+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Rijervaringen van ATM klanten

Lees de rijervaringen van de vele tevreden ATM-chiptuning klanten die u al voor gingen. Is uw auto getuned door ATM-chiptuning? Dan vinden we het natuurlijk leuk als u zelf ook uw rijervaring achterlaat!

Home Rijervaringen Audi A4 2.0 TFSI 180pk

Audi A4 2.0 TFSI 180pk

Door Philip H op 15-11-2011

Audi A4 2.0 TFSI 180pk

Ik heb mijn Audi A4 (automaat) na veel twijfelen in oktober 2010 laten chip-tunen. Voorafgaand hieraan waren enkele telefoontjes en de overtuigende adviezen die ik kreeg. De A4 kon van 180 naar 260PK gegaan en van 320 naar 400 NM. Mijn voornaamste reden was een hoger koppel te verkrijgen, dit voor het rijden met een caravan. Nu was de standaard aanwezige 320NM natuurlijk al behoorlijk wat maar het kan altijd beter :-). Bij de eerste test rit klonk de motor niet alleen veel lekkerder maar hij was veranderd in een monster. Hij trekt nu verder in de toeren door en de automaat blijft daarbij enorm soepel schakelen en voelt tevens krachtig aan. De TFSI komt nu tenminste ECHT als een echte “turbo” naar voren en rijdt stukken sportiever. Met de caravan was het allemaal wel snor de Pyreneeën geen probleem.
Nu bijna een jaar verder september 2011 en na veel tevreden kilometers sloeg het noodlot toe....
Na een service beurt bij een officiële dealer reed ik weg en daarbij voelde mijn gaspedaal aan als een spons. Ik begreep direct wat er aan de hand was en maakte rechtsomkeer om verhaal te halen. Eenmaal terug aangekomen in de garage wist men mij te melden dat er maar even een ongemelde software update was uitgevoerd. Na wat &%@&#^[email protected]&(*#~^$ kwam ik weer tot rust.
De volgende dag direct ATM/Arjan gebeld voor overleg hoe nu verder. De uitspraak “geen probleem” klonk als muziek in mijn oren, een nieuwe afspraak werd direct gemaakt. Met een super service en een heerlijk Nespresso werd de tuning op de nieuwe Audi software aangepast. Binnen een uur kon ik weer heerlijk genieten van de power die ik zo erg gemist had.
Ik kan niet anders zeggen dan TOP!

Terug naar het overzicht
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen