ATM-Chiptuning ATM-Chiptuning
Bel voor een vrijblijvende offerte
035 539 39 77 03 808 24 74
Chiptuning op maat

Meer rijplezier en besparen op brandstofkosten? Chiptuning op maat van ATM maakt het waar!

ATM Rijervaring Audi RS6 5.0 TFSI 580pk ( C6 - 2004 - 2011 ) Audi RS6 5.0 TFSI 580pk ( C6 - 2004 - 2011 )

Een rs6 is natuurlijk al snel maar het is zonde om er nie...

Bekijk alles
E3 Performance E3 Performance

Leaseauto’s tunen? Dat kan met de E3 Performance Tuningbox!

Een snellere auto willen we allemaal wel, maar het kan voorkomen dat chiptuning een stap te ver is. Ook dan is er gelukkig een oplossing: de E3 Performance Tuningbox.

Lees meer

Als chiptuning een stap te ver is

Toegevoegd op: 05-07-2016

Als chiptuning een stap te ver is

Een snellere auto willen we allemaal wel, maar het kan voorkomen dat chiptuning een stap te ver is. Ook dan is er gelukkig een oplossing: de E3 Performance Tuningbox.

Het grote voordeel van de E3 Performance Tuningbox is dat hij niet voor garantieproblemen zorgt. Er zijn immers autofabrikanten die geen garantie meer geven zodra de motor door een chiptuner is aangepakt. Natuurlijk niet omdat chiptuning per definitie slecht is, maar omdat het voor fabrikanten moeilijk is om de goede tuners van de slechte te onderscheiden. De E3 Performance Box wordt echter niet opgemerkt door de uitleesapparatuur van de dealer.

Eenvoudige installatie

Een ander voordeel is dat de E3 Tuningbox eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Daarnaast kan de installatie ook weer ongedaan worden gemaakt. Dat zorgt ervoor dat de E3 Tuningbox makkelijk mee kan worden genomen naar een volgende auto (zolang de bekabeling identiek is, uiteraard).

Natuurlijk is het niet zo dat de software voor iedere auto identiek is; dat hangt af van de motor, maar bijvoorbeeld ook van het type transmissie. Voor een auto met een handgeschakelde vijfbak wil je waarschijnlijk een andere instelling dan voor een auto met een automatische achtversnellingsbak. Nieuwe software is echter eenvoudig te installeren.

Ideale tuning voor leaseauto's

Dat betekent dat niet alleen je huidige auto sneller en zuiniger wordt, maar wellicht ook je volgende. Daardoor is de E3 Performance Tuningbox eveneens de ideale oplossing om je leaseauto sneller én zuiniger te maken. Op de website van E3 Performance vind je overigens een complete lijst met 14 voordelen van deze tuningbox.

Unieke bescherming tegen oververhitting

Natuurlijk is de Tuningbox van E3 Performance niet de enige tuningbox op de markt. Er is echter een eigenschap die de E3 Tuningbox uniek maakt: het is de enige tuningbox met een bescherming tegen oververhitting. Wel zo prettig, want dat maakt het gebruik van deze tuningbox volstrekt veilig! 

Tot slot is er nog een ander belangrijk onderscheid: de E3 Performance Tuningbox wordt geleverd door ATM Chiptuning. Dat betekent dat deze performancebox aan exact dezelfde strenge eisen voldoet als onze andere producten.

Ga naar E3 Performance

>>Als chiptuning een stap te ver is

ATM op Facebook

ATM-chiptuning heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd aan het album Audi A4 2.0 TDI 122pk stage ..

Audi A4 2.0 TDI 122pk stage 1 @ 180pk
Contactgegevens
ATM-Chiptuning Nederland Tel : 035 539 39 77
GSM : 06 82 01 17 34
ATM-Chiptuning België Tel : 03 808 24 74
GSM : 0 488 13 70 65
Je vindt ons ook op:  
Dealer worden?

Wenst u meer omzet te realiseren en uw klanten een aantrekkelijk product aan te bieden? Denkt u dan eens aan de vele voordelen van chiptuning.

Lees verder
Seat Tuning Chiptuning Trekauto Caravan Chiptuning West Vlaanderen Chiptuning BMW Volkswagen Chiptuning Chiptuning Antwerpen Tuning BMW Skoda Tuning Chiptuning Rotterdam Chiptuning Seat Ibiza Tuning Alfa Romeo Chiptuning Huizen Chiptuning risico Diesel Tuning dpf-roetfilter-uitprogrammeren Tuning Volkswagen Golf Chip tuning Utrecht Chiptuning Oost Vlaanderen Chiptuning Brussel Chiptuning 1.2 TSI Chiptuning Breda Chiptuning Truck Chiptuning Chip tuning Huizen Chiptuning Amsterdam Tuning Audi Chiptuning Amersfoort Chiptuning Limburg Diesel Powerbox Chiptuning Utrecht Chiptuning software Goedkope chiptuning Chiptuning Volkswagen Golf Chiptuning 1.6 TDI Bluemotion Chip tuning Amsterdam OBD-tuning Chiptuning testbank Chiptuning benzine Powerbox Powerbox Tuning Chiptuning Den Haag Tuning Tuning truck