+31 35 539 3977
+32 16 816 255
+31 35 539 3977
+32 16 816 255
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 843 Uitstekend
4.7/5
78.65%
17.32%
2.25%
0.59%
1.19%
P.P. van de Vorst
23 december 2021
5/5
Opmerkingen

Op 7 december 2021 naar ATM gegaan met mijn onlangs aangeschafte Volvo V60 D3 AUT. Naast de vriendelijke ontvangst met goede koffie ook tevreden over het resultaat. De gaspedaal respons is stukken beter en de tussenacceleratie ook. Gewoon een fijnere auto nu dus. Ik zoek op dit moment nog een Mercedes E cabrio voor erbij en als ik die gevonden heb gaat deze ook de kortste weg naar ATM ! Chapeau !! Fijne feestdagen en groeten, Paul van de Vorst

Marie-Jeanne Bijker-schaap
20 december 2021
5/5
Opmerkingen

Super vriendelijk personeel, en service is op en top! 👌🏻Echt een aanrader, om je auto daar te brengen.

Olaf nroohsduo
9 december 2021
4/5
Opmerkingen

Vorige week mijn Renault Megane 1.2 tce 130pk laten tunen. Ik ben voor de stage1 tuning gegaan, wat 15pk en 35nm zou opleveren
Daarnaast was het voor mij belangrijk om het hikken van de motor proberen weg te krijgen.
Het tunen duurde ongeveer 1.5 uur en ik merkte bij het wegrijden gelijk dat de auto wat feller is. Hoeveel PK en NM er precies bij is gekomen is onbekend, hiervoor had ik de auto op de Vermogenstestbank moeten zetten. Dit vond ik het geld echter niet waard, alleen ben ik nu wel erg benieuwd wat het chiptunen nou daadwerkelijk heeft opgeleverd.

Het hikken lijkt grotendeels weg te zijn. Althans ik voel hem een stuk minder, maar af en toe heb ik het gevoeld dat ik toch nog wat voel.
Alleen weet ik soms niet of dit nou het hikken van de motor is, of aan de banden of het wegdek ligt.
Ik ben de laatste tijd zo gefocust geweest op elke oneffenheid tijdens het rijden dat ik er wellicht nu gewoon teveel mee bezig ben.
Ik moet er gewoon nog wat langer mee rijden om te kijken of ik het hikken in alle situaties ook echt weg is.

Voor de rest is het een nette zaak, met een mooi gestylde wachtruimte en vriendelijk personeel. Wel had ik gehoopt wat meer mee te kunnen kijken met het tunen zelf. Ik weet dat dit voornamelijk software matig is, maar had het desondanks toch wel erg interessant gevonden om te zien. Nu lever je je sleutel in, wacht je 1.5 uur en kan je je weg weer vervolgen.
Ik had graag willen zien wat er nou precies aan de auto/software is gedaan.

Lodewijk Schelkers
20 november 2021
4/5
Opmerkingen

Bij aankomst vriendelijk ontvangen en voorzien van een goede bak koffie. Na een 5 kwartier werd ik geroepen, de auto was klaar.
Ik moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat.
Als ik een punt voor verbetering zou moeten noemen dan zou ik zeggen … ga voordat jullie met de auto aan de gang gaan samen met de klant een stukje rijden en die datzelfde na de tuning.
Peter S

Paus P
12 november 2021
4/5
Opmerkingen

Prima geholpen, vriendelijke ontvangst. Na 1.5 uur weer op pad. Auto rijdt stuk lichtvoetiger

Kodiaq
10 november 2021
1/5
Opmerkingen

Na het tunen verbruikt de auto 40% meer brandstof en de auto stottert en
Loopt niet echt fijn.

Antwoord (12 november 2021)

Goedemorgen Mike, wat jammer dat de tuning niet naar wens is! Zoals besproken kom je vanmiddag al langs zodat we kunnen kijken naar het probleem. Komt goed!
Tot vanmiddag,
Dion

C Hoogstraten
10 november 2021
5/5
Opmerkingen

Goede snelle service

Henry
9 november 2021
4/5
Opmerkingen

Vriendelijk ontvangst,alles uitstekend geregeld,maar belangrijkste is ,dat auto goed gechiptuned word, ik heb tot nu toe geen problemen en het gewenste resultaat behaald,maar dat zal niet voor iedereen gelden,hoorde in de wachtkamer ook wel gevallen dat er niet het gewenste resultaat werd behaald na chiptuning.

Antwoord (12 november 2021)

Dag Henry,
Bedankt voor je recensie en fijn om te horen dat de tuning bevalt!

Aangezien elke wagen individueel wordt afgesteld kan het wel eens voorkomen dat iemand met de eerste afstelling niet 100% tevreden is.

Dat is ook de reden dat wij 5 jaar garantie bieden. In het geval dat dit gebeurd wordt men direct uitgenodigd zodat we verder kunnen finetunen tot de tuning wel naar wens is.
Gelukkig is dat bij u zo te lezen niet nodig!

Nogmaals dank en veel plezier met de tuning,
Dion

F v Grondelle
9 november 2021
5/5
Opmerkingen

Er nog weinig mee gereden maar wat ik tot op heden heb ervaren .
Is top !!
Grtz
F v G

G Verschuren
9 november 2021
4/5
Opmerkingen

Een eerlijk open organisatie, duidelijk naar de klant .

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
G Dekkers
9 november 2021
5/5
Opmerkingen

Top! Goede service en mooi resultaat

Piet
7 november 2021
5/5
Opmerkingen

Verstand van zaken en uiterst vriendelijk. Een echte aanrader!

P. Haasnoot
5 november 2021
5/5
Opmerkingen

Auto getuned op 28-10-2021.

Dit is de tweede auto die ik bij ATM tuning laat tunen. Allereerst geeft de netheid en ordelijkheid al aan dat dit een professioneel bedrijf is. Je wordt netjes ontvangen en krijgt een heerlijke bak koffie.

Daarna gaan ze met de auto aan de slag. Ook dat gebeurd op een perfecte wijze. De tuning wordt per auto afgesteld op de meest efficiënte manier. Niet zo'n standaard pakket per merk/model.

Ook de eerlijkheid spreekt mij erg aan. De vermogensrun werkte niet en dat werd gewoon eerlijk verteld en nief gefactureerd. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om in de garage te kijken. En ook deze is spic en span.

Mooie is, dat wanneer de software op een of andere manier uit het systeem gaat, je terug kan komen om jouw specifieke software, tegen een gereduceerd tarief, weer in te laten spoelen.

Al met al wederom weer een topervaring gehad. Bedankt ATM.

Tom
3 november 2021
4/5
Opmerkingen

Audi A4 2.0 benzine TFSI avant B9 bj 01/2016 42.000km
Fabriek: 190 pk koppel 320 Nm
Gemeten:
181,2 pk koppel 296,6 Nm
Na tuning:
245,6 pk koppel 432,1 Nm

Rick
3 november 2021
5/5
Opmerkingen

Het tunen van de auto ging soepel en snel. Qua vermogen is er zelfs meer uitgehaald dan vooraf aangegeven. Qua koppel iets minder. Maar dat mag de pret niet drukken ;-).
Ook kon ik eerder terecht, na afstemming, dan de initiële afspraak.

Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik zou mijn volgende auto er weer laten tunen.

F Boucher
2 november 2021
4/5
Opmerkingen

Ontvangst vriendelijk. Resultaat chip tuning lijkt goed. Eerste week geen complicaties.

B Groothede
2 november 2021
5/5
Opmerkingen

ATM was voor mij 8 jaar geleden al een top ervaring. correct in zijn werk en als klant ga je met je auto een nieuw leven in. top organisatie met een waardering een cijfer 10.
wederom met mijn andere auto een 10.
ga zo door het zit in jullie kennis op hoog niveau. mvgr. Groothedde.

Pol10209
2 november 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn Volvo V40 2.0 D4 laten chippen.

190 PK & 400 NM naar 230 PK en 470 NM.

Dit is uitstekend gedaan en merkt echt dat het acceleratievermogen veel krachtiger en beter verdeelt is.

De koffie en de service zijn tevens net zo goed.

Echt een aanrader dus !

Joris Wever
23 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

116i f20 had 138 pk en nu 208 pk. Rijdt nog steeds soepel, maar vanaf 2500 toeren, dan word je prettig in je stoel gedrukt. Zeer tevreden over ATM.

Nobullshit
22 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Een goede service en direct kreeg ik goeie koffie aangeboden. Ik moest na het chippen naar Berlijn rijden en ik merkte wel degelijk verschil in het vermogen. Niet te veel niet te weinig. De topsnelheid is zo'n 15km/h meer.

Audi A6 2.0 TDI = 0-100km/h van 8.5 naar 7.5 seconden. (190 --> 225pk).

Echt een aanrader als je een 2.0 diesel rijdt. Je rijdt alleen zuiniger als je cruise rijdt, voor de rest niet. Mijn verbruik is gemiddeld 0.2 liter hoger per 100 kilometer, ofwel verwaarloosbaar...

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
pontier
22 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Prima service!
Geen commentaar op de Tunning van de Range Rover Velar..
Hij gaat als een speer! 👌
Bedankt hiervoor!

Mvg,
Rob

R Buss
17 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Prima ontvangst en duidelijke uitleg met een uitstekend resultaat.

F Langelaan
15 oktober 2021
4/5
Opmerkingen

Gastvrij ontvangen. Alles binnen de aangegeven tijd gerealiseerd. Auto rijdt een stuk beter.

L de Graaf
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Goede en snelle service

Priskimberhoeve v.o.f
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Geweldig bedrijf die hun werk met veel enthousiasme uitvoeren, zeer klantvriendelijk, en na het chippen ga je met een totaal andere auto naar huis,
Al met al een zeer prettige ervaring.

romeoalfayankee
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer goede service en een geweldige uitstraling, zeer tevreden met de auto en camper tuning, dit maakt een wereld van verschil vooral in souplesse en de motor is ook rustiger, kortom een aanrader ATM tuning.

Jeroen
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Keurige service, vriendelijke medewerkers en snel gepiept. Ik was met iets meer dan eer uurtje weer de deur uit en reed met een compleet andere auto weer weg, reageert een stuk sneller, feller en sportiever. Ik kreeg een duidelijke uitleg en een certificaat na afloop. Ik ben zeer tevreden.

Mick Marchal
13 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Goed ontvangen, lekkere koffie en mijn auto was snel klaar.

Tot op heden is alles nog goed en de auto trekt lekker op.

Piet de Reus
12 oktober 2021
2/5
Opmerkingen

Tuning gehad met mijn audi Q5 hybride, nu stug en hij snokt hij is sneller maar loopt niet mooi al 2 keer storing gehad met elektrisch system.
In de wachtruimte word je goed opgevangen, maar je word niet bij de auto betrokken (onzichtbaar werk) na afloop een certificaat getekend geen stempel, kan je overal halen.

Jos Peters
6 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service en een getunede auto die al mijn verwachtingen overtreft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Peter
6 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn ford fiesta uit 2018 laten chippen, waanzinnig wat ze uit een 1.0 hebben gehaald.
Echt super!

Hugo Muffels
6 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Nu een paar weken geleden laten chippen. Wauw wat een verschil en de bus rijd als een zonnetje. Heerlijke wachtruimte met vriendelijke mensen en personeel.

Marcel Robart
17 september 2021
1/5
Opmerkingen

Voor mijn BMW 320i chiptuning laten uitvoeren. Vermogen van 189 pk naar 280 pk. Totale ingreep 550,00 euro. Zeer tevreden en wat een verschil zeg. Totdat er een software update kwam van mijn auto, chiptuning kwijt. Weer terug naar Houten kost je weer 150,00 euro. Vervolgens vermogen maar 235 pk. Bellen hoe kan dit, krijg je allemaal verhalen waar je niks mee kunt. Inmiddels nog 3x een update ontvangen van BMW en je snapt het weer de chiptuning kwijt. Elke keer weer betalen en weer helemaal terug naar Houten en 2.5 uur wachten. Meneer u bent echt de enige waarbij dit gebeurt? Ben toch niet de enige BMW van 2019 die een update ontvangt van BMW. Nu de 4e keer doen ze het gratis maar je snapt dat ik er helemaal klaar mee bent.

D de Looze
9 september 2021
5/5
Opmerkingen

Onze Fiesta rijd super prettig sinds hij bij ATM is langs geweest. Veel torque, ook in de lage toeren en lekker snel weg bij het stoplicht. Ondanks dat ik hierdoor zeker sportiever ben gaan rijden, is het verbruik afgenomen, van 1 op 16 naar 1 op 17.2. Een zeer prettige bijkomst. Ook was de afspraak prettig, binnen een uur stond de auto weer klaar!

Geral
8 september 2021
4/5
Opmerkingen

de tuning geeft nu veel rijplezier. in het normale gebruik reed onze nissan quascai prima maar met een caravan erachter viel het vermogen en de snelheid fors terug.
na de tuning heeft de auto meer trekkracht en kan ik ook bij een flinke helling de snelheid er goed inhouden.

Robert Udo
8 september 2021
5/5
Opmerkingen

Netjes geholpen, top resultaat!

E Wiepking
8 september 2021
5/5
Opmerkingen

Keurige ontvangst met koffie en goede lectuur op tafel. Auto is aanmerkelijk feller geworden en rijdt nu nog beter!

F. Reitsema
7 september 2021
5/5
Opmerkingen

Uitmuntend! Althans, dat was vroeger de benaming voor een 10 voor een proefwerk. Vakmensen, inclusief de vriendelijke receptioniste. Verder uitstekende wachtruimte, en ik werd van goede koffie voorzien. Mijn Renault Captur 1.2 is op de testbank van 112.3 naar 140.1 pk gegaan, koppel vergelijkbare stijgende lijn. De auto is een stuk pittiger geworden, ook handig bij korte invoegstroken bijvoorbeeld. Dit bedrijf vind ik een aanrader.

heer Hissink
3 september 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service en prima meedenken met de klant

R Strijker
2 september 2021
5/5
Opmerkingen

Ze hebben mijn auto gechipt. Prima gedaan hoor, hij rijdt perfect. Aardige mensen de koffie is er prima wat wil je nog meer.
.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
RaazNas
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Superblij met resultaat en fijne service.

Gert-jan
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service, klantvriendelijk, net bedrijf.
Opel Astra loopt als een zonnetje.

Fca Laurijssens
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

goede service
ik voelde me thuis
kundige mensen
alleen de entree zou wel een verbetert moeten worden voor mensen met een rolstoel is nu niet zelfstandig binnen te komen
maar ben goed geholpen en verzorgd
alles hadden ze
nu nog alleen verse broodjes 😜😜😜🥳🥳

klant
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Goed advies , flexibele omgang met inbouwafspraak

Wim van Ool
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Mooi bedrijf, Tijdens het wachten kun je plaatsnemen in de huiselijke wachtruimte en genieten van een heerlijke kop koffie of thee.
Tuning perfect verzorgt.

Van den Berg
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Kan het iedereen aanbevelen. Auto rijd soepeler en je merkt duidelijk performance winst. Afspraak was snel gemaakt en de service is prima. Duidelijke communicatie.

Alfred Buurman
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Ook de 2e ervaring is pico prima !

Auke Kuiper
1 september 2021
5/5
Opmerkingen

Snel en goed geholpen ondanks vele data wijzigingen van mijn kant

Dejan Najdanovic
14 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

Proffsiga och servicen är värdsklass , kommer åter igen och rekommenderar alla detta!

heer David
12 augustus 2021
5/5
Opmerkingen

De auto rijd nu veel soepeler. Na de tuning is het karakter van de motor echt verandert. Voorheen draaide het gevoelsmatig met een dip bij bepaalde snelheden, net of de motor wat in hield. Ik ben helemaal blij met de aanpassing die ATM heeft kunnen realiseren.