ATM-Chiptuning ATM-Chiptuning
Bel voor een vrijblijvende offerte
035 539 39 77 03 808 24 74
Chiptuning op maat

Meer rijplezier en besparen op brandstofkosten? Chiptuning op maat van ATM maakt het waar!

ATM Rijervaring Volkswagen New Beetle 1.4 TSI 160pk ( 2011 - 2016 ) Volkswagen New Beetle 1.4 TSI 160pk ( 2011 - 2016 )

Via een zoektocht op internet om mijn Beetle cabrio 1.4 T...

Bekijk alles
E3 Performance E3 Performance

Leaseauto’s tunen? Dat kan met de E3 Performance Tuningbox!

Een snellere auto willen we allemaal wel, maar het kan voorkomen dat chiptuning een stap te ver is. Ook dan is er gelukkig een oplossing: de E3 Performance Tuningbox.

Lees meer

Audi TT TTS 272 pk

Door Dico op 12-04-2014

Audi TT TTS 272 pk

Tijdje terug mijn TTS roadster S tronic laten tunen. Na een zoektocht op internet kwam ik uiteindelijk terecht bij ATM in Eemnes. Wat me vooral aansprak was de mogelijkheid een vermogensbanktest voor en na het tunen te laten uitvoeren zodat je ook op papier hebt wat het resultaat van de tuning is. Het tunen op zich duurde in mijn geval behoorlijk lang omdat er problemen waren met het laden van de software. Die problemen schijnen vaker voor te komen bij dit type werd me meegedeeld waardoor het laden halverwege wordt afgebroken. Op zich niets om je zorgen over te maken, maar het duurde daardoor dus erg lang. Verder vond ik het vervelend dat de monteur die de intake en de eerste testrun deed tijdens het wachten zonder verdere terugkoppeling vertrok zodat ik in het ongewisse verkeerde over de stand van zaken. Tot zover wat kritiekpuntjes. Wat uiteindelijk telt is natuurlijk de tuning op zich en daar ben ik erg tevreden over. De TTS was natuurlijk al geen trage bak, maar nu gaat hij helemaal als een speer. Ik ben van 270 pk naar 305 pk gegaan en wat je nog meer merkt, van 355 Nm naar 450 Nm. Altijd koppel genoeg dus. Had alleen gehoopt dat het benzinegebruik wat meer zou dalen maar meer dan een halve kilometer per liter scheelt het niet. Dat is dan natuurlijk ook weer direct het gevolg van het feit dat de auto je nog meer dan voorheen uitdaagt. Al met al tevreden over de tuning voor ook nog eens een schappelijke prijs. Kan het aanbevelen.

>>Audi TT TTS 272 pk

ATM op Facebook

ATM-chiptuning heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd aan het album Bentley Continental GT 4.0 ..

Bentley Continental GT 4.0 TFSI V8 ( STAGE 1 @ 640pk )
Contactgegevens
ATM-Chiptuning Nederland Tel : 035 539 39 77
GSM : 06 82 01 17 34
ATM-Chiptuning België Tel : 03 808 24 74
GSM : 0 488 13 70 65
Je vindt ons ook op:  
Dealer worden?

Wenst u meer omzet te realiseren en uw klanten een aantrekkelijk product aan te bieden? Denkt u dan eens aan de vele voordelen van chiptuning.

Lees verder
Chiptuning Den Haag Skoda Tuning Chiptuning Antwerpen Chiptuning BMW Tuning Chiptuning Truck dpf-roetfilter-uitprogrammeren Goedkope chiptuning Chiptuning Oost Vlaanderen Tuning truck Chiptuning 1.2 TSI Seat Tuning Chip tuning Utrecht Tuning Alfa Romeo Chiptuning Huizen Chiptuning Amersfoort Diesel Tuning Chiptuning Trekauto Caravan Volkswagen Chiptuning Chiptuning Volkswagen Golf Chiptuning Amsterdam Chiptuning West Vlaanderen Chip tuning Amsterdam Chiptuning software Tuning Audi Tuning BMW Chiptuning Rotterdam Chiptuning Utrecht Tuning Volkswagen Golf Chiptuning risico Powerbox Chiptuning Breda Chiptuning benzine Chiptuning Seat Ibiza Chiptuning 1.6 TDI Bluemotion Chiptuning OBD-tuning Chiptuning Limburg Powerbox Tuning Chiptuning Brussel Diesel Powerbox Chip tuning Huizen Chiptuning testbank