+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Ronald en zijn Golf GTI!
Lees hier het verhaal van Ronald van Pelt en zijn Golf GTI!
Home Nieuws Klant aan het woord: Ronald en zijn Golf GTI

Klant aan het woord: Ronald en zijn Golf GTI

Toegevoegd op: 23-02-2021

In de rubriek ‘klant aan het woord’ interviewen we regelmatig klanten van ATM Chiptuning. Dit keer spreken we met Ronald van Pelt van Grit Bouw, die zijn GOLF GTI liet chippen...

Wie: Ronald van Pelt

Bedrijf: Werkzaam bij Grit Bouw te Zwijndrecht (www.gritbouw.nl)

Vertel eens over het bedrijf waar je werkt…
Ik werk al lang mee binnen Grit Bouw, het bedrijf van mijn vader. We doen totaalrenovaties van woningen, maar ook onderhoud voor oliebedrijven en veel montagewerk. Ik heb inmiddels aan veel projecten meegewerkt en begeleid nu ook regelmatig zelf projecten.

Hoe omschrijf jij jouw liefde voor auto’s?
Mijn vader en ik zijn echte autoliefhebbers, vooral voor een mooie Porsche draaien we ons hoofd graag om. Mijn droomauto is de Porsche GT3, maar voorlopig rijd ik een Volkswagen Golf GTI en dat bevalt ook heel goed.


Welke auto’s heb je bij ATM langsgebracht om te laten tunen?
De eerste auto was de BMW X540i van mijn vader. De wens was meer vermogen, maar ook hebben we pops & bangs laten programmeren, waardoor de uitlaat een soort ‘knallend’ geluid maakt. Toen werd mijn moeder in haar Mini Cooper S bij het stoplicht voorbij gereden door een snellere auto en vroeg ze of ik haar auto ook bij ATM langs wilde brengen. Zij rijdt nog steeds zeer tevreden en met meer vermogen in haar Mini. Zelf heb ik mijn Volkswagen Golf GTI laten tunen bij ATM en een Bull X uitlaatsysteem eronder laten zetten. Dan hebben we nog een zakelijke Volkswagen Caddy laten tunen, zodat deze duurzamer en een stuk comfortabeler rijdt. Soms moeten we vanuit een klus in Friesland door naar een opdracht in Brabant en dan is comfort wel een must.

Waarom koos je voor ATM Chiptuning?
Ik kwam bij ze terecht via instagram en het zag er allemaal professioneel uit. Ze doen mooie projecten en ik zag dat ze meerdere vestigingen hebben, waardoor ik er wel vertrouwen in had. Eenmaal daar klopte alles: goede service, professionele aanpak en terwijl je zit te wachten krijg je lekkere koffie, werk je wat en je auto is alweer klaar. Ze komen hun afspraken na en je rijdt terug naar huis in een veel fijnere auto. Dus voor wie nog twijfelt: ga het zelf ervaren en maak een afspraak bij ATM, dan heb je gelijk een vertrouwd gevoel. 

Ronald en zijn Golf GTI!