ATM-Chiptuning ATM-Chiptuning
Bel voor een vrijblijvende offerte
035 539 39 77 03 808 24 74
Chiptuning op maat

Meer rijplezier en besparen op brandstofkosten? Chiptuning op maat van ATM maakt het waar!

ATM Rijervaring Volkswagen New Beetle 1.4 TSI 160pk ( 2011 - 2016 ) Volkswagen New Beetle 1.4 TSI 160pk ( 2011 - 2016 )

Via een zoektocht op internet om mijn Beetle cabrio 1.4 T...

Bekijk alles
E3 Performance E3 Performance

Leaseauto’s tunen? Dat kan met de E3 Performance Tuningbox!

Een snellere auto willen we allemaal wel, maar het kan voorkomen dat chiptuning een stap te ver is. Ook dan is er gelukkig een oplossing: de E3 Performance Tuningbox.

Lees meer

Audi Q5 2.0 TFSI 211pk

Door Kenji op 07-12-2010

Audi Q5 2.0 TFSI 211pk

Na lang twijfelen, heb ik besloten om mijn gloednieuwe Audi Q5 een “herconfiguratie” van het motormanagement te geven. Meerdere bronnen adviseerden mij ATM-Chiptuning en na het bekijken van jullie zeer professionele website, besloot ik mijn “kindje” aan jullie toe te vertrouwen.
Toen ik dat eenmaal besloten had wilde ik ook dezelfde dag nog langskomen bij je en ondanks dat je heel druk was, wilde je mij wel nog dezelfde dag helpen. Terwijl ik genietend van een kopje koffie en een frisdrankje aan het wachten was, kon ik meekijken hoe jullie andere auto’s met veel beleid en zorgvuldigheid onderhanden namen.
Door mijn voorliefde voor techniek en honger naar informatie kon ik het uiteraard niet laten om alles te vragen over wat jullie aan het doen zijn en hoe jullie te werk gaan en waarom. Terwijl je met zweetdruppeltjes op je voorhoofd en een soldeerbout in je hand geconcentreerd een chip aan het “losweken” was van een computerboard van een Ibiza, wist je mij ook nog te verbazen met je kennis over auto’s en techniek.

Na de voor mijn Q5 op maat geprogrammeerde “Upgrade” reed ik samen met jou een proefrondje en toen ik eenmaal zelf achter het stuur kroop, waren er geen vragen meer in mijn gedachte. Het enige dat in mij opkwam was: ‘…and then to think I hesitated….’

De Q5 rijdt beter dan ooit te voren! Vanaf zo’n 1500rpm begint de turbo zijn werk te doen en deze houdt pas op bij een V-max van 258 km/h…..Unlimited Powerrrrrr!!!! Het gebrul van de motor in samenspel met het sierlijke gefluit van de turbo geven veel plezier bij een snelle acceleratie, maar indien je rustig rijdt is de motor fluisterstil.

Met name het geduld dat jullie hebben om al mijn vragen te beantwoorden en de oprechte adviezen, zorgen ervoor dat jullie mij en volgens mij al jullie klanten een goed gevoel geven. Super bedankt en tot mijn volgende auto!!!!

Groetjes

Kenji

>>Audi Q5 2.0 TFSI 211pk

ATM op Facebook

ATM-chiptuning heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd aan het album Bentley Continental GT 4.0 ..

Bentley Continental GT 4.0 TFSI V8 ( STAGE 1 @ 640pk )
Contactgegevens
ATM-Chiptuning Nederland Tel : 035 539 39 77
GSM : 06 82 01 17 34
ATM-Chiptuning België Tel : 03 808 24 74
GSM : 0 488 13 70 65
Je vindt ons ook op:  
Dealer worden?

Wenst u meer omzet te realiseren en uw klanten een aantrekkelijk product aan te bieden? Denkt u dan eens aan de vele voordelen van chiptuning.

Lees verder
Chiptuning Oost Vlaanderen Chiptuning Amsterdam dpf-roetfilter-uitprogrammeren Tuning Seat Tuning Chip tuning Utrecht Chiptuning 1.6 TDI Bluemotion Chiptuning BMW Volkswagen Chiptuning Chiptuning Breda Chiptuning Volkswagen Golf Chiptuning West Vlaanderen Chiptuning benzine Chiptuning Rotterdam Chiptuning risico Chiptuning Tuning Volkswagen Golf Tuning truck Chiptuning Brussel OBD-tuning Chiptuning Seat Ibiza Chiptuning Truck Chiptuning Trekauto Caravan Diesel Powerbox Tuning Audi Chiptuning Amersfoort Tuning BMW Chiptuning Den Haag Chiptuning Limburg Chiptuning software Chiptuning testbank Chiptuning Antwerpen Chiptuning Huizen Chip tuning Amsterdam Chiptuning 1.2 TSI Goedkope chiptuning Powerbox Diesel Tuning Chip tuning Huizen Skoda Tuning Chiptuning Utrecht Powerbox Tuning Tuning Alfa Romeo