+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
FUGAZZI X ATM
Gratis Fugazzi Parfum bij een stage 1 tuning
Home Nieuws FUGAZZI X ATM

FUGAZZI X ATM

Toegevoegd op: 23-05-2022

Vorig jaar was onze actie samen met Bram Niessink, Founder van Fugazzi Fragrances en vaste klant van ATM-Chiptuning, een groot succes. Reden genoeg om jullie dit jaar weer te verwennen met de heerlijke zomergeuren van Fugazzi. We hebben een selectie gemaakt van twee parfums die jou de zomer door gaan helpen. Tot en met 14 juni geven wij je bij elke chiptuning een van deze Fugazzi parfums cadeau.

De vakantie staat weer voor de deur. Ga je dit jaar met de auto? Een mooie road trip door de Alpen of blijf je toch in ons eveneens schitterende kikkerlandje? Het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar je heengaat, met een getunede auto is het vele malen leuker. Meer vermogen, meer gevoel op het gaspedaal en de auto zal je uitdagen om er echt uit te halen wat erin zit. Daarnaast is het ook nog eens zo dat jouw dieselmotor een stuk zuiniger kan gaan rijden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om eropuit te gaan deze zomer.


Het bedrijf is opgericht door Bram. Voor Fugazzi liet hij zich inspireren door een eeuwenoud verhaal over hoe Cleopatra Caesar veroverde door simpelweg lekker te ruiken.
In het verlengde van deze mythe gebruikte Bram eeuwenoude technieken en krachtige ingrediënten om zijn visie te vertalen naar parfum. Grote namen uit de parfumwereld hielpen hem om de ruwe diamant die hij creëerde te polijsten. Dit leverde de opwindende lijn van geuren en parfums op die we kennen van Fugazzi.

Wil je alvast kennis maken met de geuren? Speciaal voor jou biedt Fugazzi de Discovery Set aan die je via deze link kan vinden. 

Doe snel je aanvraag

FUGAZZI X ATM