+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Seat Leon 1.9 TDI 110pk

Seat Leon 1.9 TDI 110pk

Door Steff op 02-03-2010

Seat Leon 1.9 TDI 110pk

Enkele weken geleden van benzine (1.4 75pk) overgestapt op een sportieve 1.9TDi met standaard 110PK. Bij de betreffende occasiondealer direct een OBD tuning laten doen, maar na ontevreden te zijn bij ATM uitgekomen. Direct een afspraak gemaakt (ik kon zéér snel terecht) om eerst maar eens de geïnstalleerde software na te kijken. Al gauw bleek deze niet optimaal te zijn, en een eerste run op de Dyno bevestigde dit. 130PK tegen 320nm was toch enigzins teleurstellend. Na deze run rende een van de medewerkers van ATM direct met de laptop naar boven en begon de software op maat aan te passen. Onder het genot van een koffie (ATM is ook nog eens erg gastvrij) keek ik toe hoe grafieken en cijfers door het beeld bewogen. Na eea. te hebben aangepast werd de nieuwe software ingeladen en maakte "wij" ons op voor de tweede run.... 140PK tegen 345nm !! Ten opzichte van de 130 natuurlijk niet zo'n grote sprong, maar een uitkomst zoals het hoort op een standaard 110PK TDi !! Het belangrijkste was misschien nog wel dat ATM met een lagere turbodruk, méér vermogen wist te realiseren waardoor de levensduur van mijn turbo werd verlengd.

Al om al was, en ben ik nog steeds, zéér onder de indruk van de uitmuntende service en het kunnen van ATM. Wat mij betreft zijn zij dan ook de nummer 1 in chiptuning !!

Gents: Heel veel succes verder met ATM, ik ben er zeker van dat ATM op deze fiets nog heel ver gaat komen !!

Gr, Stef.

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen