+31 30 237 3070
+31 30 237 3070
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 971 Uitstekend
4.7/5
78.89%
17.20%
2.06%
0.51%
1.34%
Joep
1 juli 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service! Goed werkend!
Top bedrijf, vriendelijke mensen en komen hun afspraken na!

Wendy de Jonger
30 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Mooie resultaat en fijn geholpen

Klant
24 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Goede snelle service, en nadien auto.

M Aydemir
23 juni 2021
2/5
Opmerkingen

Vriendelijk goed

Sevn8
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ik ben blij met het werk wat is geleverd aan mijn auto. Het verschil is ook goed te merken

Sonneveld
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Top geholpen en happy met het resultaat 😉

Jan
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Snelle service en nu ook een snelle bus :-)

E Dobbenga
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Prima werk geleverd.
Duidelijke afspraken vooraf, op tijd uitgevoerd, geen klachten, profesioneel werk.

N Jacobs
23 juni 2021
4/5
Opmerkingen

Stage 1 teleurgesteld want geen uitdraai vd rollenbank en ECU ontregeld daarna perfecte service om het recht te zetten

marinde
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn Mercedes is top getuned. Netjes geholpen en ging sneller dan verwacht!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
P van den Eerenbeemt
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

ze maken waar wat ze beloven

Han
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Een fijn welkom en goede uitleg over de tuning, de auto rijdt na de tuning duidelijk merkbaar soepeler en met meer vermogen, ben tevreden met het resultaat.

Paul Steenvorden
23 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Onze Fiat 500c hebben wij laten tunen bij ATM.
Het rijgedrag en de prestaties zijn enrom beter geworden.
We zijn heel erg blij dat we de tuning door ATM hebben laten uitvoeren.

J van Dijk
19 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb de T roc laten tuning om dat hij daardoor minder brandstof zou gebruiken en dat de auto soepeler zou rijden en dat doet hij op dit moment zeker ik ben er blij mee

Alex Honing
18 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf. Zeer netjes geholpen en het resultaat is echt geweldig.
van 125 naar 181 pk en nu een koppel 440. wat een power.
Ben erg tevreden.

C Brakenhoff
17 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Mercedes E200 uit 2011 laten doen. Wat een verschil….. van 184 pk naar 230 pk. Hij pakt beter op in zijn versnelling en het verbruik is gezakt met 0.8 liter per 100 km.
Het was het lange wachten zeker waard heb er wel bijna 4 uur gezeten. Maar als coulance de testbank van €150 er af gehaald….. top.

R van Schoor
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Heel mooi professioneel bedrijf.alles met stijl ingericht goede ontvangst..snelle service.aller belangrijkste is dat het resultaat bij mijn Mercedes-Benz Vito echt verbluffend is..het lijkt een hele andere auto na mijn bezoek...zeker een aanrader..bedankt ATM..

J.Alblas
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Ontzettend fijn en vriendelijke ontvangen. Duidelijke uitleg van hoe ze te werk gaan.
Goed verstand van zaken dus al met al een hele prettige ervaring.

T Casparie
16 juni 2021
4/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de uitstraling van het bedrijf

Martin Hoving
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Atm onderscheid zich in mijn ogen door de professionele dienstverlening. Alles klopte. Van eerste offerte tot uiteindelijke levering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Rex
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

ATM, heeft een zeer professionele aanpak en denkt/handelt in oplossingen.

Jvd
16 juni 2021
5/5
Opmerkingen

Goede service! Zeker een aanrader!

Lennart
18 april 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn BMW 520D G31 is onlangs getuned bij ATM in Houten. Ik heb nu 220PK en 480 Nm. Wat een verschil met wat het was. De auto reageert veel directer op het gaspedaal en er zit een stuk meer pit in. Ik ben zeer tevreden en geniet nog meer van mijn mooie auto!

Peter
15 april 2021
3/5
Opmerkingen

Beloofde toename van vermogen en koppel niet gerealiseerd. Wel nette behandeling en communicatie. Vervolgafspraak en eventuele kosteloze herstel toegezegd.

Ben van Antwerpen
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ik ben zeer tevreden. Mijn Vito is van een gewone bus verandert in een soort raket .
Ook het brandstofverbruik is (mits ik op normale snelheid rijd ) drastisch verlaagd.

Ruud
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Bmw 118i voor t eerst laten doen nav ervaring vrienden. Goeie service en locatie. Betrouwbaar en goede uitleg. Duidelijk merkbare verbetering qua performance. Genot om te rijden.

Otto
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Geheel volgens verwachting.
Voor een 1.0 motor toch 25% meer koppel gerealiseerd. Van 200 naar 250 nm .

Rolf
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Onze Fiat Ducato 3.0 heeft een upgrade gehad van 177pk en 400 nM naar 200pk en 480 nM. Vooral de tussenacceleratie (met en zonder aanhangwagen) is enorm verbeterd. We zijn er enorm blij mee. Ook de ontvangst en de uitleg was bijzonder prettig.

Jason van de braak
15 april 2021
5/5
Opmerkingen

Heb zelf een Mini F56 S laten chiptune en afstellen op de bank. Super fijn bedrijf, ze weten wat ze doen en wanneer je vragen hebt kun je deze altijd stellen.

Resultaat is goed gelukt, heb nu 269PK en 400NM.

Super bedankt!!

T van S
14 april 2021
5/5
Opmerkingen

Met de Citroën C4 Cactus naar ATM Chiptuning in Houten geweest. Eerste ervaring, en prima bevallen. Best grote zaak, netjes ook. Binnen en buiten wachtruimtes.
Resultaat: op de bank van 111pk/210Nm naar 131pk/256Nm. Grafieken zien er prima uit, zowel oud als nieuw. Uiteraard geen wereldschokkend verhaal met deze cijfers, maar de auto rijdt er heerlijk door. Precies goed, wat mij betreft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Peter Vink
14 april 2021
5/5
Opmerkingen

Net terug van Atm chiptunning.
Daar mijn Volvo v40 D2 laten chippen van 120 pk naar 170 pk. Echt super geholpen daar en netjes te woord gestaan. Echt een aanrader om daar je auto te laten chippen.
Top bedrijf

Jari
9 april 2021
5/5
Opmerkingen

Zoals altijd wordt men keurig en klantvriendelijk geholpen.
Daarnaast gastvrij ontvangst en prettige wachtruimte.
Tenslotte een veel snellere en sterke auto.

Eric Tolenaar
9 april 2021
5/5
Opmerkingen

Netjes geholpen, goed resultaat

Kees van der Perk
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Enige drukte in de wachtruimte maar alles keurig op 1,5 meter. Vriendelijk personeel. Werd regelmatig van verse koffie en water voorzien. Ongelofelijk maar bij normaal gebruik rijdt mijn auto zuiniger. Auto reageert zeer snel op het gas en voelbaar veel meer vermogen. Echt top.

Frans
8 april 2021
4/5
Opmerkingen

Prachtig gebouw,hele goed ontvangst. Zeer gastvrij.
Het resultaat is zoals verwacht, prima naar wens.
Het enige dat ik gemist heb was een nadere uitleg over hoe het resultaat bereikt is. Ik denk dat menig autofiel graag weet wat er echt aan zijn auto verandert is behalve het veranderde aantal PK's.
Maar nogmaals, over het rijden van mijn auto ben ik tevreden.

mevrouw Marjolijn Vernooij-Vos
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Ford Fiesta laten tunen en dit is prima verlopen.
Zowel de communciatie voor- tijdens- en na het tunen verliep prima.
Het is duidelijk merkbaar dat de auto van 100 naar 145 pk is gegaan, rijdt echt een stuk soepeler.

Adri Phoelich
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ondanks dat ik wat vroeger was, toch direct geholpen
Nette wachtruimte
Goede uitleg
Vlotte afhandeling

R Strijker
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Bij atm chiptuning hebben ze mijn 2008 onderhanden genomen, en ik ben daar heel tevreden over. Van 130pk naar 150pk en van 230Nm naar 250Nm. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Groetjes Roel

Theo
8 april 2021
5/5
Opmerkingen

Ben zeer tevreden was zeker de moeite waard.

Ingrid Boonstoppel
4 april 2021
4/5
Opmerkingen

Ik had graag iets meer toelichting gehad ter plaatse over wat we precies ging gebeuren. En achteraf een praatje of er nog iets opgevallen was. Nu lever je je sleutel in, krijgt hem na afloop weer terug en that’s It.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
dimar zevenbergen
2 april 2021
5/5
Opmerkingen

Dit is gewoon een super professioneel bedrijf.
Afspraak klopt als een bus,ontvangst is Top en de koffie is uitmuntend!

PS

En de auto loopt als een zonnetje😂

Jos Schreur
2 april 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn mazda 6 diesel is zonder problemen getuned. Bijna 60 pk erbij. De motor loopt als een zonnetje. Maakt minder lawaai en ook nog een beetje zuiniger. Als ik me in kan houden om met de nieuwe pk,s te spelen tenminste ;)

Elroy Rolink
2 april 2021
5/5
Opmerkingen

Goeie service 👍

Rover
30 maart 2021
4/5
Opmerkingen

Onlangs Bmw x3 20i 2018 laten tunen . Vermogen en koppel naar een veel hoger niveau. Veel meer kracht onderin.rijd soepeler maar zit soms erg laag in toeren zodat er handmatig moet worden teruggeschakeld. Brandstof binnen de bebouwde kom verhoogd maar op de snelweg is deze verbetert. Auto is voorzien van een sportdisplay. Meters zijn aangepast behalve als deze staat ingesteld op KW. Dit vind ik wel jammer omdat dit geen probleem zou zijn. Als de instelling op PK staat is de meter wel aangepast.
Alhoewel dit een tegenvaller was/is ben ik wel tevreden over de rijeigenschappen na de tuning. Het is een heel andere auto geworden.

Dennis Makkink
28 maart 2021
5/5
Opmerkingen

1.2 TSI & DSG getuned
zeker de moeite waard top service en waar voor je geld in minder dan 2 uur
was het geregeld kortom top bedrijf!!!

Auke Marco
28 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Snel en vakkundig geholpen, De Audi rijd weer perfect

Ben Warmenhoven
27 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk en duidelijk goede koffie,

Reggy
26 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Nav een offerte aanvraag twee keer na gebeld met de vraag of ze nog iets voor me konden betekenen, of dat ik nog vragen had.
Goed en prettig gesprek gehad, dus toch maar een afspraak gemaakt. ATM was bepaald niet de goedkoopste, maar maakte kwalitatief een goede indruk.
Zeer netjes bedrijf, vriendelijke ontvangst. Terwijl ze met mn auto bezig waren rustig kunnen werken. Toen mn auto klaar was kreeg ik meteen het certificaat mee.
Bij het wegrijden voelde ik het meteen; wauw! Wat een souplesse en power!
Ging van 184 naar 260pk en van 270nm naar 420nm. Auto rijdt alsof het een vliegend tapijt is. Geweldig.

Mathijs Klok
26 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Dik tevreden!
Ik ben van 136 naar 210pk gegaan. Voelt als een nieuwe auto.

Bjorn v/d E
4 maart 2021
5/5
Opmerkingen

Goeie service. Had nog wat vraagjes na mijn tuning en werd binnen een half uur al terug gebeld en netjes te word gestaan. Werd echt de tijd voor mij genomen. Auto rijd als nooit tevoren. Mooi pand en vriendelijke betrouwbare mensen!