+31 35 539 3977
+32 3 808 24 74
+31 35 539 3977
+32 3 808 24 74
Reviews
Reviews
Home Reviews

Reviews

237 klanten beoordeelden ons, 97.5% beveelt ATM-Chiptuning aan
Totaalscore
8.9/10
Prijs
8.5/10
Personeel
8.8/10
Kwaliteit
8.9/10
Communicatie
8.8/10
Snelheid/Levertijd
8.9/10
Betrouwbaarheid
8.9/10
Afspraken nakomen
9.2/10
Nazorg & Garantie
8.5/10
Kennis & Vakmanschap
9.2/10
Days Montage uit Utrecht 25 januari 2017 - Tunen van mijn Ford transit custom bus
Totaalscore
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Klantvriendelijkheid ... open transparant en behulpzaam.

Review uit Heesch 24 januari 2017 - Chiptuning BMW 316d
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Prettige benadering waarbij er voldoende ruimte is om vragen te stellen.

willem gepken uit almere 23 januari 2017 - acr klep gesloten en update.
Totaalscore
9/10
Prijs
7/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

verzorgd en aandacht

Henk uit Lent 22 januari 2017
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Review uit Occendrecht 22 januari 2017 - Chiptuning VW Tiguan 2.0 TDI
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
7/10
Snelheid/Levertijd
6/10
Betrouwbaarheid
7/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Jordy uit Hoogkarspel 22 januari 2017
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Goede prijs kwaliteits verhouding

Review 20 januari 2017
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Ike 19 januari 2017 - Nemen de tijd voor je vragen en tunen op maat. Mazda 6 2.2D / 2017 loopt als een spreekwoordelijke raket!
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Seatsonline uit Denhaag 19 januari 2017
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Jacco uit Scherpenzeel 19 januari 2017 - Verwijderen roetfilter icm chiptuning.
Totaalscore
6/10
Prijs
7/10
Personeel
6/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
3/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Goed inleidend telefoon gesprek, prima in afspraak plannen, keurige locatie en leenauto.

Verbeterpunten

Communicatie; ik had van te voren gebeld dat het mij goed uit zou komen als ik de auto al om 16:00 uur op zou kunnen halen. Dat kon bij ATM ook. Ik was er om 15:50 uur en kreeg de auto uiteindelijk om 17:50 uur mee. In de tussentijd diverse keren gevraagd hoe het er mee stond, steevast; bijna klaar. Als ik het geweten had, was ik nog even Baarn in gegaan of had ik nog even kunnen werken. Beter communiceren dus. En, een ijskrabber in de leenauto ;-)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Hein Visser uit Alphen aan den Rijn 18 januari 2017 - Chip-tuning/ rollerbanktest
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
wijst onderhoud & techniek uit schaijk 18 januari 2017 - 100 pk naar 180 pk Rijdt nu heerlijk en lekker pittig .
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
6/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

goed en net bedrijf , goed geholpen en te woord gestaan.

Verbeterpunten

Nazorg & garantie : weet eigenlijk niet wat de garantie is . Wel gezegd dat ik altijd kan bellen als er iets zou zijn !

jean uit amsterdam 18 januari 2017 - chiptuning mecedes vito
Totaalscore
8/10
Prijs
9/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Review 18 januari 2017 - Tuning Ford Mondeo 2016, 2.0 TDCI van 150 naar 190 pk en van 340 naar 420 Nm
Totaalscore
7/10
Prijs
7/10
Personeel
6/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
6/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Professionele garage / werkruimte, ontvangst prima.

Verbeterpunten

Na ontvangst wordt je aan een tafel gezet waarna je opgehaald wordt als tunning gereed is. Iets meer info / meekijken zou een welkom tijdverdrijf zijn. Bijvoorbeeld uitleggen wat er wordt gedaan tijdens werkzaamheden?

K uit Sint Lenaarts 10 december 2016 - chiptuning Audi Q5 163 pk 350 nm naar 220 pk 470 nm
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Zeer vriendelijk onthaal door Gert man die zijn vak op en top kent en weet waar hij mee bezig is .Profecionele uitleg gekregen .Wagen rijd super goed koppel genoeg nu. ATM Sint Lenaarts top Doe zo verder

J uit Sint lenaarts 20 november 2016 - Tuning, uitschakelen egr, verwijderen roetfilter
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Man met kennis van zaken, zeer vriendelijk, professioneel en snel verder geholpen. Wagen is herboren, en ik heb een vast plek gevonden voor aanpassingen/herstellingen.

Mustafa Akca uit Rotterdam 9 november 2016 - Chiptuning in combinatie met EGR
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Erg goed geholpen door de jongens in sint-lenaarts. Duidelijk professioneel

Erik uit Almere 8 november 2016 - chiptuning
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

met 3e auto alweer.... goede uitleg, kwaliteit en vakmanschap verwachtingen steeds waargemaakt

Verbeterpunten

zo doorgaan

Bart uit Deventer 8 november 2016 - Tuning BMW F30d
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Klantvriendelijk en vakbekwaam.

Verbeterpunten

Het pand. Maar dat wordt aan gewerkt begreep ik.

Ben uit Dordrecht 6 november 2016
Totaalscore
7/10
Prijs
10/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Frank uit Lisse 6 november 2016
Totaalscore
10/10
Prijs
9/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Harrie uit Teuge 5 november 2016 - Upgraden van de Mini One 1500cc motor.
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
7/10
Betrouwbaarheid
7/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Eerlijk en goed advies. Wat ze zeggen krijg je ook, zonder te overdrijven.

Hubert Anthonia uit Den Haag 3 november 2016
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Gert 3 november 2016 - chiptuning
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
7/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

afspraak wordt stipt op tijd nagekomen.

Verbeterpunten

Graag zien wat er aan je auto gebeurt.

Ten wolde diensten uit Eemnes 2 november 2016 - Chiptuning voor min movano
Totaalscore
10/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Harrie Meuwese / Mistral Commerce uit Beesd 2 november 2016 - chiptuning van mijn BMW 520i
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

goeie bevlogen mensen - overal is het netjes en schoon

Arie uit Dinteloord 27 september 2016 - Tunen van Mercedes Vito uit 2007.
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Snelle afspraak en gelijk geholpen. Duidelijk over wat de bedoeling is. Kreeg amper een dag na het tunen een storing. Ik kon gelijk langskomen en de auto werd uitgelezen. De storing had helemaal niets met het tunen te maken. Kreeg advies over de storing en hoe ik deze kon verhelpen (sensor vervangen). De auto rijdt super. Lekker vlot en veel meer power. Top. Ik ben bij de vestiging in België Sint-Lenaarts geweest.

Verbeterpunten

Nvt

nico jongste uit rotterdam 21 september 2016
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

ze maken waar wat ze zeggen

jeff uit eemnes 13 september 2016
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Tom uit Kempen 9 september 2016 - chip- tuning voor onze 3 autos merk Kia... ;)
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

ATM altijd op tijd met technik ...

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
schildersbedrijf uit wormer 6 september 2016
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
7/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
6/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
6/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Sander Nieuwhoff uit Hilversum 2 september 2016 - Chiptuning VW Golf 1.2 TSI en 3 jaar geleden een BMW 320D
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Onlangs onze tweede auto laten chiptunen, net zoals 3 jaar geleden weer snel en goed geholpen. Ook deze auto rijdt een stuk beter na de chiptuning. Nazorg of garantie heb ik niet nodig gehad maar ik ga er vanuit dat dit ook goed geregeld is.

Verbeterpunten

Geen

John uit Amersfoort 2 september 2016 - BMW E61 530d Tuning, egr dicht zetten en roetfilter aangepast. Auto loopt super soepel en is veel sneller geworden!
Totaalscore
10/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Zeer begaan en geïnteresseerd, ook direct denken in oplossingen. Goed uitzoeken wat de klant wil.

Verbeterpunten

Al begrepen dat het gaat veranderen, de lokatie en wachtruimte voor de klant.

Ronald Brouwer uit Wageningen 1 juli 2016 - Chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 87Gr. CO2
Totaalscore
10/10
Prijs
3/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
7/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Alle complimenten voor de vakkennis en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Bij de afspraak wordt duidelijk aangegeven dat er ruim de tijd genomen word voor iedere klant. Dit is zeker waar gebleken. Bij aanvang was het nog niet helemaal duidelijk of mijn Ford Fiesta 1.6TDCI 87gram CO2 wel gechipt kon worden, op de site was dit ook nog niet bekend. Na telefonisch contact werd in eerste instantie ook gezegd dat het voor mijn auto nog niet mogelijk was, maar na 10 minuten werd ik terug gebeld met de mededeling dat de software engineer misschien toch wel mogelijkheden zag en stelde voor om langs te komen om te kijken wat er mogelijk is. Na vele pogingen en 5 uur verder is het uiteindelijk wel gelukt! Wat ook erg prettig is dat je beneden gewoon bij de testen op de testbank aanwezig kunt zijn. De auto rijd nu een stuk soepeler, meer power als ik moet inhalen etc. Van 200NM, naar 260NM is een groot verschil. Wat zuinigheid betreft heb ik niet het idee dat er veel is veranderd, maar daar was het ook niet om te doen. Kortom, echt mensen met vakkennis en weten hoe ze met klanten om moeten gaan. TOP!!! Ga zo door!!!

Verbeterpunten

Geen

Carl uit Antwerpen 13 juni 2016 - Ford c-max getuned,duidelijke verbetering in trekkracht. Ben content,met de resultaten.
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Vriendelijke en vlotte bediening. Zeer vriendelijke mecanicien in St. Lenaerts.

Review 1 juni 2016 - Chiptunning van BMW 116i uit 2014.
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Een ongedwongen sfeer met veel kennis van zaken. Communicatie was goed en vriendelijk.

Kerimotoren uit Volendam 31 mei 2016 - Chiptuning Peugeot Boxer 3.0HDI 2016, koppelbereik veel langer geworden, beresterk in de hoogste versnelling en lijkt wel stiller, loopt gewoon mooier en sterker en met name op de snelweg is het een feestje geworden.
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Andre uit Schoonhoven 30 mei 2016
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Marc uit Den Haag 29 mei 2016 - Chiptuning van een auto, duidelijke uitleg. Vakmanschap zonder poespas.
Totaalscore
7/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

No nonsens, doen het gevraagde. Duidelijker kan niet.

Verbeterpunten

Geen idee, kwam voor chiptuning, is gebeurd, duidelijke uitleg, nette prijs. Wat kan een mens er nog meer over zeggen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Eric uit Amstelveen 29 mei 2016 - Tuning VW Polo 1.0 TSI
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
7/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Vakkundige mensen weten waar zij mee bezig zijn en hebben de echte tuning kennis in huis om het juist werkend file te bouwen.

Verbeterpunten

Ik zou de aftersales oppakken en nabellen of het product bevalt bij de klant en wat de ervaring is en of de wensen gerealiseerd zijn!

Marcel uit Lelystad 29 mei 2016
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Review uit Almere 28 mei 2016 - chip tuning opel cascada
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

goed

Verbeterpunten

geen

petro uit volendam 28 mei 2016 - auto tunning
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

zeer snel en correct

rené uit herentals 19 mei 2016 - egr klep laten verwijderen en motor afgesteld , was eerst naar off volkswagen garage geweest maar dit was volgens hun een probleem van 1000 e en zou elke 3 jaar terugkeren !! alles dat nog voor problemen zou zorgen is nu verwijderd en de motor is getuned voor minder geld en hij loopt als een trein :-) meer vermogen en minder verbruik
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

snelle afhandeling en oplossing van het algemeen bekende egr-klep probleem bij volkswagen , ik denk dat dit DE uitvinding van de eeuw is om uw wagenkosten NOG hoger te maken en HET middel om onwetenden te "plukken" volkswagen weet hoe dit probleem heel goedkoop op te lossen is maar doet er niets aan !! ik ben in ieder geval van alle verdere problemen vanaf en deze specialisten hebben mij hierbij geholpen , dank u

Thijs uit Hilversum 10 mei 2016 - Chiptuning
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Goede ontvangst, er werd precies uitgelegd wat er met mijn auto ging gebeuren, dit gebeurde door in mijn ogen kundige mensen. Tijdens het wachten heerlijke koffie. De verbeteringen werden ook weer inzichtelijk gemaakt door 1 van de medewerkers.Het resultaat was meer dan ik had verwacht. Mijn auto heeft echt meer "power" gekregen. Ik beveel jullie zeker aan in mijn omgeving. Ga zo door!

Martijn uit Nieuwegein 10 mei 2016 - Chiptuning
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Mensen met echte vakkennis, zeer gastvrij en vriendelijk!

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Review 8 mei 2016
Totaalscore
1/10
Prijs
7/10
Personeel
2/10
Kwaliteit
1/10
Communicatie
1/10
Snelheid/Levertijd
1/10
Betrouwbaarheid
1/10
Afspraken nakomen
1/10
Nazorg & Garantie
1/10
Kennis & Vakmanschap
1/10

Verbeterpunten

Wij zijn in het bezit van een MERCEDES A180 Blue efficiency. We dachten erover om deze te laten chip tunen dit voor het extra vermogen en koppel dat vrijkomt en efficiënter brandstof verbruik. Wij kwamen in contact met ATM chiptuning te Eemnes. Zij garandeerden ons dat zij op maat gemodificeerde software gebruikten en geen standaard iets van de plank af rukten. Er werd naar iedere auto gekeken wat die nodig had en zo zou de auto perfect getuned worden. Afspraak ingepland, aan de telefoon was ons gezegd dat wij mee mochten kijken bij het hele proces dat de auto getuned werd, dit bleek daar aangekomen niet mogelijk. Enkel 5minuten op de testbank voor de tuning. Wij moesten in een hoekje gaan zitten wachten terwijl ze in de garage met onze auto bezig waren. Na lange tijd wachten kwam de monteur naar ons toe of wij nog even tijd hadden want ze kregen hem niet helemaal goed. Geen uitleg….daar zit je dan…. Ineens was het klaar, auto was perfect ( zo werd gezegd). De meting die wij te zien kregen was alles behalve rustgevend, lijnen die strak moesten zijn waren golvend maar, zo mompelde de monteur, de lijnen waren strakker bij meting in rijdende auto op de weg. Naar huis rijdend merken we dat het eco systeem in de auto niet werkt, contact opgenomen met ATM, krijg je een nr door van de monteur, na tig keer bellen eindelijk contact en krijgen wij te horen dat dit normaal is en dat het na een paar dagen weer normaal moet werken.

Review 13 april 2016 - ik heb mijn auto laten tunen om dat het mij is vertelt dat het ook zuiniger wordt bij normaal rijden. dus dat ben ik aan het uit proberen. en is dat niet het geval mag ik na 30 dagen alles weer terug draaien.
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

goed telefonisch gesprek en heel goed uitleg al bel je 10 keer is geen probleem. snel geholpen goed wacht ruimte veel koffie. medewerkers zijn heel vriendelijk.

Verbeterpunten

het enige punt wat ik heb is dat het op het nota niet is vermeld is van niet goed geld terug. maar allen mondeling . maar ik weet zeker dat hun al z´n afspraken na komen.

1 2 3 4 5 Volgende