+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Een kleurrijke maand bij ATM
Een kleurrijke maand bij ATM!
Home Nieuws Een kleurrijke maand bij ATM

Een kleurrijke maand bij ATM

Toegevoegd op: 29-07-2021

 

Ferrari Portofino

De Portofino werd door Ferrari in 2017 geïntroduceerd als opvolger van de California. Ook deze Ferrari heeft net als zijn voorganger een hard-top klapdak en twee zitplaatsen, maar beschikt over een doorontwikkelde versie van de 8 cilinder. Namelijk de 3.9 V8 Bi-Turbo met 600 pk. De Ferrari kreeg een krachtkuur van ATM en rijdt nu rond met 690 pk en ruim 900 Nm koppel. Dion neemt jullie mee op pad met de Portofino in de nieuwe video op Youtube.

 

 

Mercedes AMG GT-R

De Mercedes-AMG GT serie is al een aantal jaar op de markt. En voor de liefhebbers blijft Mercedes nieuwe versies ontwikkelen. Zo heb je onder andere de AMG GT, GT S, GT C, GT R en de GT R Roadster. Maar voor de verzamelaars en trouwe klanten van Mercedes is er nu dan ook de Mercedes-AMG GT R Pro (750 exemplaren), en voor wie dat niet genoeg is ook de Mercedes-AMG GT R Black Series (100 exemplaren).

Moet het nog gekker? Kijk dan even mee met de Mercedes AMG GTR R Pro ATM! 

 

 

Toyota Supra

 Het duurde maar liefst 21 jaar voordat Toyota de nieuwe versie van de legendarische Supra uitbracht. Deze Toyota Supra MK5 is een behoorlijk inclusieve auto, namelijk Japans bloed, een Duits hart en een Nederlands ATM sausje.

De 3.0 zes-in-lijn motor van BMW wordt in veel modellen gebruikt en is naar onze mening een fantastische motor met veel potentie. De BMW motor levert origineel 340 pk en 500 Nm koppel. Na onze Stage 1 tuning meten we de Supra nog even op de testbank, en wat blijkt? Dat ATM sausje zorgt ervoor dat de motor er nu 400 pk en 580 Nm koppel uit perst.

Wat ons betreft is dat sausje dus een must-have voor iedereen met een 3.0 zes-in-lijn motor van BMW. Pas maar op als je deze Supra in je spiegel aan ziet komen!

 

 

 

Een kleurrijke maand bij ATM