+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

ATM-Detailing

Where Passion Meets Performance

Home Detailing
Persoonlijke gegevens
Overige gegevens
 

Jouw auto weer in perfecte staat

Je lak weer mooier dan nieuw. Beschermd tegen alle steenslag en weersinvloeden. Van de rubbers tot het kunststof, van de remblokken tot vloermatten. Niks wordt overgeslagen. Door ervaren mensen, met het beste materiaal. Alleen het beste voor jouw auto...

Detailing

Voor een optimale lak

Een detailing is meer dan een goede schoonmaakbeurt. Natuurlijk doen we het voor de hand liggende werk, ook die kiertjes en hoekjes die je zelf overslaat omdat je er niet bijkomt met de stofzuiger. Ook de plekken waar je zelf misschien niet eens aan denkt, zoals de binnenkant van je velgen en de motorruimte. Maar het blijft niet bij schoonmaken. Bij een detailing bij ATM brengen we jouw lak weer in zijn beste staat ooit, beter dan nieuw zelfs. Lakimperfecties worden weggewerkt, en je auto ziet er uit als nooit tevoren. 

Lees meer

 

Detailing

Coating

Voor de mooiste glans

Coating

Je auto is brandschoon, en nu? Je kan hem weer meenemen, even van genieten. Maar iedereen weet dat na de eerste regenbui de glans alweer een beetje verdwenen is. Wil jij nou langer genieten van je glimmende lak? Dan heb je een beschermlaagje nodig. Oftewel een glasscoating!

Met de glasscoating word jouw wagen volledig behandeld met een lakverzegeling van Angelwax. Deze verzegeling vormt letterlijk een laagje over je lak en overige onderdelen die ervoor zorgen dat regendruppels en vuil geen grip krijgen. Zo is je lak beter beschermt en kan jij langer genieten van de shine op je auto! 

Lees meer

Paint Protection Film (PPF)

Voor maximale bescherming

Wil jij niks aan het toeval overlaten? Wil je verzekerd zijn van een perfecte lak, zelfs als je over 1 2 of 3 jaar je auto weer inruilt? Dan heb je de ultieme bescherming nodig. Een transparante “sticker” of wrap die zich om je lak heen vouwt. Onzichtbaar maar altijd aanwezig als een klein steentje van plan is jouw lak te beschadigen. De folie wordt bij ons aangebracht door getrainde vakmensen die jaren ervaring hebben met de diverse folies. Zo zorgen we ervoor dat de afwerking van de folie geen afbreuk doet aan de kwaliteit van jouw wagen. De mensen bij ATM zijn echte liefhebbers van auto’s, ook van jouw auto.

Lees meer

 

Paint Protection Film (PPF)

Interieurreiniging & leerbehandeling

Tot in de puntjes verzorgd

Interieurreiniging & leerbehandeling

Stel je voor, je auto is weer in perfecte staat met één van de bovenstaande pakketten. Je ziet hem staan, wow! Prachtig. Maar je blijft natuurlijk niet naar je auto kijken. Je wilt instappen en de weg op! Dan zou het natuurlijk zonde zijn als de cockpit is overgeslagen. Vandaar dat wij standaard bij elk pakket een grondige interieurreiniging uitvoeren. Elk hoekje en kiertje wordt meegenomen. Kunststof of leer? Pianolak of de meest exclusieve houtsoorten? Voor elk oppervlakte hebben wij een oplossing. We dagen je uit om nog ergens een imperfectie terug te vinden...

 Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact opnemen