+31 (0) 35 53 93 977
+31 (0) 35 53 93 977
ATM-chiptuning levert speciale Piggybacks
ATM-chiptuning heeft vanaf nu de mogelijkheid om naar OBD-Tuning en Chiptuning ook een zogenaamde Piggyback te plaatsen. De Piggybacks die ATM-chiptuning plaatst zijn geen kant-en-klare voorgeprogrammeerde Powerboxen. Deze worden welliswaar veelvuldig aangeboden, echter voeldoet het meerendeel niet aan de specificaties van de auto. Gezien het feit dat elke auto op een andere wijze wordt aangestuurd, dient ook elke auto specifiek te worden geprogrammeerd bij een optimalisatie. ATM-chiptuning in Antwerpen heeft Piggyback die voor het plaatsen op maat voor uw auto
Home Nieuws ATM-chiptuning levert speciale Piggybacks

ATM-chiptuning levert speciale Piggybacks

Toegevoegd op: 19-01-2009

ATM-chiptuning Schoten heeft vanaf nu de mogelijkheid om naast OBD-Tuning en Chiptuning ook Piggybacks te plaatsen. De Piggybacks die ATM-chiptuning plaatst zijn geen kant-en-klare voorgeprogrammeerde Powerboxen.

Deze voor geprogrammeerde worden welliswaar veelvuldig aangeboden, echter voeldoet het meerendeel niet aan de specificaties van de auto. Gezien het feit dat elke auto op een andere wijze wordt aangestuurd, dient ook elke auto specifiek te worden geprogrammeerd bij een optimalisatie.

ATM-chiptuning te Schoten heeft Piggybacks die, voor de plaatsing, op maat voor een auto worden gepogrammeerd. Rekening wordt gehouden met allerlei factoren. Dit maakt de Piggyback niet alleen uniek maar ook zeer betrouwbaar, waardoor de levensduur van de auto absoluut behouden blijft.

Lees meer over de Piigyback op de website van ATM-chiptuning. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Bel dan naar 04 88 137 065

 

ATM-chiptuning levert speciale Piggybacks