+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977

Chiptuning Dacia

Chiptuning Dacia

Chiptuning Dacia - na de chiptuning van uw Dacia ervaart u direct de verbeterde prestaties die door ATM zijn aangebracht. Hoe gaan de experts van ATM te werk? De chiptuning specialist modificeert de motormanagementsoftware van uw Dacia. Door zogenoemde softwareparameters van het motormanagement beter op elkaar af te stemmen kan ATM extra vermogen en meer koppel uit uw auto halen. Dacia chiptuning levert tot meer dan 25% aan vermogenswinst en 30% aan extra koppel. Dit bevordert het rijcomfort en het rijgenot aanzienlijk

Chiptuning Dacia, vele voordelen

Elke Dacia heeft een bepaalde veiligheidsmarge en overcapaciteit. Tijdens een Dacia chiptuning wordt deze overcapaciteit iets benut waardoor verbeterde prestaties mogelijk zijn. Een chiptuning Dacia is niet schadelijk aangezien ATM tijdens de ontwikkeling van de chiptuning altijd rekening houdt met de veiligheidsmarge van uw auto. U hoeft zich na de chiptuning van uw Dacia absoluut geen zorgen te maken over de levensduur van de auto. Een leuke bijkomstigheid is dat uw Dacia na de chiptuning, dankzij de betere afstemming, minder zal gaan verbruiken. Het rendement varieert van 2 tot boven de 5%!

Laat u positief verrassen over de voordelen van de chiptuning van uw Dacia en laat u zich vrijblijvend informeren over de mogelijkheden door een van de specialisten van de nummer 1 in chiptuning. ATM biedt na de chiptuning Dacia uitstekende garanties en service.

Chiptuning Dacia

Chiptuning op maat

  • Uitlezen van de auto met diagnose apparatuur
  • Uitlezen van de standaard motorsoftware
  • Meten van de auto in de huidige toestand incl. datalog
  • Schrijven van het chiptuning programma
  • Meten van de auto in de aangepast toestand incl. datalog
  • Eventueel fijn afstellen indien dit nodig is
  • Testrit op de weg met datalog voor een laatste check
Home Chiptuning Dacia