+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Volkswagen Golf 4 1.9 TDI 100pk

Volkswagen Golf 4 1.9 TDI 100pk

Door Wim Schaberg op 15-05-2012

Volkswagen Golf 4 1.9 TDI 100pk

Begin mei mijn VW Variant laten kietelen door een van ATM's partners in Rotterdam-Charlois. Bijzonder vriendelijk ontvangen en werd veel informatie gegeven over het tunen. Ook evt. vervolg plannen zoals een ander luchtfilter besproken. Menig garage bedrijf zou graag in zijn handen wrijven en daar het volle pond voor laten betalen. Deze garage echter, raadde het ten strengste af! Mits ik wilde straatracen en mijn auto binnen een mum van tijd op de sloop wilde hebben. (Dit door grotere "ramen" in het filter waardoor dus ook meer ijzer deeltjes in je filter komt met alle gevolgen van dien)

Tuning:
Wow! Mijn VW Golf Variant die normaal ook al lekker mee kwam, heeft een heel nieuw leven gekregen! De koppel (+ 60nm) die je in je stoel drukt en de pk-tjes (+ 30pk) die het rijden nog soepeler maakt. Niet alleen sneller optrekken en harder rijden, maar als je "rustig" ofwel normaal snelweg rijdt, is de diesel consumptie nog gunstiger dan dat mijn VW al verbruikte. (van ± 1:20 naar 1:23)
Dit had ik (achteraf) al veel eerder moeten doen!

* Nog even een belangrijke tip (die ik ook van de garage heb meegekregen) *
Op internet zijn er genoeg tuningskastjes te verkrijgen voor de helft van de prijs van de ATM-tuning en is ook nog binnen enkele minuten geïnstalleerd met 2 linker handen. DOE DIT NIET !! Bij ATM wordt zorgvuldig gekeken (per computer uitgelezen) hoe de motor optimaal getuned kan worden! De kastjes die je voor € 150 koopt op internet zijn ruwe schattingen en niet 100% voor jouw motor management bestemd!! Hiermee doe je meer schade dan goed aan je auto!

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen