+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Ford Focus 1.6 TDCI 109pk

Ford Focus 1.6 TDCI 109pk

Door W. Schaberg op 28-09-2012

Ford Focus 1.6 TDCI 109pk

Afgelopen weekend mij Ford Focus 1.6TdcI laten kietelen door ATM-Chiptuning Eemnes. Bijzonder vriendelijk ontvangen en werd veel informatie gegeven over het tunen.

Een half jaar geleden heb ik mijn Volkswagen Variant uit 2003 ook onderhanden laten nemen bij Jacobs & Gauw in Rotterdam. (partner van ATM-Chiptuning)

Tuning:
Wow! Mijn wat "suffe" Ford Focus die normaal ook al redelijk mee kwam, heeft een heel nieuw leven gekregen! De koppel (+ 60nm) die je in je stoel drukt en de pk-tjes (+ 33pk) die het rijden nog soepeler maakt. Niet alleen sneller optrekken en harder rijden, maar als je "rustig" ofwel normaal snelweg rijdt, is de diesel consumptie nog gunstiger dan dat mijn Focus al verbruikte. (van ± 1:23 naar 1:26)

* Nog even een belangrijke tip (die ik ook van de garage heb meegekregen) *
Op internet zijn er genoeg tuningskastjes te verkrijgen voor de helft van de prijs van de ATM-tuning en is ook nog binnen enkele minuten geïnstalleerd met 2 linker handen. DOE DIT NIET !! Bij ATM wordt zorgvuldig gekeken (per computer uitgelezen) hoe de motor optimaal getuned kan worden! De kastjes die je voor € 150 koopt op internet zijn ruwe schattingen en niet 100% voor jouw motor management bestemd!! Hiermee doe je meer schade dan goed aan je auto!

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen