+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Citroën Berlingo 1.6 HDI 16V 90pk

Citroën Berlingo 1.6 HDI 16V 90pk

Door Dirk op 25-11-2009

Citroën Berlingo 1.6 HDI 16V 90pk

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat alles naar behoren werkt. Hier dan ook een korte getuigenis van de tuning.


"Vorige Zaterdag, the big day !!!" Mijn wagen, een Citroën Berlingo 1.6 HDI 90 PK, werd getuned. Na ongeveer een uurtje, en een paar tasjes koffie (waarvoor dank) was de wagen klaar. Geen onnodige blabla, bijna niets te demonteren, just power in the box. Van 90 naar 120 PK en een enorme winst in het koppel: van 210 naar 270 Nm.
Een kleine testrit in het verkeer liet al snel blijken dat de wagen niet hetzelfde slakkengangetje als voorheen had, integendeel... De wagen rijdt merkelijk soepeler, betere acceleratie, beter koppel en voornamelijk, het verbruik lijkt mij sterk geslonken te zijn. De motor is ook duidelijk minder hoorbaar, je merkt dat de wagen het echt gemakkelijker heeft om zijn snelheid te halen en te houden (leuk wanneer je cruise-control gebruikt). Wat ooit een stug en sloom karretje was, is nu een vinnige en aangename wagen geworden. Ik sta eindelijk ook in het verkeer.
Bedankt aan jullie team. Jullie zijn echt professioneel en hebben een enorme ervaring. Veel succes in de toekomst.Mvg,

Dirk

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen