+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 487 Uitstekend
4.7/5
75.98%
19.92%
2.67%
0.21%
1.23%
Mike
22 juni 2020
1/5
Opmerkingen

Auto (Renault Master) is er niet zuiniger op geworden, en ik merk ook niet dan hij meer pk's heeft. Wat mij betreft dus weggegooid geld..

Richard
21 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer aangenaam en nog steeds meer dan tevreden! Aanrader dus voor mensen met een ietwat saaie motor in zijn of haar bolide

Daan Baarda
20 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Zeer tevreden over het werk en de service.

Emre Ustubi
19 juni 2020
5/5
Opmerkingen

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘TopπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Rene de Ridder
19 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Ik ben tevreden mijn auto voldoet aan alle voorgestelde verwachtingen en rijdt een stuk plezieriger .

Sven Stam
19 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super service aardige mensen En goud eerlijk.

A.A. Lepeiko
19 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Nette zaak, klantvriendelijk, genoeg te drinken aangeboden tijdens het wachten, wachtkamer met airco en genoeg leesmateriaal. Ruimte ennzit gelegenheid om buiten te kunnen zitten om te roken of gewoon te genieten van een kop koffie in het zonnetje.

GWA
15 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Zoals altijd is de service top! Ondanks dat mijn auto de nieuwste software had (BMW X3 30E), is deze on demand herschreven. Tijdens het extra wachten werd me lunch aangeboden.....Turing was wederom een succes!

Roberto Carton
13 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service, erg klantvriendelijk en lekkere koffie ☺️ Het was het wachten waard om uiteindelijk te ervaren hoe je auto totaal anders rijd. Echt een aanrader πŸ‘πŸ»

Richard
13 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Goed geholpen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Patrick
13 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Ze zijn vakkundig en hebben mijn Volvo goed afgesteld. De resultaten waren prima.
Je wordt ook netjes te woord gestaan.

Peter
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

zeer tevreden netjes ontvangen mooie wachtruimte alleen jammer dat ik niet kon zien wat jullie allemaal doen
Maar voor derest een zeer tevreden klant en mij volgende auto zou ik weer laten chippen door jullie

Bas Cooijmans
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Goed en vriendelijk geholpen. En het verschil is erg goed te merken in de auto!

Muijs
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Net en vriendelijk personeel,
Dat vakwerk levert 🀩

Nathan Hofman
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Aardig geholpen en kreeg er een super leuk extraatje bij! Ohja de auto is ook erg snel geworden :-P

Sean Robart
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super klantvriendelijk. Dit zijn echt jongens die weten wat ze doen. Super professioneel bedrijf! 90pk er bij gekregen, erg blij mee!

Frank O.
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Kwaliteit en uiterst gastvrij!

Danny
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Mooie combideal kunnen maken met Sander voor mijn T4 2.5 TDI. Supervriendelijke ontvangst. Ondanks wat probleempjes doordat mijn motor wat inhield boven de 3000 toeren, toch uiteindelijk goed gelukt. Het verschil is duidelijk merkbaar. Lekker veel koppel nu, zoals het hoort bij een 2.5 TDI :-)

Steyn
12 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk team, erg flexibel, betrekken je bij het proces en een super resultaat!

CLA45
11 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer goed geholpen door het ATM team in Houten. Mijn CLA45 tuning software was door een update verloren gegaan tijdens een onderhoudsbeurt elders, mocht snel bij ATM langskomen om deze terug te laten zetten tegen een kleine vergoeding. Aardig personeel, prima service, vaste klant!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Sven
8 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over ATM Chiptuning (Houten).

Onlangs heb ik hier mijn Volvo V40 D2 laten chippen, hiermee ben ik van ca. 120 pk. naar ruim 170 pk. gegaan.
Na de tuning dacht ik dat er wat mis was met de programmatie, aangezien mijn motor bij lage toeren wat inhield, na dat bij Paul gemeld te hebben nodigde hij mij direct uit om er naar te laten kijken door de werkplaats. Achteraf bleek het een mechanisch probleem te zijn waar de tuning niks mee te maken had, maar de service was top!

Ron Krouwel
6 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Prima ontvangst met heerlijke koffie. Tuning perfect auto loopt als een zonnetje met nu wel voldoende trekkracht wat ik miste in de standaard configuratie.

J.
6 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Goede service. Tot nu toe geen problemen met de auto na het chippen. 1 ster aftrek voor het 'vergeten' te sturen van de factuur/bon.

Antwoord (6 juni 2020)

Bedankt voor uw recensie, terechte penalty!
De factuur is alsnog verzonden.

Veel plezier met de tuning!

Mvg,

Dion
ATM

Mevr. Heesakkers, Nathaly
6 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super zoals verwacht! Heerlijk rijden nu!

Sk88
6 juni 2020
3/5
Opmerkingen

Vreemd bedrijf , bij binnenkomst stellen ze een aantal vragen en laten ze de afgesproken kosten zien op een tablet dit bedrag noemen ze echter niet hardop ik denk omdat iedereen andere prijzen te horen krijgt.

Ook het afrekenen gebeurd in een achteraf ruimte waar ze ook alvast een benzine component aan het lijstje toevoegen wat niet de bedoeling was.

Je krijgt een "certificaat" mee waarop staat wat het nieuwe aantal PK is van de auto , de auto is nooit op een testbank geweest dus heb het gevoel dat dit ook niet klopt.

Wat ze presies gedaan hebben met mijn auto is ook onbekend.

Voor mij was het anderhalf uur rijden naar dit bedrijf , achteraf geen goed gevoel aan over gehouden.

Antwoord (6 juni 2020)

Beste Steven,

Bedankt voor je recensie. Goede feedback, ik zou wel graag het een en ander willen toelichten.

Bij het aannemen stellen wij inderdaad een paar vragen over de auto en met name over de onderhoudshistorie. Dit helpt ons om naast onze technische controles een goed beeld te krijgen van de staat van de wagen. Hier houden wij namelijk rekening mee bij het tunen. Vervolgens laten we elke klant de werkorder verder doorlezen en tekenen voor akkoord, wij lezen hiervan niks voor, en daarom ook het bedrag niet.

Het klopt ook dat wij een aparte ruimte hebben voor het afrekenen, wij horen van meerdere klanten dat ze deze privacy als het om geldzaken gaat op prijs stellen. Daarnaast had het brandstofadditief aangeboden moeten worden, als dat niet is gebeurd is dat niet netjes, excuus daarvoor.

Met betrekking tot het certificaat hebben onze klanten altijd de keuze om voor een Stage 1 of 1+ te kiezen. Het verschil hierbij is of de wagen voor & na tuning op de testbank gemeten wordt of niet. Dit is uiteraard wel een duurder pakket. Indien men voor de Stage 1 zonder testbankmeting kiest krijgt u alsnog een certificaat alleen worden hier dan de gemiddelde waardes genoteerd.

Ik hoop dat mijn reactie voor wat opheldering zorgt, mocht u nog meer vragen hebben dan nodig ik u graag uit voor een rondleiding om al uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast ga ik uw recensie intern bespreken om te kijken of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Nogmaals dank, en ik hoop dat de tuning in ieder geval naar wens is!

Een prettig weekend gewenst,

Dion
ATM

Denny
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Geweldig rijd als een trein

Gerrit van den Oudenalder
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Uitstekend geholpen en resultaat is zoals is afgesproken

M.M Prager uit Papendrecht, NL
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk bedrijf, alles ziet er mooi en schoon uit, resultaat van de chip tuning is naar wens, zeker een aanrader voor mensen die twijfelen.

Fedde
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Dik tevreden, auto rijdt een stuk beter, is zuiniger en vlotter van zijn plek. Over duurzaamheid kan ik niet veel zeggen.

Lars Evers
4 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Keurig ontvangen. Auto rijdt top en was snel gereed. Volgende auto ook weer hier heen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Carlo Soeterbroek
3 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Fiat Ducato camper van 2018 laten chippen, het rijcomfort is een stuk opgeknapt. Het is de moeite waard.

Marcel Timmermans
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Werd correct geholpen komen afspraken na top

Jos van der Pijl
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Alles is top gegaan. Tevreden met de service, het product en de klantvriendelijkheid. Hartelijk dank voor de tuning!

Mike Nietveld
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf. Ford transit custom van 100pk naar 180pk. Wat een genot om te rijden.

Joost Bakker*
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Heerlijk gedaan.. elke dag feest! Dank jullie wel

Iwan van Hetten
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Ik bracht mijn Honda Civic met 129pk en ging daar weg met 150pk, ik ben zeer tevreden over de extra vermogens die de Civic nu uit 1.0 ltr turbo motor eruit knal, wat een heerlijk gevoel bezorgd de auto mij. Dit allemaal dankzij ATN-chiptuning. Aardige mensen goede service en koffie staat klaar.

Marco Van Dijk
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super gedaan, snel aan de beurt, lekkere koffie en mensen met kennis van zaken.

Jurgen Kalmeijer
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn Peugeot Expert laten doen wat een verschil.Helemaal tevreden

Erik Sinot
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super goed voor elkaar bij ATM πŸ‘πŸ‘

Dhr. den Oudsten
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

goede service, vriendelijk personeel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Maarten
2 juni 2020
3/5
Opmerkingen

De afspraak voor tuning was snel gemaakt. Heldere uitleg over wat de tuning inhoudt. Het resultaat was bovenverwachting. Dit had ik eerder moeten doen.

Marco Wiegers
31 mei 2020
5/5
Opmerkingen

auto rijdt veel lekkerder en is veel zuiniger

Erik van den Dikkenberg
30 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Soepel en snel dat is ie geworden

Petra van der Kroft
30 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Een wereld van verschil.
Je weet niet wat je mee maakt als je uit houten weg rijd.
Alles liep vlotjes.

Chi-Heng Lau
29 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Renault Clio 1.5 dCi
Was 90pk en 200Nm, gemeten op de rollenbank.
Na tuning 110pk en 248Nm.

Voor de tuning werd er even proef gereden. Na tuning ook.

Tussenacceleratie is merkbaar veel sneller.
Ook veel zuiniger geworden.
Daarvoor moest ik redelijk mijn best doen om 800km uit de tank te halen.
Nu met nagenoeg dezelfde rijstijl tegen de 900km uit de tank.
En af en toe heel zuinig met gemak de 1000km uit de tank.

Henny
29 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Audi A5 CoupΓ© laten tunen. Super resultaat.
Zeer klantvriendelijk.
Ik hoop snel mijn S-tronic te kunnen laten tunen. Helaas is het wachten op de β€œnieuwste” software hiervoor.

NB: ik kreeg na afloop van de werkzaamheden ook nog een handgel mee.
πŸ‘πŸ»

Joel Hasman
29 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Goed en professioneel gedaan

Pim Halkes
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Top geholpen. Buiten de vermogenswinst heeft het blok ook nooit zo mooi gelopen. Erg blij mee.

eetje
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Super getuned rij met veel plezier

Danny Seys
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Wat een verschil rijd nu nog veel vlotter πŸ‘