+31 35 539 3977
+32 16 816 255
+31 35 539 3977
+32 16 816 255
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 618 Uitstekend
4.7/5
77.51%
18.61%
2.59%
0.32%
0.97%
Gerrit van Doorn
19 november 2020
4/5
Opmerkingen

Allemaal goed geregeld geen problemen en tevreden met het toegenomen vermogen en koppel.

Yoyo hellara
19 november 2020
4/5
Opmerkingen

Lang wachten, maar wel de moeite waard

Eric Mol
19 november 2020
5/5
Opmerkingen

Ben echt verrast over het resultaat,had niet gedacht dat er zoveel verschil in trekkracht zou zijn en op de wegen waar je niet sneller mag dan 100 km/h is hij echt zuiniger geworden .super

Van den Haak
14 november 2020
5/5
Opmerkingen

Twee weken geleden laten chiptunen en het resultaat is verbluffend: veel meer trekkracht bij lage toeren, rijdt dus veel relaxter en een stuk sneller.

Verder ook prima service in Houten!

Rik Koot
13 november 2020
4/5
Opmerkingen

Hallo
Tuning is prima verlopen, goed gepland (juiste tijdsduur ) en een prima resultaat. Jammer dat men de aan/uit stop functie was vergeten. Dit moet nu nog een keer plaats vinden.

klant
13 november 2020
4/5
Opmerkingen

Goede service. Aardige mensen. Top resultaat.

Eran
13 november 2020
5/5
Opmerkingen

Super goed en klantvriendelijk geholpen ga daar zeker in de toekomst nog andere auto's brengen.

Jeffrey
12 november 2020
5/5
Opmerkingen

Goed geholpen, mat nette uitleg van wat er ging gebeuren. Al met al rijd de auto beter dan bij een vorige tuning. Ik kwam in eerste instantie alleen voor een meting maar na overleg gelijk dezelfde dag een tuning uitgevoerd.

Ed
12 november 2020
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Dacia laten chiptunen en ben nu van 115 naar 140 PK gegaan. Wat vooral fijn is is dat de trekkracht 50 NM omhoog is gegaan zodat ik makkelijker mijn caravan kan trekken. Het brandstofverbruik is ook iets naar beneden gegaan

Willem Buitenhuis
12 november 2020
5/5
Opmerkingen

Goede service resultaat was perfect

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Remco Gemmeke
12 november 2020
5/5
Opmerkingen

Goede en prettige ontvangst, duidelijke uitleg en tevreden met eindresultaat.

Jonathan Groeneveld
12 november 2020
5/5
Opmerkingen

Netjes geholpen, ruim binnen de afgesproken tijd alles gedaan.
Goede service tijdens het wachten. Vriendelijk personeel.
Kan het zeker aanraden om je auto hier te chippen.

J de Ruiter
10 november 2020
5/5
Opmerkingen

Na een hoop lezen over een "Juiste" Chip op maat heb ik diverse bedrijven gebeld en info opgevraagd, A-T-M reageerde snel en had duidelijke antwoorden. Zodoende een afspraak gemaakt ik werd netjes ontvangen met een bak koffie en er werd goed uitgelegd wat er precies ging gebeuren. Helaas kon ik niet bij de auto zelf kijken ivm Covid19. Ik was uiteraard heel nieuwsgieren hoe de auto zou rijden nadat ie klaar was 1,5 uur duurt dan echt lang... Maar toen het zover was... WAUW! het is een totaal andere auto geworden, Langzaam was ie al niet, maar nu voel ik me iedere keer als ik in de auto stap de nieuwe Max Verstappen... niet goed voor boetes, maar wel voor de smile op m'n kanis ;)

Voor de Nieuwsgierige onder ons mijn gegevens van de betreffende auto :

Ford Mondeo 2.5T S-pack
Van 220,5Pk naar 265,1 Pk
Van 337,3Nm naar 406,8Nm


Mannen & Vrouwen van A-T-M Bedankt hiervoor!

A. Beukers
7 november 2020
4/5
Opmerkingen

Nette ontvangst, bakje koffie gekregen. Vriendelijke mensen, ze hebben ook uitgelegd wat ze gingen doen en hebben bijkomende bijzonderheden aan de auto doorgegeven aan mij.
Helaas kon ik niet meekijken bij de vermogensrun, dit zou standaard wel mogelijk moeten zijn. Ook met de huidige Covid-19 maatregelen.

Joost Buiting
6 november 2020
5/5
Opmerkingen

Prima ontvangen en uitleg gekregen wat er gaat gebeuren.
Toen de auto klaar was, weer uitleg.
Vriendelijke service.

Gr Joost.

Fischer
6 november 2020
5/5
Opmerkingen

Ik heb nog altijd een oude Auto, maar hij rijdt, dank jullie, als een nieuwe en zelfs beter.
Chapeau

Klant uit noord-Holland
6 november 2020
5/5
Opmerkingen

Eerlijk is eerlijk ze hebben echt mooi stukje werk geleverd
Ik regeer nooit op dit soort stukjes dat zegt genoeg

Jack Damen
6 november 2020
5/5
Opmerkingen

Keurig geholpen, met een perfect resultaat!!

Brent Den Hartigh
6 november 2020
5/5
Opmerkingen

Net bedrijf en zeer goede service

Marcel
6 november 2020
2/5
Opmerkingen

Niet naar verwachting.

Overal op de website word 'Tuning op maat' weergegeven. Hoe kan iets op maat zijn als je de auto niet eerst test met een vermogens run? Ik koos niet voor een voor en na vermogens run. Ik wilde alleen een vermogens run na.
Dat was niet mogelijk.

Best wel jammer want ik had er nog specifiek voor gebeld en er werd mij toen verteld dat er wel een compromis gesloten kon worden.

Ook vind ik het apart dat er met mijn auto weg word gescheurd vanaf het moment dat het uit het zicht is van de klant.

Ik kreeg een 'officieel tuning certificaat' met geschatte cijfers er op. Waar slaat dat op?

Het bedrijf zelf leek gerund te worden door een paar tieners die de IVA Driebergen business school attenderen.

Begrijp mij niet verkeerd mijn auto rijd prima. Echter ben ik met een naar gevoel naar huis gegaan en zou ik het niet aan mijn collega's en vrienden aanraden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
F.B.
6 november 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer vriendelijk allemaal.

Olivier
6 november 2020
5/5
Opmerkingen

Na enige twijfel ben ik dan uiteindelijk tóch naar Houten afgereisd. Vooraf had ik professioneel en plezierig contact gehad met Paul Pieters van ATM, en die heeft mij overtuigd met goede argumenten. Ik was positief verrast zoveel wachtenden aan te treffen. Dat gaf mij extra vertrouwen.
Met de op maat gemaakte vermogens- en draaimomentstijging van mijn BMW M240i, ben ik heel tevreden!

Michel Dekkers
29 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Nadat ik mijn vorige auto, een BMW 320i reeds bij ATM had laten tunen, nu mijn BMW X1 ook. het is een 2,0i benzine met oorspronkelijk 192pk en 280NM. Deze doet nu 250pk en 440NM. Vooral de laatste waarde is belangrijk. Die NM's geven je zoveel trekkracht bij lage toeren dat het verschil met de standaard enorm is. Zo veel soepeler trekt hij op. Je krijgt de trekkracht geleidelijk, dus niet oncomfortabel in een keer de hele bak. terug schakelen doet hij ook veel minder. De auto zet gewoon grote stappen. Met de X1 nog niet door de bergen geweest. met de 320i wel. Die merkte van de Ardennen helemaal niets, alsof je door de polder reed. Waar andere auto's in snelheid terug liep ging deze onverstoorbaar de heuvels op. Pas bij steilere hevels werd er terug geschakeld. Dat zal in de X1 niet anders zijn want deze heeft nog meer NM dan de 320 (400nm).
Kortom; Top product van ATM !

J van Rengs
28 oktober 2020
4/5
Opmerkingen

Kon er snel terecht en ben goed ingelicht en geholpen.
Auto loopt als een speer en zonder problemen, en een leuke bijkomstigheid is dat hij ook nog zuiniger is geworden, wel met dezelfde rijstijl.

C.Bennemeer
21 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Wat je verwacht krijg je !

Jacco Waalewijn
21 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Super net bedrijf. Niet alleen qua uitstraling en huisvesting maar ook het personeel dat rondloopt is bijzonder aardig en attent!
Beslist een aanrader!

Jeroen Snel
21 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn Audi Q5, hier laten Tunen was in een 1.5 uur gepiept ook de start/stop onderbreking uit laten schakelen. Auto is zeker merkbaar sneller en rijdt ook soepeler. Heel blij mee

Marcin Duchowski
21 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Meer dan verwacht

Paul
21 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Netjes en correct geholpen.
Aanrader voor een ieder die wensen heeft om motorprestaties te verbeteren.
Had graag even meegekeken maar vanwege corona niet gevraagd.

Vincent Schuit
19 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Nette zaak, redelijke prijs en de auto rijd een stuk beter!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
FFV
19 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Zeer tevreden met het resultaat! Paul bedankt voor je deskundigheid en uiterst vriendelijke ontvangst !

KvD
17 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Prima voorlichting en zover ik kan beoordelen is het werk goed uitgevoerd.

R Rijneveld
16 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Erg blij mee, motor heeft beduidend meer koppel.

Laurens Jurgens
16 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Goede ontvangst, en duidelijke uitleg mbt de tuning. Klantvriendelijk.
En zeer tevreden over de tuning, bedankt

Luke
15 oktober 2020
4/5
Opmerkingen

Na offerte aanvraag via internet had ik heel snel een keurige reactie terug. Locatie is keurig verzorgd en je wordt ruim voorzien van koffie/thee.
Tip: neem je werklaptop mee zodat je kunt werken of iets anders om te doen terwijl je wacht. Vanwege COVID 19 maatregelen kun je namelijk niet meer meekijken terwijl ze met je auto bezig zijn. Dat is ook het enige wat ik jammer vond, anders waren het 5 sterren geweest.
Verder tot nu toe alleen maar genieten in de auto, dikke 50pk en meer dan 100nm extra! Top!

Thom Damen
15 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

De tuning is gegaan zoals afgesproken. gewacht in mooie wachtruimte met heerlijke koffie.

ook klein extraatje gekregen

de kilometer teller loopt nu door dat is leuk.

dit kost eigenlijk geld.

aardig dat dat gedaan is. leuke verrassing


heb nog niet uitgetest wat er nu echt qua vermogen mogelijk is maar dit ga ik hopenlijk binnenkort wel doen.

De Ruijter Scooters
14 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Totaal andere bus geworden echt een mega verschil van 130 > 190 pk
Super bedankt ! Zou jullie zeker aanraden.

Barry P
13 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Onze Bmw 420i laten chippen. Erg blij mee. Auto rijd soepel en is snel geworden.

Bas Vos
13 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf!
Zeker een aanrader auto rijdt echt 100 keer beter.

Bakker
13 oktober 2020
3/5
Opmerkingen

Niet gegeven wat beloofd. 7 pk minder, geen significant verschil in benzineverbruik

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
A de Lange
13 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn polo 1.2 TDI is gechipt, is van 75 naar 105 pk gegaan, zeker een aanrader, je rijd veel makkelijker weg!

heer de Geus
11 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Vermogen uitdraai op papier mee naar huis. Duidelijke afspraken per mail en goede service.

De heer P.B VAN HULST
8 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

auto is een stuk sneller geworden

Joey Z
8 oktober 2020
4/5
Opmerkingen

Goede ontvangst, fijne wachtruimte met genoeg ruimte en goede Wi-Fi zodat je tijdens het wachten je niet verveeld! Er komt zelfs iemand lekkere cappuccino en/of koffie maken voor je, geweldige service. Echter kan het komen door de COVID-19 maatregelen, maar ik had graag wel wat meer informatie gehad tijdens het wachten wat er allemaal met je auto gebeurd ;)..

Meneer Aart
8 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Mooi pand op een prima locatie. Sfeervolle entree/wachtruimte en supervriendelijke ontvangst. Het 'klaar terwijl u wacht' principe is hier heel goed uit te zitten. Koffie, thee en water, wifi, vakbladen en meubilering die stijlvol is en lekker zit. Binnen 2 uur mijn MB Vito weer gereed met een merkbaar verschil. Vooral onderin uiterst smeuïg geworden en een stuk zuiniger met de diesel. Een aanrader dus!

R Hendriks
1 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Hele prettige snelle service. Ik heb het idee dat wat ze beloven ze ook waarmaken. Kwam professioneel betrouwbaar over. Geen Cowboys die maar wat doen

Edu
1 oktober 2020
5/5
Opmerkingen

Ben heel vriendelijk en professioneel ontvangen. Waar ik eigenlijk meer had verwacht de power te voelen (60 pk extra) is het juist het soepeler rijden mij zeer positief bevallen. Ben super tevreden.

jose verlegh
30 september 2020
5/5
Opmerkingen

vrijdag 25/9/20 bij ATM geweest, mooi bedrijf, je wordt goed ontvangen en in een keurige ruimte "gestald". Relevante tijdschriften op de leestafel, er werd 3 maal iets te drinken aangeboden, op een TV werden oude GP's gedraaid.
Maar belangrijker, na 1,5 uur was mijn T-rock klaar, van 187 naar 251 PK en van 330 naar 440 Nm ! Dit werd keurig op een uitdraai van de rollenbank getoond, het oude en het nwe vermogen. Inmiddels, een paar dagen later, in de gelegenheid geweest het vermogen aan te spreken, en de vewachtingen zijn meer dan waar gemaak! Een aanrader voor iedere "PK-liefhebber"!

Henk
30 september 2020
5/5
Opmerkingen

Uitstekend en zeer snel geholpen.
Dank voor het vakkundig tunen van mijn auto.

BViss
30 september 2020
5/5
Opmerkingen

Ben erg tevreden met de tuning, stuk meer koppel! Ben met mijn 3.0tdi van 245pk naar 310pk gegaan. En van 550nm naar 651nm.(Stage1+)Dat is zeker te merken, ben benieuwd wat het met mijn verbruik doet nadat ik hiermee een beetje uitgespeeld ben;p🤣

Heb een kleine 2uurtjes in de prettige wachtruimte gewacht en mocht even spieken bij de testbank. Zeer lekkere koffie👍🏻