+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Chiptuning MAN

Kies uw model

Chiptuning MAN

Na de chiptuning van uw MAN ervaart u direct de verbeterde prestaties die door ATM zijn aangebracht. Wat doet ATM precies? De chiptuning specialist van Belgie en Nederland optimaliseert de software van het motormanagement van uw MAN. Door de aansturingssoftware beter af te stemmen kan ATM extra vermogen en meer koppel uit uw wagen halen. De MAN chiptuning levert tot meer dan 25% aan vermogenswinst en 30% aan extra koppel. Dit bevordert het rijcomfort en het rijgenot aanzienlijk.

Chiptuning MAN, veel voordelen en veilig

Elke MAN heeft een bepaalde veiligheidsmarge en overcapaciteit. Tijdens een Man chiptuning wordt deze overcapaciteit en worden software parameters beter op elkaar afgestemd waardoor verbeterde prestaties mogelijk zijn. Een chiptuning MAN is niet schadelijk aangezien ATM tijdens de ontwikkeling van de chiptuning altijd rekening houdt met de veiligheidsmarge van een voertuig. U hoeft zich na de chiptuning van uw MAN absoluut geen zorgen te maken over de levensduur van de auto. Een leuke bijkomstigheid is dat uw MAN na de chiptuning, dankzij een meer ideale afstemming, minder brandstof zal gaan verbruiken. Het rendement varieert van 2 tot boven de 5%!

Laat u positief verbazen over de voordelen van een chiptuning van uw MAN en laat u zich vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door een van de specialisten van de nummer 1 in chiptuning. ATM biedt na de chiptuning MAN uitstekende garanties en service.

In het onderstaande overzicht vindt u in een oogopslag welke verbeteringen ATM op het gebied van koppel en vermogen voor uw MAN kan realiseren.

Chiptuning MAN

Chiptuning op maat

  • Uitlezen van de auto met diagnose apparatuur
  • Uitlezen van de standaard motorsoftware
  • Meten van de auto in de huidige toestand incl. datalog
  • Schrijven van het chiptuning programma
  • Meten van de auto in de aangepast toestand incl. datalog
  • Eventueel fijn afstellen indien dit nodig is
  • Testrit op de weg met datalog voor een laatste check
Home Chiptuning MAN