+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Sander en zijn Porsche Cayenne Hybrid!
Lees hier het verhaal van Sander Goedhart en zijn Porsche Cayenne 3.0 T E-Hybrid!
Home Nieuws Klant aan het woord: Sander en zijn Porsche Cay...

Klant aan het woord: Sander en zijn Porsche Cayenne Hybrid!

Toegevoegd op: 23-02-2021

In de rubriek ‘klant aan het woord’ interviewen we regelmatig klanten van ATM Chiptuning. Dit keer spreken we met de Sander Goedhart, eigenaar van Mobility Car Lease, die zijn Porsche Cayenne 3.0 T E-Hybrid liet chippen...

Wie: Sander Goedhart

Bedrijf: Eigenaar Mobility Car Lease (www.mobilitycarlease.nl)

Hoe ziet jouw bedrijf eruit?
Een tijdje terug werd ik veertig en toen ging het knagen om iets voor mezelf te beginnen. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de branche, voelde het goed om dit bedrijf te starten met de ervaring die ik heb. Het is een jonge leasemaatschappij die sinds 2019 actief is in de zakelijke leasemarkt. We bedienen de b2b markt met geel en grijs kenteken en het gaat heel goed. 

 

Waarom laat je jouw auto’s tunen bij ATM?
Vooral vanwege het extra vermogen en comfort. Ik zoek auto’s er ook op uit, want zo bracht ik een BMW X3 20i bij ATM, die nu rijdt als een BMW X3 30i maar dan zonder de kosten van een 30i. Ik heb zelf een Porsche Cayenne 3.0 T E-Hybrid die eruit zag als een supersnelle Porsche, maar voor mijn gevoel niet dat vermogen had. Na een tuning bij ATM en een andere uitlaat eronder, ziet hij er niet alleen snel uit, maar is hij dat ook. Het is nu echt een Porsche zoals hij zou moeten zijn. Ook een Volkswagen Transporter 2.0 TDI heb ik laten tunen, zodat mijn collega nu ook met een zware lading achterin fatsoenlijk kan invoegen op de snelweg.

 

Hoe kwam je bij ATM terecht en wat was jouw indruk?
Via een klant kwam ik bij hen terecht. Die persoon is heel zuinig op zijn auto’s, dus als hij het goed vindt, moet het wel goed zijn was mijn gedachte. Dat blijkt ook zo, want ik heb er inmiddels meerdere auto’s gebracht. Mijn indruk was direct goed, want ze namen dezelfde dag nog contact op, aanvragen worden direct opgevolgd en er wordt letterlijk snel geschakeld. Klein verbeterpunt is het vervangend vervoer: het zou fijn zijn als er een auto met automaat beschikbaar is voor de klanten die altijd met een automaat rijden. 

 

Wat zou je anderen willen zeggen die nog twijfelen over het tunen van een auto?
Ga zeker naar ATM en ben je bewust van de risico’s die er bestaan voor jouw auto. Sommige motoren kennen bijvoorbeeld een bepaalde zwakheid, waardoor tunen een risico kan zijn. Bespreek je vragen of twijfels zeker met ATM, want zij hebben op elke vraag een antwoord. 

Sander en zijn Porsche Cayenne Hybrid!