ATM-Chiptuning ATM-Chiptuning
Bel voor een vrijblijvende offerte
035 539 39 77 03 808 24 74
Chiptuning op maat

Meer rijplezier en besparen op brandstofkosten? Chiptuning op maat van ATM maakt het waar!

ATM Rijervaring Audi RS6 5.0 TFSI 580pk ( C6 - 2004 - 2011 ) Audi RS6 5.0 TFSI 580pk ( C6 - 2004 - 2011 )

Een rs6 is natuurlijk al snel maar het is zonde om er nie...

Bekijk alles
E3 Performance E3 Performance

Leaseauto’s tunen? Dat kan met de E3 Performance Tuningbox!

Een snellere auto willen we allemaal wel, maar het kan voorkomen dat chiptuning een stap te ver is. Ook dan is er gelukkig een oplossing: de E3 Performance Tuningbox.

Lees meer

Foutcode auto’s opsporen en uitschakelen.

Foutcode auto’s opsporen en uitschakelenDiagnostische foutcodes, bekend als DTC, zijn alfanumerieke codes die de computer van een voertuig registreert wanneer er een storing optreedt. Deze codes worden verstuurd naar het on-board diagnostics (OBD) systeem van het voertuig en kunnen worden uitgelezen met behulp van een diagnostische scanner die wordt aangesloten op de OBD-connector.

ATM- Chiptuning beschikt over de expertise en de juiste diagnose apparatuur om de foutcodes in uw auto op te sporen en uit te schakelen. Geeft uw voertuig een foutcode aan die niet gewist kan worden? Blijft de foutcode terugkomen nadat het betreffende onderdeel is vervangen? Of heeft u bijvoorbeeld de EGR klep afgedopt en komt hierdoor een foutcode in het motormanagement?

ATM-Chiptuning kan voor u deze vervelende foutcodes uitschakelen door de oorzaak van de foutcode op te sporen en de diagnose functionaliteit per gewenste sensor volledig uit te schakelen in het motormanagement. De diagnose functionaliteit van het voertuig blijft voor de rest gewoon correct werken.

Het starttarief voor het uitschakelen van foutcodes bedraagt bij ATM-Chiptuning €150,-  (1,5 uur arbeidsloon, inclusief BTW).

Wanneer er bovenop het starttarief werkzaamheden verricht dienen te worden bedraagt dit €60,- per extra uur. Additionele kosten worden altijd op voorhand besproken. Vraag hieronder direct een offerte aan!

Veel voorkomende foutcodes

Vraag een offerte aan

 

>>Foutcode uitschakelen

ATM op Facebook

ATM-chiptuning heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd aan het album Audi A4 2.0 TDI 122pk stage ..

Audi A4 2.0 TDI 122pk stage 1 @ 180pk
Contactgegevens
ATM-Chiptuning Nederland Tel : 035 539 39 77
GSM : 06 82 01 17 34
ATM-Chiptuning België Tel : 03 808 24 74
GSM : 0 488 13 70 65
Je vindt ons ook op:  
Dealer worden?

Wenst u meer omzet te realiseren en uw klanten een aantrekkelijk product aan te bieden? Denkt u dan eens aan de vele voordelen van chiptuning.

Lees verder
Chiptuning Brussel Chiptuning Amersfoort Chiptuning West Vlaanderen dpf-roetfilter-uitprogrammeren Diesel Powerbox Chiptuning Volkswagen Golf Tuning Volkswagen Golf Tuning Audi Chiptuning 1.6 TDI Bluemotion Tuning BMW Diesel Tuning Seat Tuning Chiptuning Rotterdam Chiptuning Antwerpen Powerbox Chip tuning Huizen Chiptuning Chiptuning Huizen Chiptuning BMW Chiptuning benzine Chiptuning testbank Chiptuning Den Haag Chiptuning Seat Ibiza Tuning truck Tuning Alfa Romeo OBD-tuning Chiptuning Limburg Chiptuning software Chiptuning 1.2 TSI Chip tuning Amsterdam Chip tuning Utrecht Chiptuning risico Chiptuning Oost Vlaanderen Chiptuning Amsterdam Chiptuning Trekauto Caravan Chiptuning Utrecht Powerbox Tuning Goedkope chiptuning Volkswagen Chiptuning Chiptuning Breda Tuning Skoda Tuning Chiptuning Truck