+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Nieuwe medewerker aan het woord: Bas van Tricht
Nieuwe medewerker aan het woord: Bas van Tricht
Home Nieuws Nieuwe medewerker aan het woord: Bas van Tricht

Nieuwe medewerker aan het woord: Bas van Tricht

Toegevoegd op: 26-05-2021

Nieuwe medewerker aan het woord: Bas van Tricht

Wie: Bas van Tricht

Leeftijd: 28

Functie: Commercieel Medewerker

Rijdt het liefst in: zijn Seat Ibiza

 

Bas, welkom bij ATM-Chiptuning! Wij zijn benieuwd, hoe ben jij bij ons terecht gekomen?

Al enige tijd kom ik bij Dion (Co-Owner) over de vloer, en hij vertelde altijd mooie verhalen over zijn werk. Dat wekte mijn interesse. Ik heb ervaring in de sales, dus zei Dion me dat zodra er een daar een plek zou vrijkomen, hij me zou benaderen. Dat gebeurde sneller dan verwacht, en voor ik het wist liep ik een dag mee in het bedrijf. Mijn contract was niet lang daarna meteen ondertekend!

Vat jouw loopbaan eens kort samen, bij welke bedrijven heb je gewerkt en in welke functies?

Na 7 jaar in de tandtechniek te hebben gewerkt, merkte ik dat ik vooral het persoonlijke klantcontact miste. Toen ik vervolgens bij Perry Sport ging werken viel alles op zijn plek. Binnen 5 jaar werkte ik mezelf van “sales crew” naar het management team op, waarbij ik ook inspraak kreeg in het optimaliseren van de organisatie. Een mooie functie, maar in de laatste periode wilde ik toch meer richting een kantoorbaan bewegen. En nu met veel plezier alweer een maand werkzaam bij ATM-Chiptuning.

Hoe zie een werkdag voor jou eruit?

Momenteel zit ik nog in de oriënterende fase. Hoe gaat alles hier in z’n werk, bij wie moet ik zijn, dat soort zaken. Maar het gaat me steeds beter af. Het grootste deel van de dag sta ik klanten telefonisch te woord, of bel ik mensen op die een offerte hebben aangevraagd. Daarnaast ondersteun ik bij het ontvangen van klanten en geef ik toelichting over wat er aan hun auto gaat gebeuren.

Wat hoop je te kunnen betekenen voor de klanten van ATM?

Zowat iedere klant die bij ATM komt, is een groot autoliefhebber. Daarom vind ik het heel belangrijk om hem/haar zo goed mogelijk te informeren over het product dat hij/zij aanschaft. Ik wil dat zij zeker weten dat wij met zoveel mogelijk aandacht aan hun auto werken, om zo het doel op de meest efficiënte manier te verwezenlijken.

Welke auto op de testbank zal je nooit vergeten en waarom?

Voor nu is dat de Bentley Continental. Dit was een auto die niet op de planning stond, en dus als verrassing binnen kwam rijden. Een prachtige wagen. Het is leuk om te zien dat er elke dag andere auto's binnen komen, van elk kaliber.

Nieuwe medewerker aan het woord: Bas van Tricht