ATM-Chiptuning ATM-Chiptuning
Bel voor een vrijblijvende offerte
035 539 39 77 03 808 24 74
Chiptuning op maat

Meer rijplezier en besparen op brandstofkosten? Chiptuning op maat van ATM maakt het waar!

ATM Rijervaring Audi RS6 5.0 TFSI 580pk ( C6 - 2004 - 2011 ) Audi RS6 5.0 TFSI 580pk ( C6 - 2004 - 2011 )

Een rs6 is natuurlijk al snel maar het is zonde om er nie...

Bekijk alles
E3 Performance E3 Performance

Leaseauto’s tunen? Dat kan met de E3 Performance Tuningbox!

Een snellere auto willen we allemaal wel, maar het kan voorkomen dat chiptuning een stap te ver is. Ook dan is er gelukkig een oplossing: de E3 Performance Tuningbox.

Lees meer

ATM-Chiptuning 4x4 Dyno testbank

De Nederlandse vestiging Eemnes en de Belgische vestiging Houthalen van ATM-Chiptuning beschikken over een 4x4 Dynostar Vermogenstestbank dat het vermogen van voertuigen kan meten tot wel 840 pk en 3300 Nm koppel geremd. Dit tot een snelheid van 350km/h.
De moderne auto’s kunnen enkel nog maar gemeten worden met een gekoppelde 4x4 testbank. Dit door het feit dat bij gewone 2wiel aangedreven vermogenstestbanken de ABS en Tractiecontrole er tussen komen waardoor er geen metingen gedaan worden. Zelfs niet wanneer deze uitgeschakeld zijn.

DynostarOns Dynostar model RC3300AWD is 1 van de weinige volledig gesynchroniseerde AWD testbankmodellen op deze aardbol. Door gebruik te maken van een complete aandrijflijn tussen voorste en achterste rollenparen zijn er geen verschillen in wielsnelheid mogelijk tussen voor-en achteras. Of u nu een 2WD of AWD voertuig gaat testen, de problemen met elektronische veiligheidssystemen zijn voorgoed van de baan!

'Meten is weten', is dé reden waarom ATM een 4x4 vermogens-testbank heeft aangeschaft. Ook ATM heeft ingezien dat een testbank een onmisbare factor is in het ontwikkelproces van hoogstaande chiptuning- software.

ATM 4x4 testbank, zeker zijn van resultaat!

Een vermogensrun geeft ATM de mogelijkheid om u zwart op wit aan te tonen over hoeveel vermogen en trekkracht uw voertuig exact beschikt. Tijdens de runs wordt er gekeken naar de lucht/brandstof verhouding. Ook wordt de diagnose tester aangesloten om te kunnen zien wat er gebeurt met de meetwaarden. Daarnaast kunnen eventuele gebreken en slijtage naar voren komen. ATM kan bij de ontwikkeling van de software altijd rekening houden met de staat van de auto. U bent bij ATM altijd verzekerd van een maatwerk toegepaste chiptuning.

ATM 4x4 testbank, zeker zijn van resultaat!Testbank, de test in stappen

  1. Uw auto gaat op de vermogens-testbank en ondergaat een analyse. U ziet zwart op wit over hoeveel Pk en Nm uw auto op dat moment, voor de aanpassing, beschikt. Het voordeel is dat eventuele gebreken en slijtage direct naar boven komen;
  2. De software wordt aan de hand van de analyse ontwikkeld en daarna weer in de auto ingelezen;
  3. Uw auto gaat voor een tweede maal op de testbank. U ziet op het scherm over hoeveel Pk’s en Nm uw auto na een chiptuning beschikt, hiervan ontvangt u een bewijs in de vorm van een rapport.

Bent u ook nieuwsgierig naar het vermogen van uw auto?

ATM-Chiptuning biedt u ook de mogelijkheid uw voertuig te testen op het vermogen. Eventueel is het ook mogelijk een Dynodag te organiseren. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

ATM testbank Video's

Benieuwd naar eerder uitgevoerde analyses op de testbank? Bekijkt u dan de testbank video pagina.

ATM = 100 % chiptuning op maat garantie!

Vraag een offerte aan

 

>>4x4 vermogensmeting

ATM op Facebook

ATM-chiptuning heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd aan het album Audi A4 2.0 TDI 122pk stage ..

Audi A4 2.0 TDI 122pk stage 1 @ 180pk
Contactgegevens
ATM-Chiptuning Nederland Tel : 035 539 39 77
GSM : 06 82 01 17 34
ATM-Chiptuning België Tel : 03 808 24 74
GSM : 0 488 13 70 65
Je vindt ons ook op:  
Dealer worden?

Wenst u meer omzet te realiseren en uw klanten een aantrekkelijk product aan te bieden? Denkt u dan eens aan de vele voordelen van chiptuning.

Lees verder
Chiptuning Brussel Chiptuning Amersfoort Chiptuning West Vlaanderen dpf-roetfilter-uitprogrammeren Diesel Powerbox Chiptuning Volkswagen Golf Tuning Volkswagen Golf Tuning Audi Chiptuning 1.6 TDI Bluemotion Tuning BMW Diesel Tuning Seat Tuning Chiptuning Rotterdam Chiptuning Antwerpen Powerbox Chip tuning Huizen Chiptuning Chiptuning Huizen Chiptuning BMW Chiptuning benzine Chiptuning testbank Chiptuning Den Haag Chiptuning Seat Ibiza Tuning truck Tuning Alfa Romeo OBD-tuning Chiptuning Limburg Chiptuning software Chiptuning 1.2 TSI Chip tuning Amsterdam Chip tuning Utrecht Chiptuning risico Chiptuning Oost Vlaanderen Chiptuning Amsterdam Chiptuning Trekauto Caravan Chiptuning Utrecht Powerbox Tuning Goedkope chiptuning Volkswagen Chiptuning Chiptuning Breda Tuning Skoda Tuning Chiptuning Truck