+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Bram en zijn Brabus!
Lees hier het verhaal van Bram Niessink en zijn Brabus A-klasse!
Home Nieuws Klant aan het woord: Bram en zijn Brabus!

Klant aan het woord: Bram en zijn Brabus!

Toegevoegd op: 21-05-2020

Zoals jullie in ons vorige nieuwsitem hebben kunnen lezen komen wij met een nieuw maandelijks item: 

"Klant aan het woord"

Vandaag is het dan zover, en het is aan Bram Niessink om het spits af te bijten. Bram kwam bij ons langs met zijn al hele brute Brabus A-klasse om hem nog iets specialer te maken. Dit is uiteraard gelukt met een goed afgestelde Crackle Map die zijn Brabus net zo goed laat klinken als dat hij eruit ziet.

Maar, los van het werk aan zijn auto is er ook een hechte samenwerking ontstaan om binnen ATM het Coronavirus beter te kunnen bestrijden, zo is hij onze supplier van desinfecterende handgels die zowel ons als onze klanten weer een beetje veiliger en gezonder houden. Lees meer over Bram:


Bram en zijn bedrijf

Fugazzi Founder Bram Niessink, een jonge Nederlandse ondernemer, boekte eerder succes met zijn high-end headwear label BYB AMSTERDAM. De producten van dit label worden met dezelfde precisie vervaardigd als het parfum van Fugazzi. Natuurlijke materialen, authenticiteit, individualiteit en exclusiviteit zijn de kernwaarden van Niessink’s Amsterdamse lifestyle merk.

Bram Niessink had slechts één doel voor ogen bij de creatie van zijn eerste parfum - Parfum 1, namelijk het bottelen van pure verleiding. Parfum 1, de eerste parfum van zijn gloednieuwe merk Fugazzi is dan ook een mysterieuze en zintuigprikkelende verleider voor hem en voor haar.


Bram en zijn auto

Bram had altijd al de droom om een Mercedes te kunnen rijden. Een "gewone" Mercedes bleek achteraf niet genoeg. Het is een Brabus geworden. Het was natuurlijk ook wel Meant to be, Bram, BYB, Brabus, overal een B. En die B in de grille is dan natuurlijk wel de kers op de taart.

Met een mooie A-Klasse als basis, de dikke aanpassingen van Brabus, en een klein beetje magie van ATM, kunnen we wel concluderen dat Bram zijn droom meer dan waar heeft gemaakt!


Bram en ATM

Zoals gezegd heeft de Duitse tuner Brabus de A-Klasse al sneller en extremer gemaakt, zo werken ze met een Extern ECU voor meer vermogen, en tja, het uiterlijk van de wagen spreekt natuurlijk voor zich.

Maar in het geluid miste nog wat. ATM heeft ervoor gezorgd dat deze Brabus nu knalt als een AK47 door middel van een Crackle Map. Dit is een aanpassing in de software van het motormanagement waardoor er ontbranding in de uitlaat plaats vindt. Nu klinkt de Brabus net zo explosief als dat hij eruit ziet!

Het complete plaatje moet natuurlijk wel kloppen.


Bram en de actie!

Als Bram iets doet, dan doet hij het goed. Zo ook dit item! Hij kwam namelijk met het goede idee om samen met ons een mooie Vaderdagsactie op te zetten. En dat hebben we gedaan.

Vanaf nu tot en met Vaderdag zal je na het tunen van je auto  niet alleen sneller en zuiniger van A naar B komen maar je laat ook nog eens spoor van verleiding achter. Bij elke tuning ontvang je namelijk gratis de bestseller FUGAZZI parfum 1 t.w.v. 120 euro helemaal gratis. Het geheim van dit parfum? Het versterkt je eigen feromonen wat er op neerkomt dat je aantrekkelijker word…. En dat met 260%! En wie wil dat nou niet?

Als kers op de taart geven wij ook nog 10% korting op elke tuning tot en met Vaderdag.

De nummer 1 tuner en het nummer 1 parfum van de Benelux bundelen hun krachten.

If it ain’t Dutch it ain’t much! 

 

 

Houden jullie onze volgende items ook in de gaten? Er komen nog heel veel interessante verhalen en mooie actie's aan!

ATM Nieuws