+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Audi Q5 2.0 TFSI 211pk

Audi Q5 2.0 TFSI 211pk

Door Kenji op 07-12-2010

Audi Q5 2.0 TFSI 211pk

Na lang twijfelen, heb ik besloten om mijn gloednieuwe Audi Q5 een “herconfiguratie” van het motormanagement te geven. Meerdere bronnen adviseerden mij ATM-Chiptuning en na het bekijken van jullie zeer professionele website, besloot ik mijn “kindje” aan jullie toe te vertrouwen.
Toen ik dat eenmaal besloten had wilde ik ook dezelfde dag nog langskomen bij je en ondanks dat je heel druk was, wilde je mij wel nog dezelfde dag helpen. Terwijl ik genietend van een kopje koffie en een frisdrankje aan het wachten was, kon ik meekijken hoe jullie andere auto’s met veel beleid en zorgvuldigheid onderhanden namen.
Door mijn voorliefde voor techniek en honger naar informatie kon ik het uiteraard niet laten om alles te vragen over wat jullie aan het doen zijn en hoe jullie te werk gaan en waarom. Terwijl je met zweetdruppeltjes op je voorhoofd en een soldeerbout in je hand geconcentreerd een chip aan het “losweken” was van een computerboard van een Ibiza, wist je mij ook nog te verbazen met je kennis over auto’s en techniek.

Na de voor mijn Q5 op maat geprogrammeerde “Upgrade” reed ik samen met jou een proefrondje en toen ik eenmaal zelf achter het stuur kroop, waren er geen vragen meer in mijn gedachte. Het enige dat in mij opkwam was: ‘…and then to think I hesitated….’

De Q5 rijdt beter dan ooit te voren! Vanaf zo’n 1500rpm begint de turbo zijn werk te doen en deze houdt pas op bij een V-max van 258 km/h…..Unlimited Powerrrrrr!!!! Het gebrul van de motor in samenspel met het sierlijke gefluit van de turbo geven veel plezier bij een snelle acceleratie, maar indien je rustig rijdt is de motor fluisterstil.

Met name het geduld dat jullie hebben om al mijn vragen te beantwoorden en de oprechte adviezen, zorgen ervoor dat jullie mij en volgens mij al jullie klanten een goed gevoel geven. Super bedankt en tot mijn volgende auto!!!!

Groetjes

Kenji

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen