+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Review van Marcel
Marcel heeft ATM-Chiptuning op 4 maart 2020 beoordeeld met een 5
Home Reviews Marcel

Marcel

4 maart 2020
5/5
Opmerkingen

Een paar weken geleden mijn Ford Transit Connect laten optimaliseren door ATM-chiptuning. Hier terecht gekomen doordat een andere bestelwagen uit ons wagenpark door ATM gechipt was en de ervaringen hiermee uitstekend zijn.

Ik was verbaasd over de hoeveelheid PK's en NM koppel erbij kwamen. Zeker gezien de prijs kan ik het iedereen waarbij de vermogenswinst rendabel is aanraden. Ik rijd wekelijks minimaal 1.000 kilometer en heb veel profijt gehad van het chippen, vooral de extra power die je hebt om in te halen of het meekomen met het verkeer is erg fijn. Hoeveel zuiniger in verbruik het wordt weet ik niet, dit ligt erg aan de rechtervoet laten we daar duidelijk over zijn.

Het team is zeer professioneel, er worden gerichte vragen gesteld over de staat van het voertuig om te kunnen bekijken of het wel nut heeft en dat het voertuig het wel aan zou kunnen. Ook wordt er een testrit vooraf en achteraf gemaakt om te zien of alles naar wens is en hoe de auto aanvoelt. Het is mogelijk te wachten op de werkzaamheden onder het genot van een heerlijke kop koffie en de nodige tijdschriften.

Mocht mijn auto in de toekomst vervangen worden kom ik hier zeker weer terug..

Terug naar het overzicht