+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
Review van B'
B' heeft ATM-Chiptuning op 15 mei 2018 beoordeeld met een 5
Home Reviews B'

B'

15 mei 2018
5/5
Opmerkingen

Recent mijn Ford Focus ST uit 2006 bij AP Tuning stage 1 laten tunen.
Er zijn vele chiptuners, maar je zoekt toch naar de beste voor jouw auto.
AP Tuning heeft bewezen een uitstekende partij te zijn voor het chiptunen!

Bij binnenkomst wordt je netjes ontvangen en krijg je alle gelegenheid nog vragen te stellen. Hierna mag je plaatsnemen in een luie stoel met Netflix, wat automagazines en een bakje koffie.

Bij aanvang wordt de auto door hen een blokje om gereden om te kijken of er nog bijzonderheden zijn, en hierna volgt de eerste dyno run. Hiermee wordt de stock performance in kaart gebracht. Hierbij wordt je uitgenodigd om mee te kijken, wat natuurlijk altijd gaaf is. Na een paar uur (of anderhalf) aan tuning volgt uiteindelijk nog een dyno run waar je ook voor wordt uitgenodigd en hier zie je de toegenomen pk's en trekkracht in een grafiek naar voren komen. Naast betere performance hebben zij ook de lijn gladgetrokken aangezien ik in de bovenste delen wat dips had. En is de maximale trekkracht nu al beschikbaar vanaf onder de 3000 rpm, wat eerder 4000+ rpm was.

Ik rij nu pas een week met deze upgrade, maar deze is het tot zover meer dan waard. Het gevoel, de beleving en pedaal reactie is vele malen beter!

Terug naar het overzicht