+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Chiptuning Infiniti

Chiptuning Infiniti

Chiptuning Infiniti - na de chiptuning van uw Infiniti ervaart u direct de verbeterde prestaties die door ATM zijn aangebracht. ATM optimaliseert de software van het motormanagement van uw Infiniti. Door zogenoemde softwareparameters van het motormanagement beter op elkaar af te stemmen kan ATM extra vermogen en meer koppel uit uw auto halen. De Infiniti chiptuning levert tot meer dan 25% aan vermogenswinst en 30% aan extra koppel. Dit bevordert het rijcomfort en het rijgenot aanzienlijk.

Chiptuning Infiniti: duurzaam en veilig

Elke Infiniti heeft een bepaalde veiligheidsmarge en overcapaciteit. Tijdens een Infiniti chiptuning wordt deze overcapaciteit iets benut waardoor verbterde prestaties mogelijk zijn. De chiptuning van uw Infiniti is niet schadelijk aangezien ATM tijdens de ontwikkeling van de chiptuning altijd rekening houdt met de veiligheidsmarge van het voertuig. U hoeft zich na de chiptuning van uw Infiniti absoluut geen zorgen te maken over de levensduur van de auto. Een leuke bijkomstigheid is dat uw Infiniti na de chiptuning, dankzij de betere afstemming, minder zal gaan verbruiken. Het rendement varieert van 2 tot boven de 5%!

Laat u positief verbazen over de voordelen van de chiptuning van uw Infiniti en laat u zich vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door een van de specialisten van de nummer 1 in chiptuning. ATM biedt na de chiptuning Infiniti uitstekende garanties en service.

Chiptuning Infiniti

Chiptuning op maat

  • Uitlezen van de auto met diagnose apparatuur
  • Uitlezen van de standaard motorsoftware
  • Meten van de auto in de huidige toestand incl. datalog
  • Schrijven van het chiptuning programma
  • Meten van de auto in de aangepast toestand incl. datalog
  • Eventueel fijn afstellen indien dit nodig is
  • Testrit op de weg met datalog voor een laatste check
Home Chiptuning Infiniti