+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk

Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk

Door Tjamme Vis op 14-06-2010

Porsche Cayenne 3.0 TDI 240pk

Beste mensen,

Afgelopen donderdag heb ik mijn Porsche Cayenne bij jullie laten chippen. Op zichzelf is een Porsche cayenne een geweldige auto. Hij stuurt fantastisch en scherp en met een top van 214km per uur, doet tie het ook niet slecht.
Maar ja een Cayenne diesel laat toch ietsje liggen op de benzine uitvoeringen. Dus om mijn Cayenne een beetje Porsche waardige prestaties te geven heb ik hem bij jullie laten chippen.
Wat een enorm verschil maakte dat zeg! De terugreis naar huis was al een feestje, maar 's avonds ben ik nog even Duitsland in geweest om de prestaties te testen. Wat een geweldig koppel ( geschat: 120nM extra)
En een topsnelheid van 232km per uur op de Duitse autobahn. Ook de acceleratie van 0 tot 100 is zeker een seconde sneller en zit nu rond de 7 seconden. Het vermogen is geschat ook toegenomen van 240pk naar 305pk!
Het zijn geschatte cijfers, behalve de topsnelheid, maar dit komt omdat het een vierwiel aangedreven auto is en deze kon niet op de testbank! Zodra jullie de 4 wiel testbank hebben geïnstalleerd, kom ik graag nog eens langs om het werkelijk vermogen en koppel te testen.

Hartelijk bedankt voor de werkzaamheden en geweldige service!

Vriendelijke groeten,

Tjamme Vis

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen