+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 563 Uitstekend
4.7/5
77.26%
19.01%
2.49%
0.18%
1.07%
FREIJSEN
11 september 2020
5/5
Opmerkingen

Het resultaat was beter dan verwacht. Goede koffie en wifi tijdens het wachten. Tevreden klant!

RT
11 september 2020
4/5
Opmerkingen

Prima service!

Dave K
11 september 2020
5/5
Opmerkingen

Na veel vergelijken en reviews te hebben gelezen heb ik voor uiteindelijk voor ATM gekozen om mijn Sead Ibiza 1.2 TDI uit 2011 te laten chippen.
Ik werd goed en vriendlijk geholpen, tijdens het wachten is mij 2 keer koffie aangeboden en ze waren binnen 2 uur klaar. De auto rijd super, echt een groot verschil! Ik ben tevreden vandaar de 5 sterren.

Hr M. Smit
11 september 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer professioneel en kundig bedrijf met een goede prijs kwaliteit verhouding en waar je netjes wordt ontvangen . Echt een aanrader.

Dirk van Griensven
7 september 2020
5/5
Opmerkingen

Vito w447 114 laten chippen. 130 pk.
Je weet niet wat je mee maakt 220pk en als de brandweer vol trek vermogen over het gehele toerental. Top 215km per uur. En bij normaal rij gedrag behoorlijk zuiniger.
Heel erg tevreden zoals de voorgaande 6 auto’s.
Koop pas een auto zeker als ik weet wat ATM er mee kan. Gewoon top

Andre
2 september 2020
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf werd netjes ontvangen goede uitleg gekregen.
mooie wachtruimte.
Ik ben zeer tevreden over het tunen .

Martin Landman
2 september 2020
5/5
Opmerkingen

Top auto voelt goed aan en is lekker snel 👍👍👍

Lieuwe vd Bovenkamp
30 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer gastvrij en meteen reseltaat!
Van een Vito bus naar een Vito die rijd als een auto en lekker met het verkeer mee kan komen. Top

Elmir
30 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Goede service, auto klaar terwijl je wacht bij een heerlijk bak koffie.

Jaap Jan Brouwer
29 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk, snel en prachtig resultaat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Ro
22 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf, proffesioneel/aardig en behulpzaam

Vincent
20 augustus 2020
3/5
Opmerkingen

Goede service, netjes ontvangen en mijn Mercedes Benz CLA (C117) heeft nu veel meer vermogen (+53pk) en rijd stuk comfortabeler, zeker de moeite waard! Echter had ik mijn auto die zelfde dag opgehaald bij de dealer en doorgereden naar ATM Houten. Kleine tegenvaller is toen ik vervolgens thuis aan kwam en langs de auto keek mij direct een deuk en twee krassen opvielen in het midden boven mijn raam (bestuurderskant). Hoogst waarschijnlijk een deuk van er tegen aan leunen of iets tegen aan gevallen tijdens de chip tuning. Dit was nog niet toen ik hem kocht en die zelfde dag ophaalde bij de dealer. Ik ben er helaas ook niet op geattendeerd dat ze per ongelijk schade hebben gemaakt of misschien hebben ze zelf ook niet gezien. Helaas wel een domper zeker als je de auto net heb gekocht. Kan de beste overkomen, maar ben bang dat ze hier niks mee doen... hou het in te gaten het is iets waar je niet direct bij stil staat.

Ivan Andhyiswara
19 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer snel reactie gekregen nadat ik een offerte heb gevraagd. Er was een gaatje vrij, dus daar heb ik direct gebruik van gemaakt. Fijn dat ze telefonisch contact met je opnemen daarvoor.
54 pk en 130 Nm erbij na twee uurtjes wachten. Als je, zoals ik, geen keuze had om voor de C250 te kiezen, dan kan dat altijd achteraf nog en zelfs beter: ATM komt tot 210 pk/380 Nm, de C250 zit op 204 pk/310 Nm. Natuurlijk merk je de vermogens- en trekkrachtwinst direct. Met dezelfde stand van het gaspedaal zit ik eerder op de gewenste snelheid. Ik zal nog wat meer moeten rijden, denk ik, om de computer verder te laten wennen. Even een vrachtwagen inhalen en het leek er op dat de automaat (de 5G is niet de vlotste van Mercedes) terug wou schakelen maar dat er mogelijk genoeg koppel was om te versnellen. Gas los en even wat dieper intrappen en de auto versnelde heerlijk. Ik voelde/merkte dat de bak aan het ontkoppelen/koppelen was. Na 300 km merk ik dat de automaat eerder opschakelt en langer in de versnelling blijft (bij afnemende snelheid). Verbruik kan ik nog niets over zeggen, maar ik heb aanwijzingen dat hij langer in de versnelling blijft bij gas los ipv terugschakelen. En van 80-100 zoals ik gewend was/zelfde gaspedaalstand (in 5) gaat vlotter.
Verder werd ik zeer vriendelijk ontvangen en geholpen in Houten. Er is voldoende ruimte voor 4-5 mensen (ondanks de 1.5 meter regel) in de wachtruimte. En een enthousiaste jonge dame gaf je nog sneller koffie of een glaasje water dan Beitske Visser in haar racewagen (of E-sport wagen waarmee zij gisteren wereldkampioen is geworden) over een circuit boendert. Ik zie in die jonge dame een potentiele Beitske!
Het is dat er aan mijn andere wagen (atmosferische V8 met 420 pk/430 Nm) niet zo veel te tunen valt via de ECU, anders bracht ik die wagen ook bij ATM langs.
Bedankt voor de service!

R de Ruiter
19 augustus 2020
4/5
Opmerkingen

Omdat de 1,5dci in de lichte Clio weinig te doen heeft, merk ik niet zoveel van de toegenomen hoeveelheid pk en koppel. Ook omdat mijn rijstijl nogal bedaard is. Motor trekt nu wel makkelijk verder door in toeren.
Het verbruik kan ik nog niet goed beoordelen. Maar zuiniger is het niet. Logisch ook. Extra kracht kost extra energie.
Helaas konden ze het voor de motor schadelijke start/stop systeem niet uitschakelen.

John laros
19 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Correct en netjes te woord gestaan prima vakwerk geleverd
Top

Charis Zachariadis
17 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Dion En Paul zijn jongens die wij al jaren kennen.
Wij hebben hier altijd auto's laten optimaliseren en nog nooit problemen ervaren. Service is uitermate uitstekend!
Wij zijn nog steeds erg blij met ATM en zullen in de toekomst nog veel meer zaken doen.

LJ van Leliveld
14 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over het tunen van mijn Mercedes A klasse. Net bedrijf en ook prijstechische goed.

Johnny Bakema
14 augustus 2020
4/5
Opmerkingen

Zeer tevreden over het eind resultaat, ik had wel graag wat meer interactie gehad met de klant. Je krijgt nu helaas niks er meer van mee wat er gebeurt.
vond het eerder mooi om te zien dat hij op de testbank stond, dit doen ze niet meer uit veiligheidsredenen werd ons uitgelegd wat ik begreep. Het zou mooi zijn als ze de dynotest doen dat je dit kan volgen op de tv in de wachtruimte.
Verder een prima service zoals ik gewend ben. Auto is wel degelijk zuiniger geworden we rijden nu zo'n 100km meer op de zelfde aantal liters.
De auto is loopt en rijdt nu ook fijner in een hogere versnelling met lage snelheid.

Walter O.
14 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Ik heb eerder een Audi A3 door ATM laten chippen. Toen niet 100% tevreden, hij leek niet altijd over het volle vermogen te beschikken. Waarom ben ik terug gegaan? ATM heeft goed naar de klacht geluisterd en ze hebben ook gezocht wat het was, maar ze konden het niet vinden. (wel voelen). Dus mijn klacht werd serieus opgepakt.
Nu met een Audi A4 geweest (B8, 2011) van 120 naar 210 pk. Vooral in de hogere toerentallen flink verschil, maar de auto rijdt perfect. Erg blij mee. Tijdens het wachten netjes behandeld, top! Als je twijfelt om je auto te chippen? Nu gaan, je krijgt geen spijt!

Steven Bos
14 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Fijn bedrijf. Service echt goed. Vriendelijk personeel ook. En ja, koppel en pk’s duidelijk. Professioneel gehandeld

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
J van Holst
12 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Goede service en heldere uitleg.

Even op moeten wachten tot de juiste software beschikbaar was, maar koppel en pk’s komen precies optijd vrij. Top

Bert de Bruijn
12 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Het was erg warm, maar ik werd heel goed geholpen en steeds voorzien van koffie of wat je wilde.
Kleine Meghan was daarbij erg gezellig.
Kortom een aanrader want op de terugweg had ik een heel andere auto met veel meer vermogen.

Jos van der Pijl
12 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Top helemaal fantastisch

Marcel
12 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Super service weer,mijn tweede auto die ik met volle tevredenheid heb laten chippen.
Als je kwaliteit wil en bereid ben iets meer te betalen,moet je hier zijn.

Ruud van den Berg
12 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Prima ervaring mee. Tuning naar wens verlopen en niet te vergeten een goede ontvangst met een heerlijk bakkie koffie. Kortom, dik tevreden.

Kaj Kruize
8 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Top service. Top kwaliteit en heerlijke koffie

Martin
7 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Voor de 2e keer in 2 jaar met een auto geweest. Eerst een A-klasse,nu een CLA. Beiden keren uiterst tevreden. Vriendelijke ontvangst en personeel.

Harry Rammers
7 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Prettig ontvangst net bedrijf in een mooi industriepark.

Ronald Brugts
7 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Netjes geholpen en top gedaan

Rafael
7 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Top service in de wachtruimte en auto rijd fantastisch!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Jan Pieter van der Ark
7 augustus 2020
4/5
Opmerkingen

Professioneel bedrijf, vriendelijke mensen en een “andere “auto Gekregen, kortom een aanrader

Bas van Dijk
7 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Een tijdje geleden mijn mercedes e280 cdi laten tunen door Atm chiptuning.
Na 2.30 uur wachten was t dan zover mn auto was klaar.
Ik zou van 190 pk naar 260 pk gaan.
Tegelijkertijd mn EGR laten verwijderen.
Geloof me dat merk je hij gaat als een trein en loopt werkelijk als een zonnetje en de trekkracht onderin is bizar 600nm.
Ze weten wat ze doen bij Atm en zeker t wachten waard.
Zeker een aanrader voor je diesel

Heer Beemster
6 augustus 2020
5/5
Opmerkingen

Prima service, denken actief met je mee qua planning. 1 dag van te voren gebeld dat ik de dag erop toevallig in Houten moest zijn. Direct een afspraak kunnen regelen die aansloot op mijn agenda. Top! 1.5 uur zijn ze bezig geweest, nu heerlijk meer vermogen.

Clemens Kempers
31 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Tunen van mijn Volkswagen Transporter 2005 met 320.000 km van 86Pk naar 140Pk en koppel van 200Nm naar 320Nm.
Nadat ik online een offerte had opgevraagd bij meerdere bedrijven, mij had ingelezen op internet over de manier van tunen en de PK's en koppel voor mijn Transporter T5 en de recensies van verschillende tuningsbedrijven had doorgelezen, had ik direct een goed gevoel bij ATM-chiptuning.
Na d eonline aanvraag werd ik de eerstvolgende werkdag gebeld door een medewerker van ATM-chiptuning (had offerte zelf nog niet doorgelezen die in mijn mail zat).
Samen offerte doorgenomen en vragen gesteld, auto niet te oud, teveel kilometers, kan versnellingsbak de extra PK's aan, aanhanger etc.
Omdat ik regelmatig een aanhanger achter deze auto heb, ervaar ik de 86Pk als een echt probleem. Mij werd uitgelegd dat dan juist het koppel en de extra Pk's duidelijk merkbaar zou zijn. Ik kreeg direct de indruk met een bedrijf te maken te maken te hebben die kennis van zaken had.

Mijn ervaring: Na 2 uur rijden naar ATM-chiptuning, Houten is niet echt naast de deur volgde een vriendelijke ontvangst en werd de auto naar binnen gereden.
Na 1,5 uur was mijn auto klaar en op de terugweg kon ik ineens doortrekken naar 150km op de snelweg (100km toegestaan!!), dat was me nog nooit overkomen.
Ondertussen gereden met gevulde paardetrailer (1500kg) en dan merk je echt het verschil. De aanhanger is opeens geen probleem meer en de auto hoeft er geen moeite meer voor te doen.
Als met al een goede keuze ook als is de auto 15 jaar oud. Wat mij betreft kan hij nog weer jaren mee.
Met dank aan ATM.

van Traa
31 juli 2020
4/5
Opmerkingen

T-Roc 1.9 tsi van mijn vrouw laten chiptunen.
De wagen was al snel, maar het verschil in koppeltoename is duidelijk te merken. Had ook een rollenbanktest laten uitvoeren en dat moet je doen; goed te zien wat er werkelijk is gebeurd, zonder bekeuringen op te lopen.

Wouter
30 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Top service, vriendelijk personeel!

Gerard de Jong
30 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Klantvriendelijk bedrijf, goede uitleg en communicatie. Afspraak was snel gemaakt en hartelijke ontvangst. Het tunen duurde een kleine 2 uur maar in de comfortabele wachtlounge was dit zo voorbij. Resultaat is merkbaar meer vermogen, koppel en souplesse. Vooraf lang getwijfeld maar ik ben blij met het resultaat. Elke dag een smile op mijn gezicht!

Edwin Koedam
30 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Gewoon weer goed geregeld, was er voor de 5e keer met een auto.

Dhr. Willemse
29 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn Seat Altea XL 1.8 TFSI laten chiptunen. De auto was klaar terwijl ik kon wachten in de nette grote wachtruimte. De automaat schakelt nu veel beter en constanter door. Ook is ze een stuk sneller geworden: van 160 naar 210 PK.

Nieck
29 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Chiptuning van onze camper ( ducato 130pk) prima verlopen. Communicatie prima en wachtruimte met lekkere koffie :)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Jeffrey van Den Berg
29 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn BMW X5 M50D laten chippen, zeer tevreden met het reslutaat ze kregen het dubbele eruit van wat op de offerte stond. Een zeer tevreden klant

R den Ouden
24 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Super en netjes geholpen. Zeer tevreden met de vw t5 na zijn tuning rijd heerlijk en een stuk rustiger. En je heb nog wat over nu om in te halen en de bergen op te rijden en nog steeds super zuinig na zijn tuning.

Evert Boerleider
24 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Auto rijdt als een zonnetje....thanks

Thomas Rozengarden
22 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk personeel, mooie lounge en goede koffie gekregen tijdens het wachten. Ik ben duidelijk geïnformeerd over wat er ging gebeuren met mijn auto. Het chippen is vlot verlopen, van 90pk naar 140pk 🚀 en na 3 maanden nog steeds plezier van.

W Offenga
22 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Top top! Bij binnenkomst wordt je netjes ontvangen en voorzien van een heerlijk kopje koffie om vervolgens onderuit te zakken in een van de lekkere stoelen die daar staan in de wachtruimte. Tussentijds word je vermaakt door tuning filmpjes die op staan op een van de flatscreens in de wachtruimte. Dit is een echte aanrader. Mijn bmw 220i active tourer is er flink op vooruit gegaan kwa vermogen en souplesse (192pk naar 260pk 390nm) Je merkt aan alles dat ATM-CHIPTUNING een van de marktleiders is op dit gebied. Kortom: AANRADER

A Bangma
22 juli 2020
4/5
Opmerkingen

Zeer professioneel ontvangst , ze weten dat je komt en je word in een mooie ontvangst ruimte voorzien van een drankje terwijl je wacht op je auto , de uitgevoerde tuning is dik in orde.

Martien
20 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Prima geholpen met de Kadjar 1.2, duidelijk meer vermogen. Prima service, snelle afspraak en idd klaar terwijl je wacht.

Robert Jedeloo
18 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Vandaag mijn volvo v40 laten tunen door de professionals van atm.

Ik vond het moeilijk om mijn auto zo weg te geven aan een voor mij onbekend bedrijf. Daarom kwam er iemand bij die me precies ging vertellen wat ze gingen doen en stelde me gerust, door zijn professionele houding kon ik al opmerken dat het geen beunhazen zijn.

De lieve koffiejufrouw/telefoniste kwam af en toe een praatje maken of vragen of er iemand nog iets te drinken wilde.

Er is een fijne wachtlocatie, en ziet er. allemaal zeer verzorgt uit.

Na een paar uur was de auto klaar en heeft mevrouw duidelijk uitgelegd wat de resultaten waren. En die waren goed! Van 120 naar bijna 172 pk, 360, naar 407nm.

Dit is nog meer koppel dan een golf R, en dat merkte ik op de weg, de klinkers vlogen me om de oren😂

Heerlijk en bedankt heren en dame!

En excuus voor het wantrouwen vooraf!

Jeroen Knoop
17 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Top ontvangen en heel netjes gedaan veel plezier van in de bergen in Spanje met meer vermogen

Rav
16 juli 2020
5/5
Opmerkingen

Goede service, auto rijdt veel beter en soepeler. Duidelijke uitleg over wat ze doen.