+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Klant aan het woord: Lars Hoorn en zijn Mercedes C400
Lees hier het verhaal van Lars Hoorn en zijn Stage 2 C400!
Home Nieuws Klant aan het woord: Lars Hoorn en zijn Mercede...

Klant aan het woord: Lars Hoorn en zijn Mercedes C400

Toegevoegd op: 26-05-2021

Wie: Lars Hoorn

Werk: Bij de overheid en runt samen met Matthijs Hermans: www.m-tiesautomotive.nl

 

Hoe gek ben jij van auto’s?

Als klein kind was ik al autogek, net als mijn vader. Samen Top Gear kijken, modelauto’s verzamelen en eindeloos met auto’s spelen waren favoriete bezigheden. Ik speelde veel autospelletjes op de spelcomputer en keek vol bewondering naar films met mooie auto’s. Wat dat betreft is er niet veel veranderd, alleen zijn het nu echte auto’s waarmee gespeeld wordt. Uit die liefde voor auto’s is ook de Gentleman’s Drive Club voortgekomen, die ik samen met Matthijs Hermans ben begonnen. Een clubje mensen met liefde voor auto’s die hun passie graag delen via rally’s die we organiseren. Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. 

 

Vertel eens over je eigen auto?

Ik rijd in mijn Mercedes C400 zo’n 30.000 kilometer per jaar. Ik heb hem iets langer dan een jaar, toen was hij nog origineel en inmiddels zijn er wat dingen aangepast, zoals de uitlaat en andere zaken. Ook heb ik hem Stage 2 laten tunen bij ATM. Hij heeft nu meer vermogen, pakt beter op en rijdt een stuk sportiever en feller, er is bijna 100 pk bijgekomen. Echt een verbetering en groot verschil met hiervoor. Stiekem ben ik al aan het kijken naar een nieuwe auto en dat wordt een C63 coupe of een E63 sedan, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik heb ze het liefst origineel, zodat ik zelf bepaal hoe en waar er dingen op welke wijze worden aangepast. Je merkt in de online community toch dat mensen vaak het liefst een originele auto kopen om hem helemaal naar eigen wens onder handen te laten nemen. Dat heb ik zelf ook wel. Anders weet je ook niet precies hoe en wat er met de auto gebeurd is. 

 

Hoe kwam je bij ATM terecht?

Via Matthijs en online research. Ik ben langsgegaan en het is een fijne en betrouwbare partij. Ze zijn transparant en praten ook niet negatief over de concurrentie. Ze doen ook de grotere en duurdere auto’s, zelfs meerdere exclusieve dealers laten auto’s hier tunen heb ik begrepen. Dat zegt ook wel iets. Je krijgt gewoon kwaliteit en waar voor je geld. 

 

Wat kan ATM nog beter doen volgens jou?

Beter kan ik niet echt bedenken, maar misschien wel breder. Dus dat je bij ATM ook terecht kunt voor andere zaken, zoals een andere uitlaat of hardware aanpassingen. Matthijs en ik fungeren ook als tussenpersoon via M-ties Automotive voor mensen die hun auto willen laten aanpassen, maar zelf geen tijd hebben om uit te zoeken waar en hoe ze dat dan het beste kunnen laten doen. Wij zijn liefhebbers en weten wat er qua service en producten wordt aangeboden, dus kunnen op die manier een totaalplaatje aanbieden, waardoor de auto eigenaar volledig ontzorgd wordt. Lees je dit en twijfel je over de aanpak van jouw eigen auto? Je mag altijd even contact met ons opnemen!

Klant aan het woord: Lars Hoorn en zijn Mercedes C400