+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
+31 35 539 3977
+32 3 808 2230
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 565 Uitstekend
4.7/5
77.17%
18.94%
2.65%
0.18%
1.06%
J.
6 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Goede service. Tot nu toe geen problemen met de auto na het chippen. 1 ster aftrek voor het 'vergeten' te sturen van de factuur/bon.

Antwoord (6 juni 2020)

Bedankt voor uw recensie, terechte penalty!
De factuur is alsnog verzonden.

Veel plezier met de tuning!

Mvg,

Dion
ATM

Mevr. Heesakkers, Nathaly
6 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super zoals verwacht! Heerlijk rijden nu!

Sk88
6 juni 2020
3/5
Opmerkingen

Vreemd bedrijf , bij binnenkomst stellen ze een aantal vragen en laten ze de afgesproken kosten zien op een tablet dit bedrag noemen ze echter niet hardop ik denk omdat iedereen andere prijzen te horen krijgt.

Ook het afrekenen gebeurd in een achteraf ruimte waar ze ook alvast een benzine component aan het lijstje toevoegen wat niet de bedoeling was.

Je krijgt een "certificaat" mee waarop staat wat het nieuwe aantal PK is van de auto , de auto is nooit op een testbank geweest dus heb het gevoel dat dit ook niet klopt.

Wat ze presies gedaan hebben met mijn auto is ook onbekend.

Voor mij was het anderhalf uur rijden naar dit bedrijf , achteraf geen goed gevoel aan over gehouden.

Antwoord (6 juni 2020)

Beste Steven,

Bedankt voor je recensie. Goede feedback, ik zou wel graag het een en ander willen toelichten.

Bij het aannemen stellen wij inderdaad een paar vragen over de auto en met name over de onderhoudshistorie. Dit helpt ons om naast onze technische controles een goed beeld te krijgen van de staat van de wagen. Hier houden wij namelijk rekening mee bij het tunen. Vervolgens laten we elke klant de werkorder verder doorlezen en tekenen voor akkoord, wij lezen hiervan niks voor, en daarom ook het bedrag niet.

Het klopt ook dat wij een aparte ruimte hebben voor het afrekenen, wij horen van meerdere klanten dat ze deze privacy als het om geldzaken gaat op prijs stellen. Daarnaast had het brandstofadditief aangeboden moeten worden, als dat niet is gebeurd is dat niet netjes, excuus daarvoor.

Met betrekking tot het certificaat hebben onze klanten altijd de keuze om voor een Stage 1 of 1+ te kiezen. Het verschil hierbij is of de wagen voor & na tuning op de testbank gemeten wordt of niet. Dit is uiteraard wel een duurder pakket. Indien men voor de Stage 1 zonder testbankmeting kiest krijgt u alsnog een certificaat alleen worden hier dan de gemiddelde waardes genoteerd.

Ik hoop dat mijn reactie voor wat opheldering zorgt, mocht u nog meer vragen hebben dan nodig ik u graag uit voor een rondleiding om al uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast ga ik uw recensie intern bespreken om te kijken of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Nogmaals dank, en ik hoop dat de tuning in ieder geval naar wens is!

Een prettig weekend gewenst,

Dion
ATM

Denny
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Geweldig rijd als een trein

Gerrit van den Oudenalder
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Uitstekend geholpen en resultaat is zoals is afgesproken

M.M Prager uit Papendrecht, NL
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk bedrijf, alles ziet er mooi en schoon uit, resultaat van de chip tuning is naar wens, zeker een aanrader voor mensen die twijfelen.

Fedde
4 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Dik tevreden, auto rijdt een stuk beter, is zuiniger en vlotter van zijn plek. Over duurzaamheid kan ik niet veel zeggen.

Lars Evers
4 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Keurig ontvangen. Auto rijdt top en was snel gereed. Volgende auto ook weer hier heen.

Carlo Soeterbroek
3 juni 2020
4/5
Opmerkingen

Ik heb mijn Fiat Ducato camper van 2018 laten chippen, het rijcomfort is een stuk opgeknapt. Het is de moeite waard.

Marcel Timmermans
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Werd correct geholpen komen afspraken na top

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Jos van der Pijl
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Alles is top gegaan. Tevreden met de service, het product en de klantvriendelijkheid. Hartelijk dank voor de tuning!

Mike Nietveld
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Top bedrijf. Ford transit custom van 100pk naar 180pk. Wat een genot om te rijden.

Joost Bakker*
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Heerlijk gedaan.. elke dag feest! Dank jullie wel

Iwan van Hetten
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Ik bracht mijn Honda Civic met 129pk en ging daar weg met 150pk, ik ben zeer tevreden over de extra vermogens die de Civic nu uit 1.0 ltr turbo motor eruit knal, wat een heerlijk gevoel bezorgd de auto mij. Dit allemaal dankzij ATN-chiptuning. Aardige mensen goede service en koffie staat klaar.

Marco Van Dijk
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super gedaan, snel aan de beurt, lekkere koffie en mensen met kennis van zaken.

Jurgen Kalmeijer
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Mijn Peugeot Expert laten doen wat een verschil.Helemaal tevreden

Erik Sinot
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

Super goed voor elkaar bij ATM ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Dhr. den Oudsten
3 juni 2020
5/5
Opmerkingen

goede service, vriendelijk personeel

Maarten
2 juni 2020
3/5
Opmerkingen

De afspraak voor tuning was snel gemaakt. Heldere uitleg over wat de tuning inhoudt. Het resultaat was bovenverwachting. Dit had ik eerder moeten doen.

Marco Wiegers
31 mei 2020
5/5
Opmerkingen

auto rijdt veel lekkerder en is veel zuiniger

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Erik van den Dikkenberg
30 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Soepel en snel dat is ie geworden

Petra van der Kroft
30 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Een wereld van verschil.
Je weet niet wat je mee maakt als je uit houten weg rijd.
Alles liep vlotjes.

Chi-Heng Lau
29 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Renault Clio 1.5 dCi
Was 90pk en 200Nm, gemeten op de rollenbank.
Na tuning 110pk en 248Nm.

Voor de tuning werd er even proef gereden. Na tuning ook.

Tussenacceleratie is merkbaar veel sneller.
Ook veel zuiniger geworden.
Daarvoor moest ik redelijk mijn best doen om 800km uit de tank te halen.
Nu met nagenoeg dezelfde rijstijl tegen de 900km uit de tank.
En af en toe heel zuinig met gemak de 1000km uit de tank.

Henny
29 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Audi A5 Coupรฉ laten tunen. Super resultaat.
Zeer klantvriendelijk.
Ik hoop snel mijn S-tronic te kunnen laten tunen. Helaas is het wachten op de โ€œnieuwsteโ€ software hiervoor.

NB: ik kreeg na afloop van de werkzaamheden ook nog een handgel mee.
๐Ÿ‘๐Ÿป

Joel Hasman
29 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Goed en professioneel gedaan

Pim Halkes
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Top geholpen. Buiten de vermogenswinst heeft het blok ook nooit zo mooi gelopen. Erg blij mee.

eetje
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Super getuned rij met veel plezier

Danny Seys
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Wat een verschil rijd nu nog veel vlotter ๐Ÿ‘

Martin Chmielowsqy
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Recommended service, friendly and profesional.

Michel Jongedijk
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

goed geholpen en leuk resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Mike Vossebelt
28 mei 2020
1/5
Opmerkingen

Tuning was goed alleen ben ik gekomen voor start/stop uitschakelen en pops and bang achteraf kon dit niet ik ben ruim 1.5 uur onderweg geweest naar hun omdat hun het konden en niemand anders bij mij in de buurt kon dit ik vind dat ze dat hadden moeten laten weten dat start/stop en pops and bang niet mogelijk was dan hat ik ook niet zo ver hoeven rijden

Antwoord (2 juni 2020)

He Mike,

Bedankt voor je recensie. Ik snap inderdaad dat dat jammer is, helaas zijn dit soort dingen soms pas te zeggen op het moment dat wij de auto in de werkplaats hebben. We moeten namelijk de softwareversie met onze apparatuur identificeren. Nogmaals excuses hiervoor.

Mocht het in de toekomst wel mogelijk zijn dan laten wij het je weten.

Ik ben wel blij om te lezen dat de tuning naar wens is, jammer dat hij maar 1 ster waard is ;)

Mvg,
Dion van ATM!

Ronald in t Veld
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk geholpen en goed resultaat

Jan Joost
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Gemoedelijke onderneming met vriendelijke mensen.
Daar kunnen de klanten een voorbeeld aan nemen.
Met name de klanten die Corona niet zo serieus nemen.
Daarom maar een wandeling gemaakt ipv binnen te wachten.

Post
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Super info, duidelijk en kundig personeel, Thanks William

Frank Hurks
28 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Mercedes C200 benzine met standaard 184 pk en 300nm laten tunen.
Na tuning echt een geweldig koppel van 420 NM. Auto rijdt nu net zo soepel als een V8. Tussen acceleratie is fenomenaal.
Bij normaal gebruik rijdt de auto echt zuiniger 1:17. Tank wel Ron 98!

Usmaan Sattar
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Ben uitstekend geholpen, mijn Golf GTE heeft de beloofde prestaties en zelfs een paar pk meer gekregen.

Zeker de centjes waard!

C. van Gils
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Goed ontvangen, snelle sevice, prima resultaat

Ron Wesselo
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Helemaal prima bedrijf top geholpen van eerste mail tot overdracht na tunen. Zeer klantvriendelijk.

Patrick Voorn
27 mei 2020
4/5
Opmerkingen

Eindresultaat van het chippen van de auto was prima. De auto is merkbaar soepeler en - in ieder geval voor mijn gevoel - wat sneller geworden in de tussensprints.
Verder een prima wachtruimte met koffieautomaat, het nodige leesvoer en een TV waarop films worden getoond.
Door de genomen maatregelen tegen het corona-virus kon ik de werkplaats zelf niet zien, ik kan hier dus niets over melden.

Ik had voor mijn auto opgegeven dat ik ook een vermogenstest (voor en na de chiptuning) wenste. Dit werd een paar dagen na mijn reservering telefonisch ontraden, omdat een vermogenstest bij mijn hybride-diesel auto geen betrouwbare uitkomsten zou geven.
Ik ga ervan uit dat dit correct is. De timing van dit bericht was wel wat minder voor mijn beleving, omdat we eerder op de dag een telefoongesprek hadden dat het tijdstip van mijn afspraak naar voren werd gehaald.
Dat zou dus ook kunnen duiden op 'er geen tijd voor hebben / willen maken.
Ik geef ATM op dit specifieke punt het voordeel van de twijfel!
Aanrader voor als je jouw auto wilt laten 'chippen'.

Eric-jan Eric-jan de Waard Ts
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Geweldig.
Goeie service, vriendelijk maar vooral mijn auto ( VITO met 140 pk naar de 222 pk en een dik koppel van ruim 500 Nm, geen kar te zwaar en als het moet 6 liter op 100 km over de snelweg)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Edwin
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Top service en kennis van zaken en afspraak is afspraak wat volgens mij de basis is van alles.

Complimenten Top bedrijf.

Willem van Ginkel
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Prima geholpen en waar voor je geld ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Nico
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Ik heb onlangs mijn BMW F21 door ATM laten tunen en ben hier uitermate blij mee. De hele afhandeling was perfect geregeld ondanks de Corona maatregelen, wachtruimte aangepast etc.. maar wat me het meest blij heeft gemaakt .. ik heb een supersnelle auto terug gekregen, deze is van 116 naar 190 pk gegaan en dat is een enorm verschil, dus ATM-Chiptuning.... Super gedaan.

frenk laswinkel
27 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Voorheen een rollator nu een beest wat met het overige verkeer met alle gemak kan meedoen.

J.L. Geelhoed
26 mei 2020
5/5
Opmerkingen

uitstekend gedaan zeer tevreden

Voorboom
26 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Ik moest het natuurlijk even ervaren met de afgestelde auto, maar ik kan niet anders zeggen dat het uitstekend is gedaan.
Het autorijden is een stuk leuker geworden.
Bij een eventuele nieuwe auto kom ik zeker terug.

Bedankt en succes verder
Gr Jan

Ken van Ierlant
23 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Hij rijdt als de brandweer๐Ÿ˜„

Herman Kleene
23 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Perfect gedaan mijn Opel Crossland automaat van 107pk naar 148pk.
Rijd heerlijk en pakt veel beter op.
En extra vermogen toppie.

Eric Elbers
23 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Snel,vakkundig, redelijk geprijsd.

F.T. van wijk
23 mei 2020
5/5
Opmerkingen

Mazda cx3 en nu Mercedes cla laten chippen kan niet anders zeggen word goed ontvangen goede service net bedrijf zeker aan 't raden