+31 35 539 3977
+32 16 816 255
+31 35 539 3977
+32 16 816 255
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 721 Uitstekend
4.7/5
78.09%
17.89%
2.50%
0.42%
1.11%
Rick de vries
27 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Vandaag bij ATM in Houten mijn Ford fiesta laten tunen, tijdens het wachten in een zeer mooie wachtruimte, een lekker broodje met een capuchino gekregen, uitstekende service, mijn Ford is nu echt een feestje, plus 50 pk.
Bij het afrekenen ook nog een leuk presentje gekregen van de uiterst vriendelijke dame achter de balie.
Ga zo door.

Rudolf Reinders Folmer
26 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Gisteren terug gekomen na 11 maanden. Mijn V60 CC D4 230 PK had een kleine storing af en toe. Volgens Paul geen probleem en ik was van harte welkom. Na 2 uurtjes was de software aangepast en mocht ik kostenloos mijn weg vervolgen. Dit is klantenbeleving ten top. Thanks Team Houten !!

Fenna Music
26 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Super service! software was nog niet bekend bij ze en ze moesten dit gaan uitzoeken aangezien ze niet het gewenste resultaat kregen. Uiteindelijk zou de auto naar 350pk gaan maar ze hebben hem zelfs op 369pk gekregen.

Top werk!

Dennis van Dolder
26 februari 2021
2/5
Opmerkingen

Laten chippen en hellaas is er niet laten zien wat er in zat en wat erin is gekomen.
Ook gaan certificaat gehad wat wel beloofd was om op te sturen.

Antwoord (26 februari 2021)

Hi Dennis, bedankt voor je recensie!

Om exact te weten wat je auto voor & na tuning levert aan vermogen bieden wij de Stage 1+ tuning aan, hierbij gaat de wagen op een vermogenstestbank. Mocht je daar interesse in hebben dan is dat natuurlijk alsnog mogelijk!

Wat het certificaat betreft, wij hebben inderdaad wat problemen met de drukker gehad, de nieuwe levering had een drukfout en we wachten op een correcte druk. Zodra deze binnen is krijgt u, net als alle andere mensen hem alsnog per post geleverd!

Hopelijk is de tuning verder wel naar wens, mocht er nog iets zijn dan mag u natuurlijk altijd even bellen naar 0302373070.

Nogmaals dank en nog een fijne dag!

Dion

Henry Beck
24 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Al diverse keren geweest en echt elke auto weer geweldig, nou weer geweest met een GTI 7.5 en een T6 beiden 2019 .De wachtruimte is top en de koffie absoluut een aanrader en ik weet zeker als ik in de buurt ben dat ik gezellig (op afstand natuurlijk) even koffie kom doen Ha Ha.

Heren nog bedankt voor de moeite en de dame van de receptie bedankt voor de koffie en de gastvrijheid. .

Olav
23 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Goede, vlotte en vriendelijke service. Binnen de gestelde tijd, het verwachte resultaat gekregen. Mijn Porsche Macan is wezenlijk sneller en krachtiger. De 3e keer dat ik hier kom met een auto en zeker niet de laatste keer.

Porsche Macan S diesel

Hans Verhoef
23 februari 2021
5/5
Opmerkingen

De tuning is 100% geslaagd. De lineaire en directe gasrespons,het op en terug
schakelen in sportplus en uiteraard het toegenomen koppel/ vermogen...heerlijk! Auto is nu te sturen met het gas. Denk dat de Z4 zo bedoeld is door BMW!!

Ivan Wind
19 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Na reeds twee eerdere auto’s te hebben laten getuned door dit bedrijf wederom terug gegaan. Service is super en er word echt de tijd genomen op de auto te tune. Top service.

Bas
17 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk, correct, zeer meedenkend en klantvriendelijk!!!

Rene Snel
17 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer prettige ontvangst, en lekkere koffie. En niet te vergeten gezellige wachtruimte.
En waar het omging, de tuning van de Discovery is geweldig geslaagd. Een klein dingetje waar ik nog over ga bellen, de cruise control

Mvg René Snel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Martin Boers
16 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Netjes ontvangen. wachtruimte WIFI aanwezig waardoor ik rustig kon werken.
Toen de auto gereed wa,. kreeg ik uitleg. Certificaat wordt na gestuurd. Helaas nog steeds niet ontvangen.

Zeer teverden over het vermogen wat is toegenomen, Koppel is met meer dan 100nm toegenomen, dat merk je heel goed. Rijdt gweldig in combinatie met de elektro motor als ondersteuning erbij.
Dank je wel mannen van ATM. Ik rij elke dag met een smile op mijn gezicht in deze auto.
Groet, Martin Boers.

B de Boer
16 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Prima bedrijf

Gerard
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Prima en snelle service! Resultaat is verbluffend.
ATM Tuning is zeker een aanrader. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Top!

Dennis
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb een heel andere auto terug; minder geluid;veelmeer kracht en acceleratie!

Thomas
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service en een comforfabele wachtruimte. Resultaat van het chiptuning is geweldig, ik raad iedereen het aan.

Lucas
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Aardige mensen, lekker snel en verder geen klachten na de werkzaamheden.

Michel
12 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Heb bij ATM een Stage1 tuning laten uitvoeren op mijn Range Rover Evoque 110Kw - 150pk, automaat.
Auto rijdt na de tuning soepeler, betere acceleraties, betere pedaalrespons. Voordeel dieselverbruik is verwaarloosbaar met een zelfde zuinige rijstijl.
Verwacht er geen mega resultaten van, maar het is alleszins een verbetering qua rijprestaties.

Junior Martina
12 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Goeie Service en vriendelijke Personeel.

Kim
7 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Toyota Proace laten chiptuningen, zeer tevreden!!!

Hans
7 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn Seat leon en hiervoor Ibiza , laten tunen en ondanks dat het wat langer duurde super geregeld, goede service en ook een heel mooi resultaat op de testbank..zeker tevreden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Ronald van Pelt gti
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf !!!

Djago
6 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Top bedrijf ik ben er goed geholpen
M’n bus rijd nu echt top

Ruud Bladergroen
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Fijn persoonlijk contact vooraf. Bedrijf netjes en nette ontvangst. Resultaat was duidelijk te voelen . Ik ben tevreden

Twan Boekkelder
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Fijne mensen, goed advies, lekkere koffie en m'n A4 loopt erg mooi nu... erg blij mee

Danielle
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer tevreden over de service. Professioneel en vriendelijk team.

jaap
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Prima bedrijf heel netjes geholpen en vriendelijk personeel
Auto rijdt perfect verschil is duidelijk merkbaar

Key Carp
2 februari 2021
1/5
Opmerkingen

Na de chiptuning was de vermogensverbetering prima geslaagd echter... er bleek “achteraf” een softwarefout te zijn gemaakt waardoor ik enorme roeting kreeg in mijn roetfilter en daardoor grote storing in mijn motormanagement.
Hoge kosten gemaakt in de garage. ( roetfilter 2x gereinigd etc) 2x door ANWB van de snelweg gehaald!
Ben teruggegaan naar ATM maar het kon niet aan hun software liggen.
Moest nog eens 90 euro extra betalen om de software weer naar origineel te zetten. (Dus chiptuning+90 euro betaald!)
Daarna was t probleem opgelost.
Van service en verantwoordelijkheid nemen was dus geen enkele spraken door ATM, waardeloos!

Antwoord (3 februari 2021)

Goedemiddag! Bedankt voor uw recensie.
Uw verhaal komt ons niet bekend voor, daarnaast rekenen wij ook geen €90,- voor het origineel zetten van de software. Zou u telefonisch contact met ons op kunnen nemen via 030-2373070? Wellicht is er sprake van een misverstand.

Alvast bedankt,
Team ATM

Roland van Starrenburg
2 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Het was coronatijd, maar moest toch (te) lang wachten terwijl mn afspraak al lang vaststond

Frits
31 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Geweldig.
Mijn 3.40i xDrive is nu qua prestaties eigenlijk gewoon een M-versie.
Intussen al meerdere keren klant geweest en nooit teleurgesteld of spijt gehad.
Je krijgt alleen spijt als je het niet doet ;-)
Vanaf nu rijplezier 2.0

Demian
31 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Volkswagen arteon

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Khawar
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekend geholpen. En alles goed uitgelegd.

Frank
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Snel een afspraak kunnen regelen. Duidelijke uitleg en vriendelijk. Klantgericht.
En ..... wat een verschil. Auto rijd super en dit is het meeeeeer dan waard. Zowel rustig rijden ( niet nerveus) als vlot op of doortrekken.
Aanrader !!

Caddy 2.0 tdi ( 75 pk). Nu veel meer....

Bakker
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Echt helemaal top! Hele nette wachtruimte en een klasse update voor de auto.

R.van der Weiden
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Wagen loopt perfect, vriendelijk en kundig behandeld

Pierre
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Top geregeld
Mijn BMW X5 F15 3.0Diesel heeft een nog beter koppel. Heel blij mee

André Hokke
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Het was en is geweldig

Cdw
30 januari 2021
4/5
Opmerkingen

Goede en snelle service!

Marc
25 januari 2021
5/5
Opmerkingen

mijn f36 gran coupe is stage 1 gechipt..
Alles duidelijk uitgelegd en de vooraf beloofde resultaten behaald.

J. K.
25 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Goede ontvangst lekkere koffie en de auto was snel klaar

EK.
23 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekend geholpen, smart werkend bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Willem Recourt
23 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Bijzonder vriendelijk ontvangen in een prettige ruimte Coronaproof!

Zijlstra Watersport Tiel
23 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn Ford transit (BJ2015) laten chippen van 125pk naar 180pk.
Pak nu veel soepeler op in de versnellingen zeker met boottrailer's er achter.
Wat een verschil motor trek veel en veel beter en is rustiger geworden.
Het is en genot om hier mee te rijden.
En een hele nette afhandeling van afspraken met ATM.

Marc
23 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Prima ervaring, makkelijk afspraak maken, vriendelijke ontvangst. Comfortabele wachtruimte met heerlijke koffie. Maar vooral rijdt mijn BMW 320i nog lekkerder. Duidelijk verschil. Aanrader!

Meeuwis Zandsteeg
23 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Prima verlopen

Ford Fiesta Titanium
23 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Goed geluisterd naar de wensen van de klant en dien overeenkomstig uitgevoerd met zeer positief eindresultaat.

Frederic Deleye
22 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Flexibele aanpak (verplaatsten afspraak). Vriendelijke ontvangst. Vlotte afstelling (in een uurtje terug buiten). Pk's en koppelwinst duidelijk merkbaar.
Passat 1.4 TSI Stage 1.

Nicky Van de Poel
19 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Super vriendelijke mensen bij ATM Wilsele, ook het resultaat is super wat een verschil van 85 pk naar 120 pk bij mijn golf 7 tsi 1.2

Stelios
11 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Kort geleden heb ik mijn BMW E90 320d uit 2010 laten tunen door het team van ATM-chiptuning in Houten.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat, gewoon klant- en servicegericht bezig, zeker aanraden.

Barry
9 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn bus is weer top

Richard van Halderen
9 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer fijn geholpen, vanaf de aanbieding t/m het wachten in de wachtruimte was top.
Zeer snel gegaan en goede advies meegekregen. Ik kan iedereen ATM chiptunning aanraden.