+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Fiat Ducato 150 Multijet - 148pk ( 2011 -> )

Fiat Ducato 150 Multijet - 148pk ( 2011 -> )

Door Nico op 21-09-2016

Fiat Ducato 150 Multijet - 148pk ( 2011 -> )

Beste,
vooreerst wil ik vertellen dat wij wel heel erg tevreden zijn over de tuning van onze mobilhome bij ATM.
Ik had in het voorjaar eerst bij de garage geïnformeerd of zij wat extra pk's onder de motorkap konden steken. Na een afspraak kwam men in de garage met een Powerblok aangedragen die ik absoluut niet wou. Ik zocht een chiptuning!
Na een afspraak bij ATM heb ik onze mobilhome aangeboden te Sint Lenaarts. Daar kreeg ik eerst een grondige, voor mij verstaanbare en boeiende uitleg over wat de Chiptuning allemaal inhield en het effect ervan. Na een klein uurtje was de klus geklaard en een kleine testrit maakte het resultaat direct voelbaar.
Tijdens de kortere ritten in België en buurlanden bemerkte ik dat ik steeds onder de 10 lit/100 km zat met het verbruik waar ik voordien altijd lichtjes boven zat. De airco verbruikt wel flink wat energie
Vorig jaar hebben we zuid Wales bezocht, Becons Brecon, waar het bergachtig is. Ik heb toen dikwijls de gaspedaal door de planché getrapt en gedacht dat we niet boven zouden geraken.
We zijn recent terug van een tocht door Noord Wales, Snowdonia, en daar is het best wel bergachtig. We hebben tijdens deze vakantie 2124 km gereden met een verbruik van 208,35 liter = 9,81 lit/100km en ik heb hem zeker niet gespaard en naar mijn normen goed doorgetrapt. De 30 extra Pk's kon ik dikwijls goed gebruiken en toerde stressloos door de bergen want met zijn 180pk kon hij alles met gemak aan. Ik heb dikwijls tegen mijn reisgenoot gezegd dat ik blij was met het resultaat van de tuning. Het is zijn prijs meer dan waard alleen al aan het veel aangenamer rijgedrag en de brandstofbesparing hebben we er sowieso bij. De verbruiken zijn allemaal getankt aan de benzinepomp dus niet op het dashboard van mijn wagen want daar lag het verbruik 0,4 lit lager dan de realiteit.

Een supertevreden ATM klant

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen