+31 30 237 3070
+31 30 237 3070
Reviews
Reviews
Home Reviews
ATM-Chiptuning
Reviews 968 Uitstekend
4.7/5
78.93%
17.25%
2.07%
0.52%
1.24%
Martin
22 april 2022
4/5
Opmerkingen

Tijdafspraak was correct en de tijdsduur in de garage viel gelukkig mee. Daarna de auto tegen betaling mee gekregen. Ik was tijdens terug reis naar huiszeer tevreden over het resultaat vooral het koppel in het lage toerengebied is opmerkelijk gestegen.

Polling
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Alle gemaakte afspraken keurig nagekomen

Fam. Ben
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Prima geholpen, deze heren komen zeer vakkundig over en ze weten waar ze mee bezig zijn...gelijk al bij het weg rijden kon ik merken dat de auto veel lekkerder door trekt. Gewoon top!

W. Laurant,
22 april 2022
4/5
Opmerkingen

Prima geholpen en een goed resultaat.

Art
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Al meer dan 20 jaar kom ik gemiddeld 1 x per 2 tot 3 jaar bij ATM voor het laten chippen van telkens een andere auto. Alle keren tot volle tevredenheid. Nooit last gehad van welk probleem dan ook. Oftewel, ATM staat garant voor een goede maar vooral ook veilige Chiptuning.

Jan Huiberts
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Een zeer net bedrijf en goed geholpen

VR
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Topservice!

Peter
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Onlangs heb ik mijn Audi A6 3.0 TDI laten tunen bij ATM. Deze reed al heel erg goed, maar ik was toch nieuwsgierig of er nog verdere verbetering mogelijk was.
Een proefrit en vermogensmeting wezen uit, dat mijn auto al 270Pk/ 550Nm had i.p.v. de standaard 245Pk/ 500Nm.
Toch heeft ATM dit nog kunnen overtreffen met 302Pk/ 650Nm en dat merk je echt; de auto trekt nu als een lier en hangt super aan het gas!
Al met al een prima ervaring, die mannen weten wat ze doen👍

Lex de Frel
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

doen wat ze. beloven, geven je powerrrr

J.L. Theunisse
22 april 2022
4/5
Opmerkingen

Prima service. Duurde alleen langer dan aangegeven

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Dane Pichotte
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Mooie open wachtruimte met goeie WiFi, waardoor ik rustig kon werken op m’n laptop terwijl ik op m’n auto aan t wachten was.

Dyon
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Topprestaties uit mijn F30 320D
Na de stage 1 tuning van ATM Chiptuning 325D prestaties. Auto is circa 10% zuiniger geworden en heeft een hele berg trekkracht erbij gekregen. Rijdt een stuk rustiger en schakelt ook eerder over (8-automaat/sport). Zeer tevreden. Binnenkort op de Autobahn eens het dooraccelereren op hogere snelheid uitproberen.

Albert
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Super net bedrijf, belangrijkste: top resultaat!

Richard de Wildt
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Eerlijk bedrijf en zeer snel geholpen!
Mijn Audi A4 rijd heerlijk met de extra PK's
Groet Richard

Ron Giesen
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Zeer tevreden over het resultaat. Niet twijfelen maar doen!

Henk Vrooman
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

netto ontvangst en goed uitgevoerd chip tuning van mijn BMW x3 diesel
30 pk meer en 40newton
fijn bij het inhalen van vrachtauto's

.

Frank Fermont
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Netjes geholpen en alles volgens afspraak. Top 👍

bert visser
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Snell en goed geholpen .prima koffie

Ralph
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

VWPolo 1.2 4cyl. 90pk
2017 (type 6c)laten chippen bij ATM Houten.
Super vriendelijke ontvangst en intake.
Fijne ruimte om te verblijven tijdens de 1.5-2uurtjes dat er aan de auto gewerkt wordt. Relaxte sfeer. En… goede koffie😉.
Ben nu 2 maanden verder en auto rijdt als een zonnetje. En wanneer je even wilt inhalen dan merk je wat voor een verschil er is van voor en na het chippen! Tevens ook veel meer trekkracht en dus heel relaxed rijden. Mannen van ATM bedankt 👍🏾👍🏾

Harry
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Nadat ik mijn Mercedes Sprinter ivm de terugroepactie bij dealer Stern in Veenendaal had laten herladen, herkende ik mijn auto niet meer. Motor maakte meer geluid, later schakelen waardoor altijd hoog in de toeren en een fors hoger verbruik (15%). Ik heb contact gezocht met de dealer en de importeur van Mercedes Benz. Beiden gaven aan hier geen raad mee te weten en alleen op mijn kosten onderzoek te willen doen. De arrogantie ten top!
Hierna heb ik contact gezocht met ATM in Houten en mijn verhaal gedaan. Reactie; “ breng hem maar, inmiddels herkennen wij dit probleem”.
Ik heb mijn auto bij ATM laten tunen. Wat een verschil! Ik heb mijn oude auto weer terug. Schakelt weer mooi, motor is rustiger en rij 200km meer op een volle tank…
Ik ben ATM bijzonder dankbaar voor het goede werk dat zij hebben verricht.
Duim naar beneden voor dealer “de Stern” in Veenendaal en de Mercedes importeur. Twee duimen omhoog voor ATM. De prijs die ik heb betaald is snel terugverdient doordat fors meer kilometers kunnen worden gereden op dezelfde tank.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Ferhat Sahin uit Doetinchem, NL
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Vriendelijk, duidelijk en zeer behulpzaam. Heb er onlangs mijn BMW G30 530i laten tunen en merk een aanzienlijk verschil. Echt een verschil van dag en nacht in positieve zin! Trekt veel beter/lekkerder op en de koppel opbouw is vanaf de wat lagere toeren en door de versnellingen heen echt heerlijk! Ook reageert de auto nu agressiever op het gaspedaal. Ik rij voortaan met een big smile op m'n gezicht :D

klant Rachid
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Super service!

Jeroen
22 april 2022
5/5
Opmerkingen

Wederom ben ik super geholpen bij ATM. Ik raad dit bedrijf echt aan. Top

Pinnel Design
17 maart 2022
5/5
Opmerkingen

18 months ago I went to the Atm Chiptuning dealer in Cazin, Bosnia and Herzegovina. First of all, my car came to the Autolab company for repairs, no one knew why the car had little power. After spending a lot of money and nerves, the car was still weak. Luckily for me, the director of Autolab fixed everything and the car went as it was when it was new. It is a Passat b5.5 96 KW, 5 speeds, 130 hp / 285 Nm. Then Autolab did chip tuning at 170 hp / 390 Nm. I am very satisfied, we are going to Stage2 soon. Thanks to the director of Autolab who has a huge knowledge of electronics, mechatronics and mechanics - I can say the best car expert I have met.

Luc Lemaire
14 februari 2022
5/5
Opmerkingen

Super tevreden sinds eind december is mijn Ssang yung Rodius een volledig nieuwe wagen koppel en vermogen,ondenkbaar verschil!!!Zeer blij!!!!!!

P.P. van de Vorst
23 december 2021
5/5
Opmerkingen

Op 7 december 2021 naar ATM gegaan met mijn onlangs aangeschafte Volvo V60 D3 AUT. Naast de vriendelijke ontvangst met goede koffie ook tevreden over het resultaat. De gaspedaal respons is stukken beter en de tussenacceleratie ook. Gewoon een fijnere auto nu dus. Ik zoek op dit moment nog een Mercedes E cabrio voor erbij en als ik die gevonden heb gaat deze ook de kortste weg naar ATM ! Chapeau !! Fijne feestdagen en groeten, Paul van de Vorst

Marie-Jeanne Bijker-schaap
20 december 2021
5/5
Opmerkingen

Super vriendelijk personeel, en service is op en top! 👌🏻Echt een aanrader, om je auto daar te brengen.

Olaf nroohsduo
9 december 2021
4/5
Opmerkingen

Vorige week mijn Renault Megane 1.2 tce 130pk laten tunen. Ik ben voor de stage1 tuning gegaan, wat 15pk en 35nm zou opleveren
Daarnaast was het voor mij belangrijk om het hikken van de motor proberen weg te krijgen.
Het tunen duurde ongeveer 1.5 uur en ik merkte bij het wegrijden gelijk dat de auto wat feller is. Hoeveel PK en NM er precies bij is gekomen is onbekend, hiervoor had ik de auto op de Vermogenstestbank moeten zetten. Dit vond ik het geld echter niet waard, alleen ben ik nu wel erg benieuwd wat het chiptunen nou daadwerkelijk heeft opgeleverd.

Het hikken lijkt grotendeels weg te zijn. Althans ik voel hem een stuk minder, maar af en toe heb ik het gevoeld dat ik toch nog wat voel.
Alleen weet ik soms niet of dit nou het hikken van de motor is, of aan de banden of het wegdek ligt.
Ik ben de laatste tijd zo gefocust geweest op elke oneffenheid tijdens het rijden dat ik er wellicht nu gewoon teveel mee bezig ben.
Ik moet er gewoon nog wat langer mee rijden om te kijken of ik het hikken in alle situaties ook echt weg is.

Voor de rest is het een nette zaak, met een mooi gestylde wachtruimte en vriendelijk personeel. Wel had ik gehoopt wat meer mee te kunnen kijken met het tunen zelf. Ik weet dat dit voornamelijk software matig is, maar had het desondanks toch wel erg interessant gevonden om te zien. Nu lever je je sleutel in, wacht je 1.5 uur en kan je je weg weer vervolgen.
Ik had graag willen zien wat er nou precies aan de auto/software is gedaan.

Lodewijk Schelkers
20 november 2021
4/5
Opmerkingen

Bij aankomst vriendelijk ontvangen en voorzien van een goede bak koffie. Na een 5 kwartier werd ik geroepen, de auto was klaar.
Ik moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat.
Als ik een punt voor verbetering zou moeten noemen dan zou ik zeggen … ga voordat jullie met de auto aan de gang gaan samen met de klant een stukje rijden en die datzelfde na de tuning.
Peter S

Paus P
12 november 2021
4/5
Opmerkingen

Prima geholpen, vriendelijke ontvangst. Na 1.5 uur weer op pad. Auto rijdt stuk lichtvoetiger

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
Kodiaq
10 november 2021
1/5
Opmerkingen

Na het tunen verbruikt de auto 40% meer brandstof en de auto stottert en
Loopt niet echt fijn.

Antwoord (12 november 2021)

Goedemorgen Mike, wat jammer dat de tuning niet naar wens is! Zoals besproken kom je vanmiddag al langs zodat we kunnen kijken naar het probleem. Komt goed!
Tot vanmiddag,
Dion

C Hoogstraten
10 november 2021
5/5
Opmerkingen

Goede snelle service

Henry
9 november 2021
4/5
Opmerkingen

Vriendelijk ontvangst,alles uitstekend geregeld,maar belangrijkste is ,dat auto goed gechiptuned word, ik heb tot nu toe geen problemen en het gewenste resultaat behaald,maar dat zal niet voor iedereen gelden,hoorde in de wachtkamer ook wel gevallen dat er niet het gewenste resultaat werd behaald na chiptuning.

Antwoord (12 november 2021)

Dag Henry,
Bedankt voor je recensie en fijn om te horen dat de tuning bevalt!

Aangezien elke wagen individueel wordt afgesteld kan het wel eens voorkomen dat iemand met de eerste afstelling niet 100% tevreden is.

Dat is ook de reden dat wij 5 jaar garantie bieden. In het geval dat dit gebeurd wordt men direct uitgenodigd zodat we verder kunnen finetunen tot de tuning wel naar wens is.
Gelukkig is dat bij u zo te lezen niet nodig!

Nogmaals dank en veel plezier met de tuning,
Dion

F v Grondelle
9 november 2021
5/5
Opmerkingen

Er nog weinig mee gereden maar wat ik tot op heden heb ervaren .
Is top !!
Grtz
F v G

G Verschuren
9 november 2021
4/5
Opmerkingen

Een eerlijk open organisatie, duidelijk naar de klant .

G Dekkers
9 november 2021
5/5
Opmerkingen

Top! Goede service en mooi resultaat

Piet
7 november 2021
5/5
Opmerkingen

Verstand van zaken en uiterst vriendelijk. Een echte aanrader!

P. Haasnoot
5 november 2021
5/5
Opmerkingen

Auto getuned op 28-10-2021.

Dit is de tweede auto die ik bij ATM tuning laat tunen. Allereerst geeft de netheid en ordelijkheid al aan dat dit een professioneel bedrijf is. Je wordt netjes ontvangen en krijgt een heerlijke bak koffie.

Daarna gaan ze met de auto aan de slag. Ook dat gebeurd op een perfecte wijze. De tuning wordt per auto afgesteld op de meest efficiënte manier. Niet zo'n standaard pakket per merk/model.

Ook de eerlijkheid spreekt mij erg aan. De vermogensrun werkte niet en dat werd gewoon eerlijk verteld en nief gefactureerd. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om in de garage te kijken. En ook deze is spic en span.

Mooie is, dat wanneer de software op een of andere manier uit het systeem gaat, je terug kan komen om jouw specifieke software, tegen een gereduceerd tarief, weer in te laten spoelen.

Al met al wederom weer een topervaring gehad. Bedankt ATM.

Tom
3 november 2021
4/5
Opmerkingen

Audi A4 2.0 benzine TFSI avant B9 bj 01/2016 42.000km
Fabriek: 190 pk koppel 320 Nm
Gemeten:
181,2 pk koppel 296,6 Nm
Na tuning:
245,6 pk koppel 432,1 Nm

Rick
3 november 2021
5/5
Opmerkingen

Het tunen van de auto ging soepel en snel. Qua vermogen is er zelfs meer uitgehaald dan vooraf aangegeven. Qua koppel iets minder. Maar dat mag de pret niet drukken ;-).
Ook kon ik eerder terecht, na afstemming, dan de initiële afspraak.

Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik zou mijn volgende auto er weer laten tunen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto?
Vraag direct een offerte aan
Offerte aanvragen
F Boucher
2 november 2021
4/5
Opmerkingen

Ontvangst vriendelijk. Resultaat chip tuning lijkt goed. Eerste week geen complicaties.

B Groothede
2 november 2021
5/5
Opmerkingen

ATM was voor mij 8 jaar geleden al een top ervaring. correct in zijn werk en als klant ga je met je auto een nieuw leven in. top organisatie met een waardering een cijfer 10.
wederom met mijn andere auto een 10.
ga zo door het zit in jullie kennis op hoog niveau. mvgr. Groothedde.

Pol10209
2 november 2021
5/5
Opmerkingen

Mijn Volvo V40 2.0 D4 laten chippen.

190 PK & 400 NM naar 230 PK en 470 NM.

Dit is uitstekend gedaan en merkt echt dat het acceleratievermogen veel krachtiger en beter verdeelt is.

De koffie en de service zijn tevens net zo goed.

Echt een aanrader dus !

Joris Wever
23 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

116i f20 had 138 pk en nu 208 pk. Rijdt nog steeds soepel, maar vanaf 2500 toeren, dan word je prettig in je stoel gedrukt. Zeer tevreden over ATM.

Nobullshit
22 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Een goede service en direct kreeg ik goeie koffie aangeboden. Ik moest na het chippen naar Berlijn rijden en ik merkte wel degelijk verschil in het vermogen. Niet te veel niet te weinig. De topsnelheid is zo'n 15km/h meer.

Audi A6 2.0 TDI = 0-100km/h van 8.5 naar 7.5 seconden. (190 --> 225pk).

Echt een aanrader als je een 2.0 diesel rijdt. Je rijdt alleen zuiniger als je cruise rijdt, voor de rest niet. Mijn verbruik is gemiddeld 0.2 liter hoger per 100 kilometer, ofwel verwaarloosbaar...

pontier
22 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Prima service!
Geen commentaar op de Tunning van de Range Rover Velar..
Hij gaat als een speer! 👌
Bedankt hiervoor!

Mvg,
Rob

R Buss
17 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Prima ontvangst en duidelijke uitleg met een uitstekend resultaat.

F Langelaan
15 oktober 2021
4/5
Opmerkingen

Gastvrij ontvangen. Alles binnen de aangegeven tijd gerealiseerd. Auto rijdt een stuk beter.

L de Graaf
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Goede en snelle service

Priskimberhoeve v.o.f
15 oktober 2021
5/5
Opmerkingen

Geweldig bedrijf die hun werk met veel enthousiasme uitvoeren, zeer klantvriendelijk, en na het chippen ga je met een totaal andere auto naar huis,
Al met al een zeer prettige ervaring.