+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Review van Sk88
Sk88 heeft ATM-Chiptuning op 6 juni 2020 beoordeeld met een 3
Home Reviews Sk88

Sk88

6 juni 2020
3/5
Opmerkingen

Vreemd bedrijf , bij binnenkomst stellen ze een aantal vragen en laten ze de afgesproken kosten zien op een tablet dit bedrag noemen ze echter niet hardop ik denk omdat iedereen andere prijzen te horen krijgt.

Ook het afrekenen gebeurd in een achteraf ruimte waar ze ook alvast een benzine component aan het lijstje toevoegen wat niet de bedoeling was.

Je krijgt een "certificaat" mee waarop staat wat het nieuwe aantal PK is van de auto , de auto is nooit op een testbank geweest dus heb het gevoel dat dit ook niet klopt.

Wat ze presies gedaan hebben met mijn auto is ook onbekend.

Voor mij was het anderhalf uur rijden naar dit bedrijf , achteraf geen goed gevoel aan over gehouden.

'.SV_BEDRIJFSNAAM.'
Antwoord (6 juni 2020)

Beste Steven,

Bedankt voor je recensie. Goede feedback, ik zou wel graag het een en ander willen toelichten.

Bij het aannemen stellen wij inderdaad een paar vragen over de auto en met name over de onderhoudshistorie. Dit helpt ons om naast onze technische controles een goed beeld te krijgen van de staat van de wagen. Hier houden wij namelijk rekening mee bij het tunen. Vervolgens laten we elke klant de werkorder verder doorlezen en tekenen voor akkoord, wij lezen hiervan niks voor, en daarom ook het bedrag niet.

Het klopt ook dat wij een aparte ruimte hebben voor het afrekenen, wij horen van meerdere klanten dat ze deze privacy als het om geldzaken gaat op prijs stellen. Daarnaast had het brandstofadditief aangeboden moeten worden, als dat niet is gebeurd is dat niet netjes, excuus daarvoor.

Met betrekking tot het certificaat hebben onze klanten altijd de keuze om voor een Stage 1 of 1+ te kiezen. Het verschil hierbij is of de wagen voor & na tuning op de testbank gemeten wordt of niet. Dit is uiteraard wel een duurder pakket. Indien men voor de Stage 1 zonder testbankmeting kiest krijgt u alsnog een certificaat alleen worden hier dan de gemiddelde waardes genoteerd.

Ik hoop dat mijn reactie voor wat opheldering zorgt, mocht u nog meer vragen hebben dan nodig ik u graag uit voor een rondleiding om al uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast ga ik uw recensie intern bespreken om te kijken of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Nogmaals dank, en ik hoop dat de tuning in ieder geval naar wens is!

Een prettig weekend gewenst,

Dion
ATM

Terug naar het overzicht