+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Chiptuning video's

Bekijk de video's van de testruns die zijn gemaakt op de testbank van ATM door op de afbeelding te klikken. De motormanagementsoftware van deze voertuigen is op maat ontwikkeld en uitvoerig getest. Via deze pagina hoopt ATM u een beeld te schetsen wat u kunt verwachten.

Home Video's BMW M4 Competition Stage 2

BMW M4 Competition Stage 2

Toegevoegd op: 04-07-2024

BMW M4 Competition 🚀 - Verbeterde Prestaties met Stage 2 Tuning

Wij hebben deze 2022 BMW M4 Competition naar een hoger niveau getild met onze Stage 2 tuning. Ontdek de indrukwekkende details:

Originele Specificaties:

  • Vermogen: 548.4 pk
  • Koppel: 687.4 Nm

Na Stage 2 Tuning:

  • Vermogen: 703 pk
  • Koppel: 903 Nm

Uitgevoerde Modificaties:

  1. Verwijdering van de katalysator en OPF-filter: Dit zorgt voor een verbeterde uitlaatgasstroom, waardoor de motor efficiënter kan presteren en meer vermogen levert.
  2. Eliminatie van de V-max limiter: Hiermee wordt de elektronische snelheidsbeperking opgeheven, zodat de auto zijn volledige snelheidspotentieel kan benutten.
  3. XHP Automaat tuning

Resultaten:

  • Topsnelheid: Deze BMW M4 Competition overschrijdt nu moeiteloos de 325 km/u!

Met deze Stage 2 tuning heeft uw BMW M4 Competition niet alleen meer kracht en snelheid, maar ook een verbeterde rijervaring. Het verwijderen van de katalysator en OPF-filter resulteert in een krachtigere en agressievere uitlaatklank, terwijl de verhoogde prestaties zorgen voor een adembenemende acceleratie.

 

Verbeter uw BMW M4 met Stage 2 Tuning

Bij ATM-Chiptuning zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van voertuigprestaties. Onze Stage 2 tuning voor de BMW M4 Competition is ontworpen om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Vertrouw op onze expertise voor veilige, betrouwbare en indrukwekkende upgrades.

Contacteer Ons Vandaag!

Bent u klaar om uw BMW M4 Competition te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Stage 2 tuning uw rijervaring kan verbeteren!

#BMW #M4Competition #Stage2Tuning #PerformanceTuning #BMWM4 #Chiptuning

Met deze geoptimaliseerde tekst en zoekwoorden bent u beter vindbaar voor potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in het tunen van hun BMW M4 Competition.