+31 30 237 3070
+31 30 237 3070
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 968 Uitstekend
4.7/5
78.93%
17.25%
2.07%
0.52%
1.24%
Spritey
29 juni 2022
5/5
Opmerkingen

Uistekende service!

Joost Bosch
28 juni 2022
5/5
Opmerkingen

Op 23 juni met mijn Jeep Wrangler CRD, op afspraak langs geweest bij ATM in Houten, vriendelijke ontvangst en gelijk geholpen, het wachten in de luxe wachtkamer is zeker niet vervelend en de koffie machine doet goed zijn werk. Na circa twee uur is de Jeep klaar en wordt hij na een testrit klaargezet om zelf mijn trip te vervolgen. De auto loopt een stuk soepeler en klinkt rustiger, pakt gelijk op en is pittig geworden. 200 + 35 PK. Het testen op zuiniger rijden ga ik over een langer traject bekijken.
Mannen van ATM, de 5* zijn terecht voor het hele proces; van offerte naar afspraak t/m het uiteindelijke resultaat. Het geheel geeft mij ook vertrouwen dat de eventueel nodige na-service ook goed zal gaan.
Overigens via een vriend die twee MB,s heeft laten doen bij ATM terecht gekomen.

Johan Mullie
24 juni 2022
1/5
Opmerkingen

Oplichting en beunhazen pas op !!

Ben hier 26 februari 2022 geweest voor het chippen van mijn C-klasse

Naar 2 uur gezeten te hebben was mijn auto klaar. Ik rekende af en wou weer naar huis rijden maar kwam al niet fatsoenlijk weg (haperen, stotteren en hikken) meteen weer naar binnen gegaan en nog eens 4 uur gezeten, zonder resultaat want het lag aan mijn auto en niet aan hun.

Ik moest even origineel rijden en kijken hoe die ging doen. Maandag gebeld en gaf aan dat de auto gewoon goed reed en mijn geld terug wou. Nee dit kon niet want het lag aan mijn auto !!! Naar veel heen en weer gebeld te hebben kreeg ik van de 360,- 260,- terug (die andere 100,- was voor hun) hoezo? Ik kan hier niets aan doen?

Maar goed ik ben meteen naar de dealer gegaan en de auto na laten kijken op rek ketting en verdere diagnose, hier kwam uit dat mijn auto uitstekend was en het aan de software van ATM lag.

Ik ben nu door hun onnodig €700,- verder. Heb het maanden laten rusten en afgelooen week toch maar laten chippen elders en wat denk je ??? PERFECT !!!!

ATM is nog niet klaar met mij en ben met een procedure bezig !!

DUS MENSEN PAS OP BIJ ATM CHIPTUNING WANT ZE NAAIEN DE BOEL EN HEBBEN GEEN KENNIS VAN ZAKEN !! EN KLANTONVRIENDELIJK!!

Marcel
16 juni 2022
4/5
Opmerkingen

Bij offerte aanvraag al snel mogen komen. En idd is de koffie tijdens t wachten zeer aangenaam net als de mensen die je helpen. Nu zeer tevree met een 40 pk winst en een 60nm koppel meer is t gewone tourneotje toch wel een stoerneo geworden. Wel even terug geweest om nog wat aan te passen maar ook daar word je meer als goed geholpen en behandeld
Dus sander paul en rest van de crew super bedankt en een aanrader voor de ford rijdersπŸ‘πŸ»

Niek Reuvekamp
15 juni 2022
5/5
Opmerkingen

Chiptuning op maat, werkte perfect voor mijn auto. Veel vermogen er bij. Kost 2 uur en geld, maar het was het voor mij totaal waard.

RAMA-GRUP
24 mei 2022
5/5
Opmerkingen

BMW 118d stage 2 , 2 years ago . Very satisfied with performance and economy !

Stefan van Asperen
16 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Zeer goed bedrijf !!

basler
13 mei 2022
5/5
Opmerkingen

In de ochtend gebeld om te vragen of ze op de dag zelf ruimte hadden voor een stage 1+.
Ik kon om 12:00 langskomen, na +- 3 uur was mijn auto op maat afgesteld en is mijn VMAX (snelheidsbegrenzer) eraf gehaald. Tijdens het wachten kreeg ik lekkere koffie/water aangeboden.
Onderweg naar huis duidelijk merkbaar dat ik extra vermogen tot mijn beschikking had en een week erna ging ik naar Duitsland om de auto te testen.
Echter bleef mijn teller hangen op 263km/h, vanuit de auto gebeld dat er nog steeds een snelheidsbegrenzer op zat. Ze gingen het uitzoeken en belden snel terug.
Mijn teller bleek niet meer als 263 te kunnen weergeven en ze gaven mij als advies om een GPS meter/app te gebruiken. Dus flitsmeister aangezet en daar schoot hij nog van 274 naar 279km/h voordat ik het gas moest loslaten...
Dus ook met de service "achteraf" tevreden en kan ik ATM aanraden!

Sjoerd van Oirschot
13 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Fijn bedrijf, aardige professionele werknemers en top resultaat!

Cor Roza
11 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Snelle fijne service ..het is een 1.0 Opel Adam rocks ( mijn vrouw houd van pittig rijden dus vandaar deze keuze) een toename van koppel en pk's wat een totaal andere auto word...en de flitspalen merken dat ook.....!!πŸ‘ŒπŸ˜‰

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Visser
11 mei 2022
5/5
Opmerkingen

alles werkt goed en de auto rijdt perfect

W Groenenveld
10 mei 2022
4/5
Opmerkingen

Prima service. Zeer tevreden met resultaat.

B Brouwer
10 mei 2022
4/5
Opmerkingen

PRIMA SERVICE, MISSCHIEN IETS MEER UITLEG WAT JULLIE PRECIES DOEN

WEPP Midden Nederland
10 mei 2022
5/5
Opmerkingen

ATM is echt een technisch hoogwaardig bedrijf waar ik vrienden en zakenrelaties met vol vertrouwen naar toe zal sturen.
De tuning van mijn VW Transporter T6 is echt een enorme verbetering tov de fabrieksafstelling. De auto rijdt duidelijk beter in alle versnellingen. Veel maar dan ook echt veel meer trekkracht wat echt een enorme verbetering in het rijgedrag heeft bewerkstelligt. Naar mijn idee is de bus ook wat zuiniger geworden in ieder geval geen hoger brandstof gebruik tussen de 1.000 a 1.100 km op een tank is nog steeds heel goed haalbaar!
Wat nog ik niet verteld heb is dat de topsnelheid aanzienlijk hoger is geworden. Misschien niet van belang met max. 130km/h in Nederland wel leuk.

Al met al ATM is een aanrader! eerlijk verhaal nette ontvangst en vriendelijke mensen. gewoon top!!

Erik den Oude, WEPP Midden Nederland.

Ronald Jacobs
9 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Zeer vriendelijke behandeling goed resultaat kan niet anders zeggen als perfect

Jeroen Visser
9 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Meer dan beloofd
Gastvrij bedrijf word vriendelijk geholpen met koffie en thee tijdens het wachten.
Verder is er nog meer vermogen uitgekomen dan beloofd.

OY
9 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Top service. Enorme toename pk's en koppel. Auto rijdt en schakelt heel soepel. Zeer tevreden πŸ‘

Eef
7 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Zeer nette ontvangst met koffie. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.
alles conform afspraak uitgevoerd en men was prima op tijd klaar.

Rob Gerlach
6 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Perfect. Enorme toename pk's en koppel. Auto rijdt en schakelt heel soepel. Zeer tevreden πŸ‘πŸ‘

At Mureau
6 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Werkt perfect

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
B Van Ek
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Goede service

W. Stoop
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Mercedes e500 v8 biturbo.
Ik krijg die glimlach maar niet van mijn gezicht!
Super ondanks de drukte die dag. Het zou mooi zijn als een raam tussen de werkplaats en de wachtruimte komt. Ik snap dat je geen mensen in de werkplaats kan hebben maar zicht op het proces zal zeker de beleving vergroten. πŸ‘

Marcel Verbruggen
5 mei 2022
4/5
Opmerkingen

Alweer half jaartje terug mijn bus laten chippen. Geen rare storingen gehad of iets dergelijks. Gewoon goed .Was bijna 30 pk extra.Nu helaas alweer gewend aan de extra s pk .wil weer meer

Top gedaan jongens en goeie koffie hebben jullie ook .

Wim Blokland
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

wij laten regelmatig auto's doen bij deze jongens , afspraak is snel gemaakt en tuning is altijd goed .
Voordeel is dat ze zelf een vermogensbank hebben zodat je voor en achteraf kan zien wat de tuning doet .
en als ze zelf niet hellemaal tevreden zijn het gelijk aanpassen.

Groet

Wim Blokland

klant
5 mei 2022
4/5
Opmerkingen

Heb in mijn auto maar een klein motortje liggen dat wel een beetje extra hulp goed kan gebruiken als ik beladen in gebergte rond rij. In het begin merk je het verschil wel, wat mij nu opvalt is dat het benzine gebruik toe neemt en de auto stationeer niet lekker loopt. Moet misschien even terug gaan om nogmaals naar de instellingen te laten kijken. 🧐

Antwoord (5 mei 2022)

Dag Theo, dank voor je recensie. We zien je graag terug om bovenstaande te beoordelen en op te lossen. Where Passion Meets Performance! Groet, Sander

Michael van Vliet
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Simpelweg waar voor je geld. De motor van onze mini clubman cooper 1.5 is een stuk feller en kan zelfs zeer sportief genoemd worden.

Arnold
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

De camper rijd zuiniger, is rustiger en rijd makkelijk de berg op! Alles wat je wil als je op vakantie bent. Genieten!

Gohshhhhs
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Goed geholpen

Ronald Caverle
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Super bedrijf

Netjes geholpen met onze opel insignia 1.4 turbo

Vriendelijk personeel
Lekker kopje koffie

Beste ATM thanks voor de service

Peter
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Correct volgens afspraak gedaan. Prima.!!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Freddy
5 mei 2022
4/5
Opmerkingen

De auto is een stuk feller geworden met name op de snelweg om even in te halen is dit prettiger. Echter waar ik ook om gevraagd heb of het gaspedaal meteen reageert als je hem in trapt maakt niet echt veel uit wat ik erg jammer vind.

Henny Wesselink
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Top firma, zou ik iedereen aanbevelen.

Jos
5 mei 2022
5/5
Opmerkingen

In December 2021 een Audi A5 Quatro cabrio TDI met standaard 177 pk, door ATM stage 1 laten chip-tunen.
Het vermogen is aanzienlijk toegenomen (230+ pk), maar de toename van de trekkracht (ca 450 NM) is fenomenaal, wat een genot om te rijden!

Slot
4 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Goede service mooie prijs
Als iets niet goed is gegaan wordt het snel verholpen

Frits
3 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Ik ben al jaren heel tevreden
over het geleverde product. Prijs/kwaliteit is passend.

Nico Berger
2 mei 2022
4/5
Opmerkingen

Prima πŸ‘Œ verlopen ik ben er alweer aan gewend πŸ˜‰

NN
2 mei 2022
4/5
Opmerkingen

Prima geholpen, vriendelijk en professioneel

KlantT.Scheffer
2 mei 2022
5/5
Opmerkingen

keurige ontvangst en net personeel.
Binnen twee uur was de camper gereed en ontving ik een garantiecertificaat met het nieuwe vermogen van de camper. Veel betere en soepele gasrespons van de motor. we gaan zien wat het van de zomer gaat brengen in de bergen, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Glenn Fens
2 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Goede resultaten geboekt met het "chippen"van ATM. Niet alleen rapper van zijn plek, maar bovenal zuiniger in verbruik met de huidige 100km beperking. Ik kan nu wel lekker vlot inhalen . Goed werk geleverd !
Bij de volgende auto kom ik weer langs.

heer Leijendekkers
2 mei 2022
5/5
Opmerkingen

alles goed gedaan.zeer tevreden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Gerrit Kalshoven
1 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Afspraak en uitvoering worden goed nagekomen. Resultaat is prima.

Dave
1 mei 2022
5/5
Opmerkingen

Fijne ontvangst met een lekker bakje koffie.
Snelle service , klaar in anderhalf uur.
En dan rijd je weg met een hele andere auto.
Top !!

Schafrat
30 april 2022
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service, oa vervangend vervoer, heldere uitleg over procesgang tuning.

Schoenmakers
30 april 2022
4/5
Opmerkingen

Goede service en men gaat een probleem niet uit de weg.
Helaas in ons geval niet helemaal het afgesproken vermogen realiseert.

Joey van der Weck
30 april 2022
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf echte vakmensen !

Bert Faber
30 april 2022
5/5
Opmerkingen

Mooi bedrijf met enthousiaste werknemers.
Zeker een aanrader om je auto daar te laten tunen.

Ray Ariens
30 april 2022
4/5
Opmerkingen

Goede ontvangst, goed werk verricht, goed resultaat.

Bert van den Doel
30 april 2022
5/5
Opmerkingen

Goede service: auto gehaald en gebracht. Zeer vriendelijk personeel. Tuning werkt zeer goed, motor draait fijner. Geef nu gas en je gaat echt met grote stappen vooruit. Top.

Herman Janssen
29 april 2022
1/5
Opmerkingen

Was door uw specialisten niet mogelijk om mijn c5 aircross te tunen
Ruim 2 uur wachten om te horen dat de software niet voorradig was

Veel km. Geen resultaat

Marcel van Delden
29 april 2022
4/5
Opmerkingen

Bij aankomst, lekkere koffie gekregen. Vriendelijk personeel. Alleen jammer, dat je niet kan zien, wat er gebeurd met je auto tijdens het tunen. Zal dan bij veel klanten, nog positiever en minder wantrouwend zijn, mocht dat zo wezen. Tot nu toe rijdt mijn Polo perfect! Dus zeer tevreden , op dus een paar puntjes na. Vandaar 4 sterren. Gr, Marcel