ATM-Chiptuning ATM-Chiptuning
Bel voor een vrijblijvende offerte
035 539 39 77 03 808 24 74
Chiptuning op maat

Meer rijplezier en besparen op brandstofkosten? Chiptuning op maat van ATM maakt het waar!

ATM Rijervaring Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk ( 2002 - 2010 ) Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk ( 2002 - 2010 )

Na montage van een nieuw motorblok , de auto laten tunen...

Bekijk alles

Chiptuning software ontwikkeling

Met trots garandeert ATM u dat zij in Europa tot een select groepje behoort dat in staat is zelf duurzame chiptuning software te ontwikkelen. Hierdoor bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat voor uw voertuig. De programmeurs van ATM zijn hoog opgeleid en maken gebruik van een vermogenstestbank om de chiptuning software tot in perfectie te verfijnen. ATM weet elke keer op een verantwoorde wijze de best mogelijke prestaties uit benzine- en dieselvoertuigen te halen.

Chiptuning software, de modificaties

Elke auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard aansturingssoftware. Deze aansturingssoftware is in de meeste gevallen ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende motor ontwikkeld. ATM benut deze marge door de parameters van software meer ideaal op elkaar af te stemmen, ofwel te optimaliseren. ATM heeft het na de aanpassing over "chiptuning software". Deze meer ideale afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Bij motoren met turbo of een andere laaddrukverhoging levert dit een verbetering van 20 tot 40%. Bij motoren zonder turbo levert een motormanagement-optimalisatie een vermogenswinst van ongeveer 10%. Een ander aspect dat als een groot voordeel wordt gezien is dat de motor na een optimalisatie een stuk levendiger wordt en sneller op gaspedaalbewegingen reageert.


Chiptuning Software ontwikkeling
Voorbeeld motormanagementsoftware

Chiptuning software, aansturingsmappen

Tijdens de modificatie van de chiptuning software, past ATM onder andere de onderstaande mappen aan;

Software varianten vanuit de fabriek

Autofabrikanten ontwikkelen auto’s met verschillende softwarevarianten die zijn geschreven ver binnen de belasting van de motor. Dankzij deze ruime afstelling heeft de autofabrikant de mogelijkheid om verschillende versies, met verschillen in vermogen, van een bepaald model op de markt brengen. Elke auto die de fabriek uitrijdt heeft een bepaalde veiligheidsmarge over. Deze marge is ruim afgesteld om motorische schade te voorkomen. Dit biedt ATM de mogelijkheid om deze overcapaciteit met een chiptuning iets op te vullen, zonder dat het ten koste gaat van de levensduur van de motor.

Geteste en duurzame software

Via de testbank van ATM wordt de software ontwikkeld totdat deze aan alle eisen en verwachtigingen voldoet. Daarnaast bevestigt een testbank nog eens zwart op wit de daadwerkelijke winsten.

>>Software ontwikkeling

ATM op Facebook

ATM-chiptuning heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd aan het album Vw Touareg 3.0 TDI 245pk ..

Vw Touareg 3.0 TDI 245pk @ 290pk
Contactgegevens
ATM-Chiptuning Nederland Tel : 035 539 39 77
GSM : 06 82 01 17 34
ATM-Chiptuning België Tel : 03 808 24 74
GSM : 0 488 13 70 65
Je vindt ons ook op:  
Dealer worden?

Wenst u meer omzet te realiseren en uw klanten een aantrekkelijk product aan te bieden? Denkt u dan eens aan de vele voordelen van chiptuning.

Lees verder
Chiptuning testbank Goedkopen chiptuning Chiptuning Limburg dpf-roetfilter-uitprogrammeren Chiptuning Skoda SEAT chiptuning Volkswagen Chiptuning Powerbox Chiptuning Oost Vlaanderen Chip tuning Amsterdam OBD-tuning Diesel Tuning Skoda Tuning Chiptuning bedrijf Amsterdam Chiptuning Rotterdam Chiptuning Breda Tuning Chiptuning Seat Chiptuning Den Haag Chiptuning Truck Tuning BMW Chiptuning Camper Tuning Audi Chiptuning Trekauto Caravan Chiptuning Volkswagen Golf Chiptuning Amersfoort Chiptuning Utrecht Chiptuning Antwerpen Chiptuning Dieselwagen Tuning Volkswagen Golf Chiptuning BMW Seat Tuning Chiptuning 1.2 TSI Chiptuning risico Tuning truck Diesel Powerbox Veilige chiptuning Chiptuning Amsterdam Chiptuning Seat Ibiza Chiptuning software Chiptuning West Vlaanderen Diesel Chiptuning Powerbox Tuning Chip tuning Huizen Chiptuning Chiptuning Brussel Tuning Alfa Romeo Chip tuning Utrecht Chiptuning benzine Chiptuning 1.6 TDI Bluemotion Chiptuning Huizen