+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Eindelijk beschikbaar; Subaru diesel chiptuning, op maat!
Chiptuning Subaru diesel op maat is mogelijk via ATM-Chiptuning. ATM-Chiptuning haalt via een chiptuning Subaru diesel 30 pk en 60 nm uit de 2.0 diesel boxer motor. Chiptuning Subaru diesel via ATM-Chiptuning is op maat, testbank getest en inclusief gratis garanties.
Home Nieuws Eindelijk beschikbaar; Subaru diesel chiptuning...

Eindelijk beschikbaar; Subaru diesel chiptuning, op maat!

Toegevoegd op: 20-08-2010

Chiptuning Subaru diesel boxer motoren. Eindelijk is het zover, ATM-Chiptuning heeft nu ook voor diesel varianten van Subaru, een chiptuning op maat beschikbaar. Na een lang traject van ontwikkelen, testen en verfijnen heeft ATM-Chiptuning een verantwoorde oplossing op maat in huis voor de 2 liter diesel boxer motoren van Subaru. ATM-Chiptuning weet verbluffende prestaties uit de 2.0D motoren te halen.

Chiptuning Subaru diesel; voordelen

De modificaties vinden plaats direct in de motormanagementsoftware van Subaru, er komt dus geen externe computer of Powerbox aan te pas. ATM-Chiptuning realiseert voor de 2.0 diesel boxer motor zo'n 30 pk aan extra vermogen en ruim 60 Nm aan extra trekkracht. De chiptuning Subaru 2 liter diesel is toepasbaar voor de Subaru Forester, Subaru Impreza, Subaru Legacy, Subaru Outback. Wilt u meer weten of zelf de vele voordelen ervaren? Vraag direct een chiptuning Subaru offerte op maat aan.

Eindelijk beschikbaar; Subaru diesel chiptuning, op maat!