+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 419 Uitstekend
4.6/5
74.70%
21.48%
2.63%
0.24%
0.95%
Dhr Rook
15 juni 2019
1/5
Opmerkingen

Jullie waren niet in staat in de computer van mijn ford ka te komen. Dus is beoordelen erg lastig, ik ben onverricht ter zake weer naar huis gegaan.

Dhr Van den broek
12 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Super geholpen door een jong team wat streeft naar perfectie. Top !!!

Marcel
7 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Goede ervaring tot nog toe,auto rijdt super.
Afspraak netjes nagekomen,fijne ervaring.

Cloin totaalbouw BV
6 juni 2019
5/5
Opmerkingen

BMW 330e rijd Super.
Geen terug val in acceleratie van 0 tot 260. Top prestatie 😊

Twan
2 juni 2019
5/5
Opmerkingen

Werd prima ontvangen. Komen na wat er is afgesproken de passat b8 150 pk had een turbo gat de auto gaat nu veel vlotte door het verkeer. Top!

De heer Henri Walravens
30 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Met renault captur 1.5 dci automaat daar geweest .
Heel leuk geholpen en tuning uitgevoerd.
Auto loopt als een tiet , geweldig .
Brandstof besparing kan ik nog niets over zeggen , te kort nog .

Samuel Doldersum
27 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Professioneel getuned. Je moet even 1,5 a 2 uurtjes gedult hebben, maar tijdens het wachten kun je relaxed zitten met lekkere koffie. Tv, leeswaar en wifi is aanwezig dus is goed te doen en krijgt er een snellere auto voor terug. Van 122pk naar 175pk groot verschil:).

Arnoud Heemskerk
24 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Tuning bevalt prima, Ik kon de volgende dag al terecht. Prima koffie in de wachtruimte (maar dat mag kijkend naar de kosten ook wel)

klant
22 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Goede ontvangst prof behandeling
Aales correct afgehandeld en zeer prof

Theo Witjes
19 mei 2019
3/5
Opmerkingen

Heb auto gisteren 18mei laten tunen, maar het is duidelijk niet gelukt, heb geen vermogen cq koppel erbij, teleurstellend.
Neem morgen contact met jullie op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Stelios
17 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Goed gedaan en erg deskundig, aangezien het feit dat mijn E46 uit 2003 komt. Resultaat- en klantgerichte instelling.

Clemens
16 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Ook mijn nieuwe auto (420i) weer bij ATM laten tunen. Vriendelijke gasten, nette rapportage en certificaat. Wat een resultaat: van 180 naar 260pk en van 270 naar 400nm! Rijden is nu echt leuk! Huurauto tijdens tunen was voor mij handig en voor 45 euro door hen geregeld. Prima!

Martin
16 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Nu 1 dag verder,en uitgebreid gereden. Lijkt of er andere motor in zit. Top!!
Goed en prettig contact, zowel aan de telefoon als op locatie. Wordt goed op de hoogte gehouden waar ze mee bezig zijn. Betreft Mercedes A 180

Jeroen Blom
16 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Top behandeling gehad! Aanrader!

e hadzic
15 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Na een tijdje over nagedacht te hebben toch besloten mijn bmw 430i cabrio te laten tunen bij ATM Utrecht.
Bij aankomst goed ontvangen door personeel en alles heel duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en in welke stappen. Ik ben zelf ook aanwezig geweest bij de testbank, gaaf om mee te maken. Na iets meer dan 2 uur was de auto klaar en mocht ik het zelf gaan uitproberen. Auto presteert duidelijk beter heel goed merkbaar.
Van 250 pk naar 313 pk en van 350 nm naar 465 nm. Achteraf had ik het maar eerder gedaan. ATM bedankt voor jullie inzet en professionaliteit. Tot volgende keer

M Oosten
13 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Goede uitleg, snelle service, mooi resultaat en vriendelijk personeel.

Annette Kruythoff
12 mei 2019
4/5
Opmerkingen

Keurig volgens afspraak, snel, goed en bijzonder vriendelijke medewerkers en het allerbelangrijkste.... super snel met de extra pk´s!! Dikke pluim

Pieter de Bruin
10 mei 2019
5/5
Opmerkingen

TOP GEHOLPEN NIETS IS TE VEEL GOED PERSONEEL DIE JE VRIENDELIJK TE WOORD STAAT. ZAL HET ZEKER AANBEVELEN BIJ VRIENDEN EN FAMILIE

Gert Groot
4 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Prettige afhandeling en vriendelijke medewerkers. Duurde wel langer

Monique
3 mei 2019
4/5
Opmerkingen

Goed behandeld, uitleg over het tunen gekregen en uiteindelijk goed geholpen. Tot nog toe tevreden over het resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
POLO DRIVER
1 mei 2019
5/5
Opmerkingen

Nette zaak punctueel en kundig mijn polo heeft een boost gekregen draaid weer mooi rond .top

D Kip
27 april 2019
5/5
Opmerkingen

Een duidelijke uitleg over het hoe en wat en de voordelen trekken van caravan ,soepeler rijden en wel je voet in bedwang houden (anders een nadeel).

E Bakelaar
25 april 2019
5/5
Opmerkingen

Zeer goede service en snel geholpen.

heer J. Post
25 april 2019
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf, prima service.
De volgende auto weer bij jullie.

Alfons
23 april 2019
5/5
Opmerkingen

kon op korte termijn terecht om de Ford Focus ST line 2019 125 pk op te waarderen naar 145 pk /240 nm het resultaat is zeer goed de auto trek een stuk vlotter op heb er net 500 km meegereden en kan daardoor nog weinig over brandstof verbruik melden maar zit er tot op heden goed uit de motor draait ook mooi rond een aanrader.

Ford Utrecht - Woerden, Elbert van Voorden
23 april 2019
5/5
Opmerkingen

Onze klant geheel tevreden!!

Wij zijn een merk dealer en onze klanten zijn erg tevreden met hun upgrade. Top bedankt!

PA Y
23 april 2019
3/5
Opmerkingen

Nu, zo'n 1000 km na de tuning, heb ik weliswaar het idee dat de auto iets krachtiger is geworden (nm) maar ook onrustiger reageert in de versnellingsbak. Wat ik hoopte te bereiken was een snellere response op het gaspedaal. Dit is vanaf 10km/u naar 50km/u zeker niet het geval.
Volgens mij heeft dat te maken met de versnellingsbak die niet goed samenwerkt met de motor.
Zeker in files zeer lastig.

Martin Mourik*
21 april 2019
5/5
Opmerkingen

Afspraak kon snel gemaakt worden, netjes ontvangen bij de receptie, met koffie of iets dergelijks.. Groot scherm met Netflix om het wachten te veraangenamen.. Ondertussen via insta de auto kunnen volgen. Binnen de afgesproken tijd de auto gereed, en geen spijt van gehad.. Eindelijk een auto die rijd zoals ie bedoeld is... Ook de prijs was elke cent waard.. Wij zijn er blij mee..

Daphne de Lang
21 april 2019
5/5
Opmerkingen

Fantastische service, ongedwongen sfeer. Ik zou het iedereen aanraden!

Dion K
16 april 2019
5/5
Opmerkingen

Voelt heel erg vertrouwt!
Ook mensen die er echt verstand van hebben die je zelf ook wat meer er over kunnen vertellen En merkten het meteen met weg rijden al dat die beter reed!
super net en vertrouwt bedrijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Klant
12 april 2019
5/5
Opmerkingen

Ben heel tevreden, snel geholpen en super blij met het resultaat!

Faachir Jokhoe
10 april 2019
5/5
Opmerkingen

klant vriendelijk bedrijf geen klachten erover heel erg gast vrij en goeie resesultaten er bij

Wesley L.
10 april 2019
5/5
Opmerkingen

Goede service met een heerlijk rijdende auto als product. Fijn ingerichte wachtruimte om te wachten tot de auto klaar was. Zeker een aanrader.

Wiw
10 april 2019
5/5
Opmerkingen

Prima service en aardige mensen! En het rijden met de auto na tuning bevalt top, had ik eerder moeten doen. ( Bmw 2.0d van 163 naar 220 pk )

NG
8 april 2019
5/5
Opmerkingen

Goede service!

Dhr Suijskens
7 april 2019
5/5
Opmerkingen

nu voor de 2e keer een vivaro 1.6 cdti laten chippen.
met de vorige bus 225000km zonder problemen mee gereden, de nieuwe bus nu ook weer laten doen en wederom weer ruim voldoende power.

zeer behulpzaam en professioneel personeel.
kort gezegd : een top service

Dhr Tuit
7 april 2019
5/5
Opmerkingen

Uitstekende service,als je wat vraag krijg je een uitstekend antwoord,ik raadt dit bedrijf dus aan,kom hier zeker in de toekomst terug.vriendelijke gr ad tuit,den haag,

dh Willemsen
6 april 2019
4/5
Opmerkingen

Na een iets wat moeilijke start een perfect resultaat en conform afspraak klaar. De auto heeft uiteindelijk zelfs meer vermogen gekregen dan van te voren gedacht.

Wout
5 april 2019
4/5
Opmerkingen

Goed bedrijf, werd vriendelijk geholpen en kon terecht met al mijn vragen (koffie smaakte ook goed).
Het enige nadeel was dat ik door een fout geen rollerbank test kon doen.

Dhr Dick
4 april 2019
4/5
Opmerkingen

super bediening en goede communicatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Maarten Van de Geest
3 april 2019
5/5
Opmerkingen

Auto doet het geweldig!

Folkert
28 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Ford Fiesta 2019 laten tunen. Was eerst doodbenauwd, maar na 3 uurtjes werk hebben ze haar van 100Pk naar 145pk gekregen. wereld aan verschil en zeker aan te raden.

Bij vragen kreeg ik antwoord, wees gerust om te bellen met de raarste vragen, heb ik ook gedaan.

D de Haas
25 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Professionele mensen die weten wat ze doen. Je word goed geholpen bij vragen die je hebt. Ik zou hier zeker mijn volgende auto een chiptuning geven het is echt een aanrader.

MSk
24 maart 2019
5/5
Opmerkingen

prima service, heren hebben prima resutaten geleverd. Auto rijdt veel lekkerder dan voorheen. Zeker aan te bevelen.

R Vijgeboom
21 maart 2019
5/5
Opmerkingen

De "drive-ability" van mijn BMW M550d is zo ongelofelijk toegenomen, echt een genot.

M Pullens
20 maart 2019
4/5
Opmerkingen

Duidelijk merkbare performance verbetering en naar zich laat aanzien efficienter verbruik. Wel nog even verder ervaren. Beetje 'bubbeltjes' te horen in motor bij gaspedaal indrukken.

Henk Tempelaar
18 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Uitstekende begeleiding, prima ontvangst, zeer gastvrij met goede faciliteiten om de wachttijd in te vullen.

G van den Berg
16 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Prima product. Uitstekend en vriendelijk personeel

Kevin Grevinga
15 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Ik heb mijn BMW 523i Laten tunen in Houten. De tuning werkt perfect!!! Hij pakt lekker op vergeleken met voor de tijd.

Echt een aanrader, ook nog een nette rondleiding gehad. Erg leuk om even te zien.

Marco lampie
15 maart 2019
5/5
Opmerkingen

Zeer deskundig en prof.en heleLekkere koffie