+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 487 Uitstekend
4.7/5
75.98%
19.92%
2.67%
0.21%
1.23%
Wesley L.
10 april 2019
5/5
Opmerkingen

Goede service met een heerlijk rijdende auto als product. Fijn ingerichte wachtruimte om te wachten tot de auto klaar was. Zeker een aanrader.

Wiw
10 april 2019
5/5
Opmerkingen

Prima service en aardige mensen! En het rijden met de auto na tuning bevalt top, had ik eerder moeten doen. ( Bmw 2.0d van 163 naar 220 pk )

NG
8 april 2019
5/5
Opmerkingen

Goede service!

Dhr Suijskens
7 april 2019
5/5
Opmerkingen

nu voor de 2e keer een vivaro 1.6 cdti laten chippen.
met de vorige bus 225000km zonder problemen mee gereden, de nieuwe bus nu ook weer laten doen en wederom weer ruim voldoende power.

zeer behulpzaam en professioneel personeel.
kort gezegd : een top service

Dhr Tuit
7 april 2019
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service,als je wat vraag krijg je een uitstekend antwoord,ik raadt dit bedrijf dus aan,kom hier zeker in de toekomst terug.vriendelijke gr ad tuit,den haag,

dh Willemsen
6 april 2019
4/5
Opmerkingen

Na een iets wat moeilijke start een perfect resultaat en conform afspraak klaar. De auto heeft uiteindelijk zelfs meer vermogen gekregen dan van te voren gedacht.

Wout
5 april 2019
4/5
Opmerkingen

Goed bedrijf, werd vriendelijk geholpen en kon terecht met al mijn vragen (koffie smaakte ook goed).
Het enige nadeel was dat ik door een fout geen rollerbank test kon doen.

Dhr Dick
4 april 2019
4/5
Opmerkingen

super bediening en goede communicatie!

Maarten Van de Geest
3 april 2019
5/5
Opmerkingen

Auto doet het geweldig!

Folkert
28 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Ford Fiesta 2019 laten tunen. Was eerst doodbenauwd, maar na 3 uurtjes werk hebben ze haar van 100Pk naar 145pk gekregen. wereld aan verschil en zeker aan te raden.

Bij vragen kreeg ik antwoord, wees gerust om te bellen met de raarste vragen, heb ik ook gedaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
D de Haas
25 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Professionele mensen die weten wat ze doen. Je word goed geholpen bij vragen die je hebt. Ik zou hier zeker mijn volgende auto een chiptuning geven het is echt een aanrader.

MSk
24 maart 2019
5/5
Opmerkingen

prima service, heren hebben prima resutaten geleverd. Auto rijdt veel lekkerder dan voorheen. Zeker aan te bevelen.

R Vijgeboom
21 maart 2019
5/5
Opmerkingen

De "drive-ability" van mijn BMW M550d is zo ongelofelijk toegenomen, echt een genot.

M Pullens
20 maart 2019
4/5
Opmerkingen

Duidelijk merkbare performance verbetering en naar zich laat aanzien efficienter verbruik. Wel nog even verder ervaren. Beetje 'bubbeltjes' te horen in motor bij gaspedaal indrukken.

Henk Tempelaar
18 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Uitstekende begeleiding, prima ontvangst, zeer gastvrij met goede faciliteiten om de wachttijd in te vullen.

G van den Berg
16 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Prima product. Uitstekend en vriendelijk personeel

Kevin Grevinga
15 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn BMW 523i Laten tunen in Houten. De tuning werkt perfect!!! Hij pakt lekker op vergeleken met voor de tijd.

Echt een aanrader, ook nog een nette rondleiding gehad. Erg leuk om even te zien.

Marco lampie
15 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Zeer deskundig en prof.en heleLekkere koffie

Emiel vd Sluis
13 maart 2019
4/5
Opmerkingen

super geregeld fiat ducato gedaan helemaal top

Peter Vermeer
10 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Fiat Ducato 2.3, 2016. voorheen 177 pk nu 203 pk.

Ik heb even gewacht met deze review omdat ik eerst het resultaat goed wilde monitoren over wat langere periode. Dat kan niet na een week.
Ik had het geluk dat er een afspraak uitviel en kon derhalve gelijk terecht.
Lekker bakkie koffie in de wachtruimte, beetje werk kunnen doen terwijl de auto getuned werd. Gratis Wifi aanwezig. Koffie ook.

Resultaat is goed merkbaar. Zowel in trekkracht, waar mij het voornamelijk om gaat, alsmede het brandstofverbruik. Dat is werkelijk van 1 op gemiddeld 6,5 met een grote sprong vooruit naar 1 op gemiddeld 8,7 gegaan. Tijd bijgehouden. Aangezien ik een zwaar beladen auto heb zal dit wellicht nog veel beter kunnen bij licht beladen auto's. Moet toch iedere keer het gehele gewicht in gang brengen. Dat doet hij nu veel beter. Zeker het versnellen bij wat hogere snelheid als de auto dus al op gang is gaat veel en veel beter.
Ik ben prima tevreden en vond het zeker de kosten waard. Top.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Julian
9 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Alles is tot in de puntjes super geregeld.
En hij rijd geweldig.

Nog bedankt mannen.

Stefan Duizer
3 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Makkelijk online een afspraak te maken, wordt vrijwel direct teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan. De auto wordt eerste gecontroleerd voordat de tuning plaatsvind oor na de tuning wordt er een proefrit gemaakt. In de wachtruimte is het prima vertoeven.

Raymond B.
27 februari 2019
5/5
Opmerkingen

Het vermogen van mijn BMW 525d is van 204pk naar 302pk gegaan. Daarnaast is het koppel nu ruim 600nm. Dat heeft tot gevolg dat de auto bij normaal gebruik net wat krachtiger, prettiger en soepeler rijdt. In dat opzicht is de auto heerlijk verbeterd. Op het moment dat je stevig accelereert merk je een enorm verschil met hoe de auto voorheen was. De acceleratie is nu werkelijk beestachtig. Het resultaat van de tuning is geweldig. Ik heb ook veel vertrouwen dat e.e.a. vakkundig is gedaan. De tuner heeft duidelijk zeer veel ervaring met het tunen van dit type auto. Naar eigen zeggen hadden ze de afgelopen periode talloze BMW 6-cilinder Diesels getuned en hadden ze de software hiervoor goed uitontwikkeld. Ze waren in minder dan 2 uur klaar terwijl ik heerlijk in de lounge Top Gear kon kijken. Keurig gedaan. Zeer tevreden.

Graat
24 februari 2019
5/5
Opmerkingen

Fantastische service en bijzonder vriendelijk personeel.
Een aanrader!

Dhr Van Oud Heusden
21 februari 2019
5/5
Opmerkingen

goed geholpen mooi en net bedrijf

Dhr Tempel
20 februari 2019
1/5
Opmerkingen

Toen ik belde kon alles en was het bedrijf die het niet kon een slecht bedrijf.
Kom speciaal naar houten toe vanuit Nuenen en blijkt dat jullie het ook niet kunnen.
Voor niks gekomen en kosten gemaskt

arjen
18 februari 2019
4/5
Opmerkingen

bmw 535d, je merkt de tuning voornamelijk zodra je het gas intrapt. bij normaal rijden merk je weinig. het is een lastige auto om een wow factor aan over te houden. zo comfortabel, snel daardoor zelfs een beetje saai, min of meer in lijn met de review van de 550d

Alex van der Heijden
13 februari 2019
4/5
Opmerkingen

prima service , snel proces, keurig resultaat

Franklin Hasselbank
13 februari 2019
4/5
Opmerkingen

Heb mijn e 200 coupe laten doen. Deze heeft nu hetzelfde vermogen als een 300. Tijdens het gesprek over wat mijn wensen waren was het voor mij wel duidelijk dat ze hier wisten waar ze het over hadden en niet zomaar wat in de software knoeiden. Later ook de a 160 van mijn dochter gedaan. Die is nu hetzelfde als een a 200. Wereld van verschil. Beiden zeer tevreden

Eric
12 februari 2019
5/5
Opmerkingen

Goede service en aardig personeel. Verschil na chiptuning is duidelijk merkbaar! Bedankt!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Klant
11 februari 2019
4/5
Opmerkingen

Vriendelijke mensen. prettige werkwijze, de auto stage 1 laten chippen van 184 PK naar 260 pk en met 420 Nm Kom die nu goed van ze plek. ;-)

Andre Askamp
3 februari 2019
5/5
Opmerkingen

Nette, vriendelijke mensen, die hun hart voor auto's laten spreken. Checken een auto voordat ze gaan beginnen.

Elmer Baay
3 februari 2019
3/5
Opmerkingen

Auto heeft meer pit e.m.n. In het gebied 120-150km/uur

Klant
3 februari 2019
5/5
Opmerkingen

Goede service

heer Hak
31 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Zeer goede begeleiding en uitleg van het proces.
Verschil is goed merkbaar, motor loopt ook rustiger / beter.
Wij hebben meerdere auto's en komen zeker terug.

Ola
28 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Top ontvangst, service ook zeer goed, duidelijk wat er ging gebeuren aan mijn auto, had standaard al 410 pk maar na een tijdje raak je eraan gewend. En dan kom je bij AP-tuning terecht. Na t chippen 470 pk en 130 Nm erbij en dat is zeker te merken. Kleine bijkomstigheid auto is niet zuiniger geworden, lekker belangrijk haha.
Top gedaan AP !

Serhat Yeltekin
28 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Super vriendelijk en zeer zeker tevreden resultaat.

Folkert
27 januari 2019
4/5
Opmerkingen

CLA 180 naar tevredenheid laten tunen. Na anderhalf uur wachten weggereden en direct het verschil gemerkt. Vooral het koppel is verbeterd, wat ervoor zorgt dat ik minder hoef terug te schakelen en dat rijdt stukken lekkerder

Dhr Uit de Bosch
27 januari 2019
4/5
Opmerkingen

Het is een goed bedrijf en het eind resultaat is zeker goed.

Jan Schouwenaar
27 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Perfecte tuning voor een eerlijke prijs!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Daniele Giorgi
26 januari 2019
5/5
Opmerkingen

professionally and technically perfect ... a guarantee!

Klant
20 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Super ontvangst, service ook zeer goed, duidelijk wat er ging gebeuren aan mijn auto, zeker een aanrader voor mensen. Verschil na chippen was zeker te merken. Ik kom zeker nog een keer terug in de toekomst.

B.J. Vogel
20 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Een zeer klantgericht en klantvriendelijk bedrijf. Voordat het vermogen van de motor wordt vergroot, nemen ze je mee naar de testbank waar ze je live laten zien wat het actuele vermogen is. Dat herhalen ze na de ‘behandeling’. Zeer professionele aanpak. Dit is mijn 2e BMW waarbij het motorvermogen sterk wordt verbeterd door softwarematige aanpassing door dit bedrijf. Ik ben merr dan tevreden over het resultaat. De power in mijn auto is super! Dank aan alle medewerkers!

Rob
17 januari 2019
4/5
Opmerkingen

Top gegaan, auto rijd perfect.

Ruben V.
16 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Audi A8 laten tunen met testbank voor en na. Zeer attent geholpen en zelfs iets meer dan de vooraf opgeven pk’s en Nm erbij gekregen. Verschil is merkbaar. Nou nog kijken of hij inderdaad ook iets zuiniger gaat rijden nadat ik mijn gaspedaal weer wat normaler ga gebruiken 😂.

Formule 1
13 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Zoals elke keer weer verrassing

Rick
11 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Snel efficient en het gewenste resultaat werd ruimschoots gehaald.

RJ Kremer
9 januari 2019
5/5
Opmerkingen

Mijn Bmw 535d laten tunen.
Zeer netjes behandeld en de auto rijd na de tuning super boven verwachting.
Ga zo door jongens !!

Patrick
9 januari 2019
4/5
Opmerkingen

Gister langs geweest voor stage1 tuning voor mijn 435i wat een verschil👍🏼💥

G v Iperen
7 januari 2019
5/5
Opmerkingen

ik zeer tevreden en zou het zeker mijn Suzuki s cross is veel soepeler geworden en een stukje zuiniger dus zeker een aan rader en ben zeer netjes behandelt en klant vriendelijk.