+31 35 539 3977
+32 16 816 255
+31 35 539 3977
+32 16 816 255
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 733 Uitstekend
4.7/5
78.17%
17.87%
2.46%
0.41%
1.09%
Ingrid Boonstoppel
4 april 2021
4/5
Opmerkingen

Ik had graag iets meer toelichting gehad ter plaatse over wat we precies ging gebeuren. En achteraf een praatje of er nog iets opgevallen was. Nu lever je je sleutel in, krijgt hem na afloop weer terug en that’s It.

dimar zevenbergen
2 april 2021
5/5
Opmerkingen

Dit is gewoon een super professioneel bedrijf.
Afspraak klopt als een bus,ontvangst is Top en de koffie is uitmuntend!

PS

En de auto loopt als een zonnetje😂

Jos Schreur
2 april 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn mazda 6 diesel is zonder problemen getuned. Bijna 60 pk erbij. De motor loopt als een zonnetje. Maakt minder lawaai en ook nog een beetje zuiniger. Als ik me in kan houden om met de nieuwe pk,s te spelen tenminste ;)

Elroy Rolink
2 april 2021
5/5
Opmerkingen

Goeie service 👍

Rover
30 maart 2021
4/5
Opmerkingen

Onlangs Bmw x3 20i 2018 laten tunen . Vermogen en koppel naar een veel hoger niveau. Veel meer kracht onderin.rijd soepeler maar zit soms erg laag in toeren zodat er handmatig moet worden teruggeschakeld. Brandstof binnen de bebouwde kom verhoogd maar op de snelweg is deze verbetert. Auto is voorzien van een sportdisplay. Meters zijn aangepast behalve als deze staat ingesteld op KW. Dit vind ik wel jammer omdat dit geen probleem zou zijn. Als de instelling op PK staat is de meter wel aangepast.
Alhoewel dit een tegenvaller was/is ben ik wel tevreden over de rijeigenschappen na de tuning. Het is een heel andere auto geworden.

Dennis Makkink
28 maart 2021
5/5
Opmerkingen

1.2 TSI & DSG getuned
zeker de moeite waard top service en waar voor je geld in minder dan 2 uur
was het geregeld kortom top bedrijf!!!

Auke Marco
28 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Snel en vakkundig geholpen, De Audi rijd weer perfect

Ben Warmenhoven
27 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk en duidelijk goede koffie,

Reggy
26 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Nav een offerte aanvraag twee keer na gebeld met de vraag of ze nog iets voor me konden betekenen, of dat ik nog vragen had.
Goed en prettig gesprek gehad, dus toch maar een afspraak gemaakt. ATM was bepaald niet de goedkoopste, maar maakte kwalitatief een goede indruk.
Zeer netjes bedrijf, vriendelijke ontvangst. Terwijl ze met mn auto bezig waren rustig kunnen werken. Toen mn auto klaar was kreeg ik meteen het certificaat mee.
Bij het wegrijden voelde ik het meteen; wauw! Wat een souplesse en power!
Ging van 184 naar 260pk en van 270nm naar 420nm. Auto rijdt alsof het een vliegend tapijt is. Geweldig.

Mathijs Klok
26 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Dik tevreden!
Ik ben van 136 naar 210pk gegaan. Voelt als een nieuwe auto.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Bjorn v/d E
4 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Goeie service. Had nog wat vraagjes na mijn tuning en werd binnen een half uur al terug gebeld en netjes te word gestaan. Werd echt de tijd voor mij genomen. Auto rijd als nooit tevoren. Mooi pand en vriendelijke betrouwbare mensen!

Niels
3 maart 2021
5/5
Opmerkingen

ATM heeft er weer een tevreden klant bij. Ik was voor mijn mercedes opzoek naar een chiptuner voor een beter passend vermogen bij de wagen, daarbij vooral opzoek naar een betrouwbare partner. Verder dan mijn neus gezocht, maar toch terug gekomen bij ATM waar mijn ouders en broer ook klant bij zijn.
Ik ben professioneel geholpen om na 1.5 uur met een totaal andere auto naar huis te gaan. Ik geniet ervan bij elke rit. Het verbruik is bij snelweg snelheden iets omlaag gegaan, maar dat compenseer je weer door het extra vermogen aan te spreken.

Nogmaals dank dames en heren van ATM Houten! Ik weet jullie voor mijn volgende wagen zeker weer te vinden.

Rick de vries
27 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Vandaag bij ATM in Houten mijn Ford fiesta laten tunen, tijdens het wachten in een zeer mooie wachtruimte, een lekker broodje met een capuchino gekregen, uitstekende service, mijn Ford is nu echt een feestje, plus 50 pk.
Bij het afrekenen ook nog een leuk presentje gekregen van de uiterst vriendelijke dame achter de balie.
Ga zo door.

Rudolf Reinders Folmer
26 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Gisteren terug gekomen na 11 maanden. Mijn V60 CC D4 230 PK had een kleine storing af en toe. Volgens Paul geen probleem en ik was van harte welkom. Na 2 uurtjes was de software aangepast en mocht ik kostenloos mijn weg vervolgen. Dit is klantenbeleving ten top. Thanks Team Houten !!

Fenna Music
26 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Super service! software was nog niet bekend bij ze en ze moesten dit gaan uitzoeken aangezien ze niet het gewenste resultaat kregen. Uiteindelijk zou de auto naar 350pk gaan maar ze hebben hem zelfs op 369pk gekregen.

Top werk!

Dennis van Dolder
26 februari 2021
2/5
Opmerkingen

Laten chippen en hellaas is er niet laten zien wat er in zat en wat erin is gekomen.
Ook gaan certificaat gehad wat wel beloofd was om op te sturen.

Antwoord (26 februari 2021)

Hi Dennis, bedankt voor je recensie!

Om exact te weten wat je auto voor & na tuning levert aan vermogen bieden wij de Stage 1+ tuning aan, hierbij gaat de wagen op een vermogenstestbank. Mocht je daar interesse in hebben dan is dat natuurlijk alsnog mogelijk!

Wat het certificaat betreft, wij hebben inderdaad wat problemen met de drukker gehad, de nieuwe levering had een drukfout en we wachten op een correcte druk. Zodra deze binnen is krijgt u, net als alle andere mensen hem alsnog per post geleverd!

Hopelijk is de tuning verder wel naar wens, mocht er nog iets zijn dan mag u natuurlijk altijd even bellen naar 0302373070.

Nogmaals dank en nog een fijne dag!

Dion

Henry Beck
24 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Al diverse keren geweest en echt elke auto weer geweldig, nou weer geweest met een GTI 7.5 en een T6 beiden 2019 .De wachtruimte is top en de koffie absoluut een aanrader en ik weet zeker als ik in de buurt ben dat ik gezellig (op afstand natuurlijk) even koffie kom doen Ha Ha.

Heren nog bedankt voor de moeite en de dame van de receptie bedankt voor de koffie en de gastvrijheid. .

Olav
23 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Goede, vlotte en vriendelijke service. Binnen de gestelde tijd, het verwachte resultaat gekregen. Mijn Porsche Macan is wezenlijk sneller en krachtiger. De 3e keer dat ik hier kom met een auto en zeker niet de laatste keer.

Porsche Macan S diesel

Hans Verhoef
23 februari 2021
5/5
Opmerkingen

De tuning is 100% geslaagd. De lineaire en directe gasrespons,het op en terug
schakelen in sportplus en uiteraard het toegenomen koppel/ vermogen...heerlijk! Auto is nu te sturen met het gas. Denk dat de Z4 zo bedoeld is door BMW!!

Ivan Wind
19 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Na reeds twee eerdere auto’s te hebben laten getuned door dit bedrijf wederom terug gegaan. Service is super en er word echt de tijd genomen op de auto te tune. Top service.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Bas
17 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk, correct, zeer meedenkend en klantvriendelijk!!!

Rene Snel
17 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer prettige ontvangst, en lekkere koffie. En niet te vergeten gezellige wachtruimte.
En waar het omging, de tuning van de Discovery is geweldig geslaagd. Een klein dingetje waar ik nog over ga bellen, de cruise control

Mvg René Snel

Martin Boers
16 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Netjes ontvangen. wachtruimte WIFI aanwezig waardoor ik rustig kon werken.
Toen de auto gereed wa,. kreeg ik uitleg. Certificaat wordt na gestuurd. Helaas nog steeds niet ontvangen.

Zeer teverden over het vermogen wat is toegenomen, Koppel is met meer dan 100nm toegenomen, dat merk je heel goed. Rijdt gweldig in combinatie met de elektro motor als ondersteuning erbij.
Dank je wel mannen van ATM. Ik rij elke dag met een smile op mijn gezicht in deze auto.
Groet, Martin Boers.

B de Boer
16 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Prima bedrijf

Gerard
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Prima en snelle service! Resultaat is verbluffend.
ATM Tuning is zeker een aanrader. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Top!

Dennis
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb een heel andere auto terug; minder geluid;veelmeer kracht en acceleratie!

Thomas
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service en een comforfabele wachtruimte. Resultaat van het chiptuning is geweldig, ik raad iedereen het aan.

Lucas
13 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Aardige mensen, lekker snel en verder geen klachten na de werkzaamheden.

Michel
12 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Heb bij ATM een Stage1 tuning laten uitvoeren op mijn Range Rover Evoque 110Kw - 150pk, automaat.
Auto rijdt na de tuning soepeler, betere acceleraties, betere pedaalrespons. Voordeel dieselverbruik is verwaarloosbaar met een zelfde zuinige rijstijl.
Verwacht er geen mega resultaten van, maar het is alleszins een verbetering qua rijprestaties.

Junior Martina
12 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Goeie Service en vriendelijke Personeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Kim
7 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Toyota Proace laten chiptuningen, zeer tevreden!!!

Hans
7 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn Seat leon en hiervoor Ibiza , laten tunen en ondanks dat het wat langer duurde super geregeld, goede service en ook een heel mooi resultaat op de testbank..zeker tevreden.

Ronald van Pelt gti
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf !!!

Djago
6 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Top bedrijf ik ben er goed geholpen
M’n bus rijd nu echt top

Ruud Bladergroen
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Fijn persoonlijk contact vooraf. Bedrijf netjes en nette ontvangst. Resultaat was duidelijk te voelen . Ik ben tevreden

Twan Boekkelder
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Fijne mensen, goed advies, lekkere koffie en m'n A4 loopt erg mooi nu... erg blij mee

Danielle
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Zeer tevreden over de service. Professioneel en vriendelijk team.

jaap
6 februari 2021
5/5
Opmerkingen

Prima bedrijf heel netjes geholpen en vriendelijk personeel
Auto rijdt perfect verschil is duidelijk merkbaar

Key Carp
2 februari 2021
1/5
Opmerkingen

Na de chiptuning was de vermogensverbetering prima geslaagd echter... er bleek “achteraf” een softwarefout te zijn gemaakt waardoor ik enorme roeting kreeg in mijn roetfilter en daardoor grote storing in mijn motormanagement.
Hoge kosten gemaakt in de garage. ( roetfilter 2x gereinigd etc) 2x door ANWB van de snelweg gehaald!
Ben teruggegaan naar ATM maar het kon niet aan hun software liggen.
Moest nog eens 90 euro extra betalen om de software weer naar origineel te zetten. (Dus chiptuning+90 euro betaald!)
Daarna was t probleem opgelost.
Van service en verantwoordelijkheid nemen was dus geen enkele spraken door ATM, waardeloos!

Antwoord (3 februari 2021)

Goedemiddag! Bedankt voor uw recensie.
Uw verhaal komt ons niet bekend voor, daarnaast rekenen wij ook geen €90,- voor het origineel zetten van de software. Zou u telefonisch contact met ons op kunnen nemen via 030-2373070? Wellicht is er sprake van een misverstand.

Alvast bedankt,
Team ATM

Roland van Starrenburg
2 februari 2021
4/5
Opmerkingen

Het was coronatijd, maar moest toch (te) lang wachten terwijl mn afspraak al lang vaststond

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Frits
31 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Geweldig.
Mijn 3.40i xDrive is nu qua prestaties eigenlijk gewoon een M-versie.
Intussen al meerdere keren klant geweest en nooit teleurgesteld of spijt gehad.
Je krijgt alleen spijt als je het niet doet ;-)
Vanaf nu rijplezier 2.0

Demian
31 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Volkswagen arteon

Khawar
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekend geholpen. En alles goed uitgelegd.

Frank
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Snel een afspraak kunnen regelen. Duidelijke uitleg en vriendelijk. Klantgericht.
En ..... wat een verschil. Auto rijd super en dit is het meeeeeer dan waard. Zowel rustig rijden ( niet nerveus) als vlot op of doortrekken.
Aanrader !!

Caddy 2.0 tdi ( 75 pk). Nu veel meer....

Bakker
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Echt helemaal top! Hele nette wachtruimte en een klasse update voor de auto.

R.van der Weiden
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Wagen loopt perfect, vriendelijk en kundig behandeld

Pierre
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Top geregeld
Mijn BMW X5 F15 3.0Diesel heeft een nog beter koppel. Heel blij mee

André Hokke
30 januari 2021
5/5
Opmerkingen

Het was en is geweldig

Cdw
30 januari 2021
4/5
Opmerkingen

Goede en snelle service!

Marc
25 januari 2021
5/5
Opmerkingen

mijn f36 gran coupe is stage 1 gechipt..
Alles duidelijk uitgelegd en de vooraf beloofde resultaten behaald.