+31 35 539 3977
+32 3 808 24 74
+31 35 539 3977
+32 3 808 24 74
Reviews
Reviews
Home Reviews

Reviews

256 klanten beoordeelden ons, 97.7% beveelt ATM-Chiptuning aan
Totaalscore
9.4/10
Prijs
9.1/10
Personeel
9.4/10
Kwaliteit
9.4/10
Communicatie
9.4/10
Snelheid/Levertijd
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Nazorg & Garantie
9.4/10
Kennis & Vakmanschap
9.6/10
Frans uit Schiedam 14 februari 2018 - Chiptunen (Opel Bifuel) LPG.
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Tunen op een LPG Auto, vooraf alles doorgenomen. Kijken of het lukt hoe het lukt. Een uitdaging die ATM graag aangaat maar wel in alle zorgvuldigheid. Een dag werk en het maximale haalbare binnen verantwoorde betrouwbaarheid neergezet. Een leenauto was inbegrepen. ATM was op het afgesproken afhaal tijdstip nog niet klaar omdat zij zelf nog niet tevreden waren. Of ik toch nog maar even wilde wachten. Kwaliteit voor kwantiteit. Nog geen dag spijt van gehad.

Remco uit Utrecht 5 februari 2018 - Bmw 320i 2015
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Wat een waanzinnige auto is mijn bmw 320I geworden. moest fabrieksopgave 184pk zijn. Was op de dyno 167pk na tuning was die op de dyno 260pk en het koppel 400nm. Hoe heerlijk soepel de auto nu rijd, echt geweldig.

E.Elibol uit ROTTERDAM 24 januari 2018 - -chiptuning 3x -startmotor vervangen -sensoren vervangen -ECU vervangen en ingeleerd -verstuivers vervangen. Zeer professioneel en altijd de beste in fouten opsoren. Zeker een aanrader!
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Sinds kleins af aan ken ik dit bedrijf en heb nog NOOIT problemen gehad. Elke fout die de dealer niet kon detecteren hebben deze ECHTE vak mannen wel ontdekt en ervoor gezorgd dat onze bedrijfsbus weer veilig de weg op kan zeker een aanrader.

Jur uit Geistingen 11 januari 2018
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

De sterren die ik geef over ATM gaat over de vestiging in Sint-Lenaarts. Ik raad ook iedereen aan wanneer je een afspraak gaat maken om je auto te laten chippen, sowieso bij de vestiging in Sint-Lenaarts te gaan. Slechte ervaring met een andere vestiging van ATM. Kortom, in Sint-Lenaarts krijg je goede uitleg en de kwaliteit waarvoor je betaald! Top vestiging en super vriendelijk/goedlachs personeel daar! Ik heb mijn vaste en vertrouwde chiptuner gevonden!

Verbeterpunten

Geen verbeterpunten voor de vestiging in Sint-Lenaarts.

Johan uit Amstelveen 9 januari 2018 - Chip Tuning Vito 114 CDI van 136 naar 211 PK
Totaalscore
8/10
Prijs
9/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Nette en verzorgde werkplaats, mooie receptie en vriendelijk personeel

Verbeterpunten

Ga zo door!

Gert 18 november 2017 - Seat Alhambra 2.0TDI 140 pk Tuning is uitgevoerd, erg tevreden zuiniger bij lage toeren meer vermogen bij hoge toeren rustiger bij opschakelen DSG, DSG reageert minder nerveus Alles werkt normaal Goed tevreden.
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Goed bedrijf, veel know how, komt afspraak na.

Verbeterpunten

je krijgt niet veel info tijdens tunen.

Review uit Essen 2 november 2017 - GLC Coupe 220d (163BHP/400NM to 235BHP/500NM)
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Second time that I'm using ATM Chiptuning and second time I'm very happy. Got a Mercedes GLC Coupe 220d with 163HP and 400NM Stage 1 Tune in Houthalen with Dyno to 235hp and 500NM. A mind blowing experience and a great quality service. Next I'll bring a GLE Coupe 350d and I have a lot of expectation!!! Great team in Houthalen!

Verbeterpunten

Don't change anything. You re doing great!

John uit Kapellen 27 oktober 2017
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Verbeterpunten

John ,(Kapellen) Gert die tuning gedaan heeft in St Lenaerts , weet duidelijk waarover hij praat , nog eens een professional zoals je er weinig zal vinden . Ik zal Gert zeker aanbevelen bij mijn vriendenkring !!!

Tony uit Heerlen 16 oktober 2017 - Fiat 500L T-Jet 120 PK laten chippen. De eerste keer had de auto 132pk. Wel 40 PK meer bij 2500rpm. Bij het wegrijden schoot de auto van de plaats af maar iets verder bovenin was er niets meer. Men is gaan zoeken en vond naar lang zoeken dat Fiat een tweede begrenzer bij een hoger toerental had in gebouwd. Deze was maar moeilijk via een “hidden file” te vinden. De auto opnieuw gechipt heb nu bijna 160pk en net geen 300nm. De auto loopt als een speer
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Chippen was niet naar wens. Na het sturen van een mail binnen een aantal uur al bericht terug. Na twee dagen terug kunnen gaan naar Houthalen daar waar auto gechipt was. Er werd naar een oplossing gezocht en de auto werd opnieuw gechipt, ditmaal was het perfect.

Verbeterpunten

Geen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Review 4 september 2017 - Super adequaat geholpen en erg netjes en correct te woord gestaan. Dhr. Roelofs is een vakman die weet waarover hij praat, een aanrader! De auto loopt weer als een zonnetje.
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Jeroen uit Antwerpen 7 augustus 2017 - Chiptuning
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Tja... beetje eentonig om in te vullen, maar er valt niets op aan te merken :) Deze gast weet waar hij 't over heeft, duidelijk een echte kenner! Zeker wen aanrader om je wagen te laten chippen! Denkt met je mee met problemen.. je vindt ze nog weinig die met zo veel passie en kennis rondlopen!

Verbeterpunten

Zou geen verbeterpuntwn weten :)

Review 2 augustus 2017 - Chiptuning VW Golf GTD
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Review 23 juli 2017 - Stage 2 tuning , pop and bangs Audi A3 s-line 2016
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Ben heel vriendelijk verdergeholpen. De uitleg gehad die ik wou weten. Mooi resultaat bekomen.

Van der stel klusbedrijf uit Wouwse Plantage 13 juni 2017 - Chiptuning bedrijfswagen.
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Ben heel erg snel en goed geholpen en ben erg blij met de resultaten die ze uit mijn vw transporter hebben kunnen halen!! Heel erg bedankt Gert!!!

Verbeterpunten

Geen.

Review 25 maart 2017
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Review 21 maart 2017 - chiptunning
Totaalscore
10/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Days Montage uit Utrecht 25 januari 2017 - Tunen van mijn Ford transit custom bus
Totaalscore
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Klantvriendelijkheid ... open transparant en behulpzaam.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Review uit Heesch 24 januari 2017 - Chiptuning BMW 316d
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Prettige benadering waarbij er voldoende ruimte is om vragen te stellen.

willem gepken uit almere 23 januari 2017 - acr klep gesloten en update.
Totaalscore
9/10
Prijs
7/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
9/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

verzorgd en aandacht

Henk uit Lent 22 januari 2017
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Review uit Occendrecht 22 januari 2017 - Chiptuning VW Tiguan 2.0 TDI
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
7/10
Snelheid/Levertijd
6/10
Betrouwbaarheid
7/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Jordy uit Hoogkarspel 22 januari 2017
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Goede prijs kwaliteits verhouding

Review 20 januari 2017
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10
Ike 19 januari 2017 - Nemen de tijd voor je vragen en tunen op maat. Mazda 6 2.2D / 2017 loopt als een spreekwoordelijke raket!
Totaalscore
9/10
Prijs
9/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Seatsonline uit Denhaag 19 januari 2017
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Jacco uit Scherpenzeel 19 januari 2017 - Verwijderen roetfilter icm chiptuning.
Totaalscore
6/10
Prijs
7/10
Personeel
6/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
3/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Goed inleidend telefoon gesprek, prima in afspraak plannen, keurige locatie en leenauto.

Verbeterpunten

Communicatie; ik had van te voren gebeld dat het mij goed uit zou komen als ik de auto al om 16:00 uur op zou kunnen halen. Dat kon bij ATM ook. Ik was er om 15:50 uur en kreeg de auto uiteindelijk om 17:50 uur mee. In de tussentijd diverse keren gevraagd hoe het er mee stond, steevast; bijna klaar. Als ik het geweten had, was ik nog even Baarn in gegaan of had ik nog even kunnen werken. Beter communiceren dus. En, een ijskrabber in de leenauto ;-)

Hein Visser uit Alphen aan den Rijn 18 januari 2017 - Chip-tuning/ rollerbanktest
Totaalscore
8/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
wijst onderhoud & techniek uit schaijk 18 januari 2017 - 100 pk naar 180 pk Rijdt nu heerlijk en lekker pittig .
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
9/10
Nazorg & Garantie
6/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

goed en net bedrijf , goed geholpen en te woord gestaan.

Verbeterpunten

Nazorg & garantie : weet eigenlijk niet wat de garantie is . Wel gezegd dat ik altijd kan bellen als er iets zou zijn !

jean uit amsterdam 18 januari 2017 - chiptuning mecedes vito
Totaalscore
8/10
Prijs
9/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Review 18 januari 2017 - Tuning Ford Mondeo 2016, 2.0 TDCI van 150 naar 190 pk en van 340 naar 420 Nm
Totaalscore
7/10
Prijs
7/10
Personeel
6/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
6/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Professionele garage / werkruimte, ontvangst prima.

Verbeterpunten

Na ontvangst wordt je aan een tafel gezet waarna je opgehaald wordt als tunning gereed is. Iets meer info / meekijken zou een welkom tijdverdrijf zijn. Bijvoorbeeld uitleggen wat er wordt gedaan tijdens werkzaamheden?

K uit Sint Lenaarts 10 december 2016 - chiptuning Audi Q5 163 pk 350 nm naar 220 pk 470 nm
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Zeer vriendelijk onthaal door Gert man die zijn vak op en top kent en weet waar hij mee bezig is .Profecionele uitleg gekregen .Wagen rijd super goed koppel genoeg nu. ATM Sint Lenaarts top Doe zo verder

J uit Sint lenaarts 20 november 2016 - Tuning, uitschakelen egr, verwijderen roetfilter
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Man met kennis van zaken, zeer vriendelijk, professioneel en snel verder geholpen. Wagen is herboren, en ik heb een vast plek gevonden voor aanpassingen/herstellingen.

Mustafa Akca uit Rotterdam 9 november 2016 - Chiptuning in combinatie met EGR
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Erg goed geholpen door de jongens in sint-lenaarts. Duidelijk professioneel

Erik uit Almere 8 november 2016 - chiptuning
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

met 3e auto alweer.... goede uitleg, kwaliteit en vakmanschap verwachtingen steeds waargemaakt

Verbeterpunten

zo doorgaan

Bart uit Deventer 8 november 2016 - Tuning BMW F30d
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
9/10

Pluspunten

Klantvriendelijk en vakbekwaam.

Verbeterpunten

Het pand. Maar dat wordt aan gewerkt begreep ik.

Ben uit Dordrecht 6 november 2016
Totaalscore
7/10
Prijs
10/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Frank uit Lisse 6 november 2016
Totaalscore
10/10
Prijs
9/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
8/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Harrie uit Teuge 5 november 2016 - Upgraden van de Mini One 1500cc motor.
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
7/10
Betrouwbaarheid
7/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
7/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

Eerlijk en goed advies. Wat ze zeggen krijg je ook, zonder te overdrijven.

Hubert Anthonia uit Den Haag 3 november 2016
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10
Gert 3 november 2016 - chiptuning
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
7/10
Kwaliteit
7/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
8/10

Pluspunten

afspraak wordt stipt op tijd nagekomen.

Verbeterpunten

Graag zien wat er aan je auto gebeurt.

Ten wolde diensten uit Eemnes 2 november 2016 - Chiptuning voor min movano
Totaalscore
10/10
Prijs
9/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Harrie Meuwese / Mistral Commerce uit Beesd 2 november 2016 - chiptuning van mijn BMW 520i
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
9/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
9/10
Snelheid/Levertijd
9/10
Betrouwbaarheid
9/10
Afspraken nakomen
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

goeie bevlogen mensen - overal is het netjes en schoon

Arie uit Dinteloord 27 september 2016 - Tunen van Mercedes Vito uit 2007.
Totaalscore
10/10
Prijs
8/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

Snelle afspraak en gelijk geholpen. Duidelijk over wat de bedoeling is. Kreeg amper een dag na het tunen een storing. Ik kon gelijk langskomen en de auto werd uitgelezen. De storing had helemaal niets met het tunen te maken. Kreeg advies over de storing en hoe ik deze kon verhelpen (sensor vervangen). De auto rijdt super. Lekker vlot en veel meer power. Top. Ik ben bij de vestiging in België Sint-Lenaarts geweest.

Verbeterpunten

Nvt

nico jongste uit rotterdam 21 september 2016
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

ze maken waar wat ze zeggen

jeff uit eemnes 13 september 2016
Totaalscore
9/10
Prijs
8/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
9/10
Communicatie
8/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
8/10
Afspraken nakomen
9/10
Kennis & Vakmanschap
9/10
Tom uit Kempen 9 september 2016 - chip- tuning voor onze 3 autos merk Kia... ;)
Totaalscore
10/10
Prijs
10/10
Personeel
10/10
Kwaliteit
10/10
Communicatie
10/10
Snelheid/Levertijd
10/10
Betrouwbaarheid
10/10
Afspraken nakomen
10/10
Nazorg & Garantie
10/10
Kennis & Vakmanschap
10/10

Pluspunten

ATM altijd op tijd met technik ...

schildersbedrijf uit wormer 6 september 2016
Totaalscore
8/10
Prijs
7/10
Personeel
8/10
Kwaliteit
8/10
Communicatie
7/10
Snelheid/Levertijd
8/10
Betrouwbaarheid
6/10
Afspraken nakomen
8/10
Nazorg & Garantie
6/10
Kennis & Vakmanschap
8/10