+31 35 539 3977
+32 16 816 255
+31 35 539 3977
+32 16 816 255
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 780 Uitstekend
4.7/5
78.72%
17.31%
2.44%
0.51%
1.03%
Ronald Kaptein
20 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Mercedes CL 600 kleine 600 pk en 1080 Nm.
Dit is een fantastisch resultaat, wat een kanon.
3.6 seconden over de 100 km.
Veerpootbrug, speciale bougies, k&n luchtfilter, elektronische uitlaat kleppen en 19 inch breedte set van amg doen de rest.
En het gebruik van 102 plus octaan race brandstof zonder toevoegingen.
De Mercedes twee dagen kwijt voor een gedegen tuning maar een gratis leenauto stond klaar.
ATM doet wat er van ze word gevraagd op een uitstekende sympathieke manier, aanrader!!

Klant
18 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Gewoon net als de vorige keer maar nu de vw caddy van mijn kameraad
gechipt en rijd nu perfect!

B Dhamin
17 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Uitstekend professionele service. Aardige personeel

Arnaud
14 juli 2021
4/5
Opmerkingen

Het chiptunen van een Mercedes Benz A-klasse 180 AMG-line van 122Pk en 200Nm naar 177Pk en 300Nm. Alles in goed overleg en netjes uitgevoerd. Een merkbaar verschil in prestatie.

Eerder een andere auto laten uitlezen, storingen verholpen en ook laten chiptunen. Ook naar volle tevredenheid.

W Van Garderen
8 juli 2021
5/5
Opmerkingen

precies wat ik ervan verwachte, goede service, goed advies. dank jullie wel

Jasper
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Duidelijke uitleg, aardig personeel, gratis kop koffie en technisch alles zoals beloofd. Alleen jammer dat er weinig in de buurt zit om in de tussentijd te doen.

klant
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Heb mijn Audi A1 daar laten doen super vriendelijke mensen en een top resultaat

Bart
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Ik merk goed dat de auto gechipt is. Trekt beter door( wanneer warm), loopt beter dan voorheen en koppelt ook beter. Ik voel het goed dus was het waard

meneer Springer
7 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Kwamen vanuit Eelde. Honda Civic gechipt. Bevalt prima. Ook de ontvangst was heel goed. Dank jullie wel.

Joep
1 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service! Goed werkend!
Top bedrijf, vriendelijke mensen en komen hun afspraken na!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Wendy de Jonger
30 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Mooie resultaat en fijn geholpen

Klant
24 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Goede snelle service, en nadien auto.

M Aydemir
23 juni 2021
2/5
Opmerkingen

Vriendelijk goed

Sevn8
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ik ben blij met het werk wat is geleverd aan mijn auto. Het verschil is ook goed te merken

Sonneveld
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Top geholpen en happy met het resultaat šŸ˜‰

Jan
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service en nu ook een snelle bus :-)

E Dobbenga
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Prima werk geleverd.
Duidelijke afspraken vooraf, op tijd uitgevoerd, geen klachten, profesioneel werk.

N Jacobs
23 juni 2021
4/5
Opmerkingen

Stage 1 teleurgesteld want geen uitdraai vd rollenbank en ECU ontregeld daarna perfecte service om het recht te zetten

marinde
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn Mercedes is top getuned. Netjes geholpen en ging sneller dan verwacht!

P van den Eerenbeemt
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

ze maken waar wat ze beloven

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Han
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Een fijn welkom en goede uitleg over de tuning, de auto rijdt na de tuning duidelijk merkbaar soepeler en met meer vermogen, ben tevreden met het resultaat.

Paul Steenvorden
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Onze Fiat 500c hebben wij laten tunen bij ATM.
Het rijgedrag en de prestaties zijn enrom beter geworden.
We zijn heel erg blij dat we de tuning door ATM hebben laten uitvoeren.

J van Dijk
19 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb de T roc laten tuning om dat hij daardoor minder brandstof zou gebruiken en dat de auto soepeler zou rijden en dat doet hij op dit moment zeker ik ben er blij mee

Alex Honing
18 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf. Zeer netjes geholpen en het resultaat is echt geweldig.
van 125 naar 181 pk en nu een koppel 440. wat een power.
Ben erg tevreden.

C Brakenhoff
17 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Mercedes E200 uit 2011 laten doen. Wat een verschilā€¦.. van 184 pk naar 230 pk. Hij pakt beter op in zijn versnelling en het verbruik is gezakt met 0.8 liter per 100 km.
Het was het lange wachten zeker waard heb er wel bijna 4 uur gezeten. Maar als coulance de testbank van ā‚¬150 er af gehaaldā€¦.. top.

R van Schoor
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Heel mooi professioneel bedrijf.alles met stijl ingericht goede ontvangst..snelle service.aller belangrijkste is dat het resultaat bij mijn Mercedes-Benz Vito echt verbluffend is..het lijkt een hele andere auto na mijn bezoek...zeker een aanrader..bedankt ATM..

J.Alblas
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ontzettend fijn en vriendelijke ontvangen. Duidelijke uitleg van hoe ze te werk gaan.
Goed verstand van zaken dus al met al een hele prettige ervaring.

T Casparie
16 juni 2021
4/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de uitstraling van het bedrijf

Martin Hoving
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Atm onderscheid zich in mijn ogen door de professionele dienstverlening. Alles klopte. Van eerste offerte tot uiteindelijke levering.

Rex
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

ATM, heeft een zeer professionele aanpak en denkt/handelt in oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Jvd
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Goede service! Zeker een aanrader!

Lennart
18 april 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn BMW 520D G31 is onlangs getuned bij ATM in Houten. Ik heb nu 220PK en 480 Nm. Wat een verschil met wat het was. De auto reageert veel directer op het gaspedaal en er zit een stuk meer pit in. Ik ben zeer tevreden en geniet nog meer van mijn mooie auto!

Peter
15 april 2021
3/5
Opmerkingen

Beloofde toename van vermogen en koppel niet gerealiseerd. Wel nette behandeling en communicatie. Vervolgafspraak en eventuele kosteloze herstel toegezegd.

Ben van Antwerpen
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden. Mijn Vito is van een gewone bus verandert in een soort raket .
Ook het brandstofverbruik is (mits ik op normale snelheid rijd ) drastisch verlaagd.

Ruud
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Bmw 118i voor t eerst laten doen nav ervaring vrienden. Goeie service en locatie. Betrouwbaar en goede uitleg. Duidelijk merkbare verbetering qua performance. Genot om te rijden.

Otto
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Geheel volgens verwachting.
Voor een 1.0 motor toch 25% meer koppel gerealiseerd. Van 200 naar 250 nm .

Rolf
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Onze Fiat Ducato 3.0 heeft een upgrade gehad van 177pk en 400 nM naar 200pk en 480 nM. Vooral de tussenacceleratie (met en zonder aanhangwagen) is enorm verbeterd. We zijn er enorm blij mee. Ook de ontvangst en de uitleg was bijzonder prettig.

Jason van de braak
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Heb zelf een Mini F56 S laten chiptune en afstellen op de bank. Super fijn bedrijf, ze weten wat ze doen en wanneer je vragen hebt kun je deze altijd stellen.

Resultaat is goed gelukt, heb nu 269PK en 400NM.

Super bedankt!!

T van S
14 april 2021
5/5
Opmerkingen

Met de Citroƫn C4 Cactus naar ATM Chiptuning in Houten geweest. Eerste ervaring, en prima bevallen. Best grote zaak, netjes ook. Binnen en buiten wachtruimtes.
Resultaat: op de bank van 111pk/210Nm naar 131pk/256Nm. Grafieken zien er prima uit, zowel oud als nieuw. Uiteraard geen wereldschokkend verhaal met deze cijfers, maar de auto rijdt er heerlijk door. Precies goed, wat mij betreft.

Peter Vink
14 april 2021
5/5
Opmerkingen

Net terug van Atm chiptunning.
Daar mijn Volvo v40 D2 laten chippen van 120 pk naar 170 pk. Echt super geholpen daar en netjes te woord gestaan. Echt een aanrader om daar je auto te laten chippen.
Top bedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Jari
9 april 2021
5/5
Opmerkingen

Zoals altijd wordt men keurig en klantvriendelijk geholpen.
Daarnaast gastvrij ontvangst en prettige wachtruimte.
Tenslotte een veel snellere en sterke auto.

Eric Tolenaar
9 april 2021
5/5
Opmerkingen

Netjes geholpen, goed resultaat

Kees van der Perk
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Enige drukte in de wachtruimte maar alles keurig op 1,5 meter. Vriendelijk personeel. Werd regelmatig van verse koffie en water voorzien. Ongelofelijk maar bij normaal gebruik rijdt mijn auto zuiniger. Auto reageert zeer snel op het gas en voelbaar veel meer vermogen. Echt top.

Frans
8 april 2021
4/5
Opmerkingen

Prachtig gebouw,hele goed ontvangst. Zeer gastvrij.
Het resultaat is zoals verwacht, prima naar wens.
Het enige dat ik gemist heb was een nadere uitleg over hoe het resultaat bereikt is. Ik denk dat menig autofiel graag weet wat er echt aan zijn auto verandert is behalve het veranderde aantal PK's.
Maar nogmaals, over het rijden van mijn auto ben ik tevreden.

mevrouw Marjolijn Vernooij-Vos
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Ford Fiesta laten tunen en dit is prima verlopen.
Zowel de communciatie voor- tijdens- en na het tunen verliep prima.
Het is duidelijk merkbaar dat de auto van 100 naar 145 pk is gegaan, rijdt echt een stuk soepeler.

Adri Phoelich
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ondanks dat ik wat vroeger was, toch direct geholpen
Nette wachtruimte
Goede uitleg
Vlotte afhandeling

R Strijker
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Bij atm chiptuning hebben ze mijn 2008 onderhanden genomen, en ik ben daar heel tevreden over. Van 130pk naar 150pk en van 230Nm naar 250Nm. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Groetjes Roel

Theo
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ben zeer tevreden was zeker de moeite waard.

Ingrid Boonstoppel
4 april 2021
4/5
Opmerkingen

Ik had graag iets meer toelichting gehad ter plaatse over wat we precies ging gebeuren. En achteraf een praatje of er nog iets opgevallen was. Nu lever je je sleutel in, krijgt hem na afloop weer terug en thatā€™s It.

dimar zevenbergen
2 april 2021
5/5
Opmerkingen

Dit is gewoon een super professioneel bedrijf.
Afspraak klopt als een bus,ontvangst is Top en de koffie is uitmuntend!

PS

En de auto loopt als een zonnetješŸ˜‚