevig zijn aan steenslag en hebben dus het meeste profijt van de Paint Protection Film
  • Het plakken van de volledige auto. Wil je er echt zeker van zijn dat jouw lak over een paar jaar nog steeds in perfecte staat verkeerd dan is dit de enige manier.

De folie wordt eveneens handmatig aangebracht. Vervolgens worden alle delen die niet voorzien van Paint Protection Film alsnog voorzien van een glasscoating, vergelijkbaar met pakket 2.

 

De mogelijkheden in dit pakket zijn verder eindeloos. You name it, we detail it.

Pakket 3:
"Met ATM-Detailing willen we onze liefde en passie voor auto's aan jullie tonen. Je auto is niet enkel een gebruiksvoorwerp, of een vervoersmiddel. Het is meer dan dat. En we willen jullie laten zien wat jouw auto kan zijn."